Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Между другото , интелектът съчетан с етика е едно от най-привличащите качества и при двата пола.
Коментар
-
[QUOTE=Selena;n3599377]Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Защо реши, че е фейк?
Ангажирана, но следи с едното око какво се случва в околността... ))
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=val/she;n3599376]Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Е, добре. Не си се хванал на този фейк.
Коментар
-
[QUOTE=безимeн;n3599375]Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Значи, отново общият знаменател "мъжете"... Не си даваш сметка, че можеш да засегнеш някои мъже, нали! Без обиди, моля, моля! ))
Коментар
-
[QUOTE=val/she;n3599371]Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
И на мен ми се чини така, но пък е интересно да се наблюдават околните.
Това си е социален експеримент, в който се вижда, че мъжете, наистина, сте крехки и уязвими същества.
Значи, отново общият знаменател "мъжете"... Не си даваш сметка, че можеш да засегнеш някои мъже, нали! Без обиди, моля, моля! ))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Тъй като заблудите трябва да бъдат развявани - и особено политкоректните целенасочени заблуди - ще споделя, че според едно скорошно научно изследване степента на успех на едно дете в образованието, включително до висше, в 70% зависи от генетичния фактор на родителите и в 30 - от социалния фактор на родителите му.
Моля да не вярваш на думите ми, тъй като препратката към изследването изчезна със скапването на таблета ми и не мога да я представя, но имай предвид, че не лъжа в живота (във форума също) и че много внимателно и критично прочетох статията.
Коментар
-
Учудващо точна характеристика на реалността. Адмирации. Само за последното изречение имам резерви.
Резервите ти по отношение търсенето на милионер, произтичат от факта, че - в ранната възраст си имала хората, които да бдят над твоето интелектуално развитие и образование!
За съжаление, образованието вече се неглижира от голяма част от родителите и децата нямат минимума, който ги прави конкурентни на пазара на труда. Следващата възможност е да потърсят преуспял финансово, т.е. - милионер.
Иначе, ти самата не би се противопоставила, дори и преуспяВАЩА - на един романтичен, влюбен в теб, разбиращ те, приятен, чистоплътен, духовит, с чувство за хумор, с грижа за семейството, умен, гледащ те в очите, усмихващ се, помагащ ти във всяко начинание..., та - би се ДОРИ и влюбила в подобен човек, АКО И ДА е милионер...
Казано с други думи - не е трудно да бъдат формулирани причините, поради които една дама би престъпила своите резерви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха.Ама сигурна ли си,че изчетените книги са в негова полза?Участвал съм в„Стани богат„и отговорих на 12 въпроса от общо 15/и се отказах,като отговорих правилно,та не се знаеше докъде ще стигна/,а дотам не се стига,без да си чел много,ама много книги.Той до какво ниво е стигнал в играта?Щото за всеки ерудиран човек тази игра е върховното предизвикателство.
И на теб със сигурност не се харесват балканските мъже.Що си не гледаш мургавите испанци и не се занимаваш с българите.
Научила си няколко клишета като това за вагоните с книги /само идиот може да измерва прочетените книги във вагони,щото може да е прочел един вагон плява/и пещерен примитивизъм,ама надали си имаш и понятие от това,което пишеш.Кое точно е пещерен примитивизъм и кога аз съм пропагандирал такива прояви?Цитирай мои коментари,в които проявявам такъв пещерен примитивизъм спрямо жените.
Коментар
-
[QUOTE=vikhunter;n3599354]Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Тя, историята на Криси е толкова невероятна и скалъпена, че на срещата най-вероятно ще видиш Бай Стамен Трасториста.
Това си е социален експеримент, в който се вижда, че мъжете, наистина, сте крехки и уязвими същества.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Пак си в голяма грешка. Камбанария, какво да се прави. Ендър е интелигентен и начетен мъж. Големият проблем между теб и подобни мъже е, че ви делят около два три вагона с книги в полза на Ендър, естествено.
