Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеБез да се обиждаш, предишния аватар ти стоеше по-добре
А за орбитите много можем да говорим. Интересно се групираха възгледите в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Тъй като заблудите трябва да бъдат развявани - и особено политкоректните целенасочени заблуди - ще споделя, че според едно скорошно научно изследване степента на успех на едно дете в образованието, включително до висше, в 70% зависи от генетичния фактор на родителите и в 30 - от социалния фактор на родителите му.
Моля да не вярваш на думите ми, тъй като препратката към изследването изчезна със скапването на таблета ми и не мога да я представя, но имай предвид, че не лъжа в живота (във форума също) и че много внимателно и критично прочетох статията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=prectical;n3599326]Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Как ме е отрязала първи, каза че много я дразня. Само да ви дам един съвет. Жените харесват освен самоувереността така и постоянството. Тя ще ви каже че най-много шанс има да се види с мен отколкото с който и да е било друг. Щото жените харесват това. По интересни са тези които им късат нервите и не им играят по свиркатаLast edited by vikhunter; 17.05.2020, 07:31.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОт друга страна, аз съм получил много повече от хора, с които нямам генетична връзка и са живяли стотици или дори хиляди години преди мен. И за мен е по-важно да предам на децата си именно това, отколкото гените на пра-баба си. Лично мнение, не те ангажирам с него.
Моля да не вярваш на думите ми, тъй като препратката към изследването изчезна със скапването на таблета ми и не мога да я представя, но имай предвид, че не лъжа в живота (във форума също) и че много внимателно и критично прочетох статията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеМежду нас казано..., авеее, нито една дама не успях да сваля с него..., е - по какви критерии, тогава да ми е стоял по-добре? ))
Шелдън е за други форумни герои - Мъни, дддд...
П.С. За Киро бих препоръчал Хенри Форд, Уорън Бъфет, Сталин, Карл Дьониц, Дж. Вашингтон, Роберт ДеНиро, Арнолд ШварценегерLast edited by Ender; 17.05.2020, 01:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеБез да се обиждаш, предишния аватар ти стоеше по-добре
А за орбитите много можем да говорим. Интересно се групираха възгледите в темата.
Шелдън ми е любим герой. Точно сега се хилих с "Теория за Големия взрив"... Тия са големи терци!
Според теб предходният аватар е по-сполучлив, но статистиката показва друго... Между нас казано..., авеее, нито една дама не успях да сваля с него..., е - по какви критерии, тогава да ми е стоял по-добре? ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСмятам, че е добре да се прави разлика. Това, че имаме различни възгледи по определени въпроси, не би трябвало да пречи да си пием бира в "кръчмата". Макар, че Груьо и там не ми говори и гледа да седи през 3 маси от мен
Причината, за да не ти говори е, че го караш да пие бира. Я му викни едно Виски - да видиш как ще се оживи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеВ колко нови орбити предстои да се издигате с всяка новоотворена тема - за това изобщо не ми се мисли...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕНДЕР, само за политиката и икономиката, а това не е целият живот..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеmirodes, будиш искреното ми възхищение! Ти си единствения човек, който успя да се скара едновременно с Киро и с мен в този форум. Известно е, че с него имаме тотално противоположни възгледи и позиции, а това би те издигнало на друга орбита.
В колко нови орбити предстои да се издигате с всяка новоотворена тема - за това изобщо не ми се мисли...
В последната орбита - всеки се кара за нещо, с всеки, без да се интересува за какво се карат другите около него и няма двама, които защитават една теза...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеmirodes, будиш искреното ми възхищение! Ти си единствения човек, който успя да се скара едновременно с Киро и с мен в този форум. Известно е, че с него имаме тотално противоположни възгледи и позиции, а това би те издигнало на друга орбита.
Не че си единствен де.Хубавото е,че има и стойностни хора във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЯвно не умееш да се изразяваш възпитано за непознати..Моля казвай си мнението не за моите постове, аз ще ти отговоря със същото..Можеш да си прочетеш какво си написал и да помислиш има ли проблем..ДА СИ ЧУВАЛ ЗА МОРАЛНИ ПРИСЪДИ..Лека нощ..
По същият начин стои за мен и въпросът за жена,която изневерява на мъжа си и му натресе да гледа чужди деца.В моят морален кодекс такова поведение е лошо,много лошо.
Коментар
Коментар