Не бъркай интелигентността, която е супер секси с обратната сексуална ориентация и се опитай да проумееш, че не на всички жени се харесва балканският пещерен примитивизъм.
Между другото (това няма да го разбереш, ама карай за гарата), интелектът съчетан с етика е едно от най-привличащите качества и при двата пола.
И на теб със сигурност не се харесват балканските мъже.Що си не гледаш мургавите испанци и не се занимаваш с българите.
Научила си няколко клишета като това за вагоните с книги /само идиот може да измерва прочетените книги във вагони,щото може да е прочел един вагон плява/и пещерен примитивизъм,ама надали си имаш и понятие от това,което пишеш.Кое точно е пещерен примитивизъм и кога аз съм пропагандирал такива прояви?Цитирай мои коментари,в които проявявам такъв пещерен примитивизъм спрямо жените.
Last edited by mirodes; 17.05.2020, 09:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
E, някои хора заради Криси, си смениха и аватарите
Иронията в забележката е от висок клас...
... въпреки това, не виждам с какво би могъл да впечатли подобна тигрица аватарът с персонажа - Шелдън Купър - този, увличащ се от детски комикси доктор на науките, който няма понятие от взаимоотношенията на двата пола, но и комуто не правят, абсолютно никакво впечатление разни полови белези, които другиТЕ мъже фаворизират..., та - с какво би могъл да впечатли Шелдън /Криси/, ако Чарли Шийн е онзи, който е ненадминат сваляч на всичко живо, което се движи и може някак да бъде "свалено", стига да има съответните мерки и визия, но и който Чарли /в Двама мъже и половина/ - е примерът за този разточителен живот, който водят доста хора от хайлайфа...
Всъщност, хайде - поделяйте си най-после Криси - редно е да се класира най-добрият от вас...
...а мен ще ме вземете за хроникьор..., страхотен бестселър виждам в подобен живот, ако и да не е типичният, достъпен..., който ще бъде върхът в литературата... )) Хората /купувачи/ си падат по развлекателна литература, дори да не може да се открие особен смисъл в сюжета ѝ...
.................................................. .
ПП Между другото, всяка, що-годе разсъдлива жена може да бъде подобна тигрица! Въпрос на възприятия, които се формират в съзнанието на мъжа... Е, да - дамата си прави експеримента, в който всички участваМЕ и всеки дава максимума от себе си, за да я впечатли... /подсвирквания, консултации, покани в заведения или на кафе, боричкания от типа - "аз съм правилният, а не той!" и опити за омаскаряване на "конкурента"...
Както някой вече каза: фабулата се следи на живо, с пакет пуканки в ръка и изтичване на бързо до магазина, когато пуканките почват да привършват... ))Last edited by безимeн; 17.05.2020, 09:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Да,това мнение,е кратко но изчерпателно.Хем боли,хем сърби,ама и ало подаръци,ексурзии,ама секс нямало,еми това,ако имаше секс,пък щеше да мрънка че другите неща ги нямало.В живота има една кратка приказка,че няма пълно щастие,и така си минава живота.Накрав,какво стана ?Ха ха..Затова казвам,че има умни жени,балансирани,и те си държат фронта,семействата,и всичко им е на шест,аз съм срещал такива,но са много голяма рядкост.Въпросната дама,която пише тук,не е такава.Това е тип жена,която живее за емоцията,и не може да бъде стабилна и сериозна в живота си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Открихте топлата вода.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха.Дойдохме си на думата и зад лустрото лъсва комплексарят и простакът,който обижда в анонимен форум.
Кристина не каза кои двама мъже има предвид,че се държат като жени,но съм сигурен,че единият си ти.А вероятността да имаш деца е много,много ниска.
Не бъркай интелигентността, която е супер секси с обратната сексуална ориентация и се опитай да проумееш, че не на всички жени се харесва балканският пещерен примитивизъм.
Между другото (това няма да го разбереш, ама карай за гарата), интелектът съчетан с етика е едно от най-привличащите качества и при двата пола.
- 1 like
Коментар
Коментар