If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не позна.Никога не съм питал жена как е сексът.Като вдигне квартала във въздуха с виковете си,е ясно за какво става въпрос.
Добре,че живея в къща,та нямам близки съседи.
Най-добрият секс с жена е този, след който и комшията излиза да запали цигара на терасата
Аз предполагам каква е тайната. Питаш я три пъти дали е добре и на четвъртия тя казва йееееее.
Не позна.Никога не съм питал жена как е сексът.Като вдигне квартала във въздуха с виковете си,е ясно за какво става въпрос.
Добре,че живея в къща,та нямам близки съседи.
Имаме сходно мислене с вашият колектив по доста въпроси.
Само не ме питайте за тайната ми относно достигането на жената до оргазъм,защото и аз като дъртия ще започна да увъртам.Know how ми е и е грижливо пазена тайна.Разкрил съм я на един участник във форума,но на лични съобщения.
Няма да те питаме
То пък една тайна, една конспирация, всъщност и ти знаеш, че няма нищо сложно в това да докараш дамата до върха на върховете и фонтана да изригне от нея. Всеки мъж до 35 години ВЕЧЕ ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е овладял някоя от техниките. Има няколко начина и техники и всеки си е намерил неговия. Ти си имаш твоя и сме сигурни, че добре си го отработил, нали? Не се притеснявай да го кажеш, от един отбор сме Знаеш, когато жената изригне, как изглежда и какво става с тялото й, чисто физически, нали? Знаеш го, защото си го правил много пъти.... Разбира се няма начин да разберем какво преживява дамата и как се чувства емоционално и психически точно в този момент, можем само да предполагаме.... Но като видиш обърнатите й очи и как е забелила очите ти става ясно, че е в някой друг свят, но не и в този Вокалните изпълнения и в по-твърдия вариант като викове, писъци и крясъци или дори непринуден звучен смях няма изобщо да се коментират, това са естествените реакции на тялото и мозъка на жената в тези моменти....
Все едно аз съм го писал съгласен съм на хиляда процента. Разликата мисля е в избора ни на стратегията за постиганеот на еволюционната победа. Ти си избрал low risk-low reward пътя. Две цяло и пет деца (знам че са три, да са живи и здрави), нормална работа, нормално ежедневие, сравнителна сигурност. Аз съм хванал другия път - high risк - high reward. Може и да се окажа с нула, но може и да се окажа са 30-50 наследника накрая. Всичко зависи от ситуацията и условията към определния момент. Да сме живи и здрави и да видим кой ще излезе накрая победител. Но пак да отбележа - това е вече до отделен индивид/мъж, аз съм толерантен към риска, и много други особености. Но приеми, че това моята предразположеност за този избор. Напълно съм щастлив с избора си. Само като си помисля за "нормалния" начин на живот и изтръпвам. Живял съм го, пробвал съм, опитвал съм да се напасвам. Не бях щастлив и смених тактиката. За всеки който го устройва - супер, но не е за всички индивиди по тази планета. Не всички обичаме сметанов сладолед.
Е да-в повечето случаи осигуряването с наследници,води и до брак с всичките му негативи.Другият вариант е да правиш деца и след това да оставил жената сама да ги гледа.Което не ми се вижда особено удачно,защото децата трябва да се възпитават и от бащата,а не от сама жена или от чужд мъж,който ,за да изчука майката приема и децата.Надали изобщо ще му пука за тях.
Само не ме питайте за тайната ми относно достигането на жената до оргазъм,защото и аз като дъртия ще започна да увъртам.Know how ми е и е грижливо пазена тайна.Разкрил съм я на един участник във форума,но на лични съобщения.
Аз предполагам каква е тайната. Питаш я три пъти дали е добре и на четвъртия тя казва йееееее.
БРАВО, правилно мислиш, правилно разсъждаваш
Забравят всички, че ако свалим от себе си дебелия пласт от социални и морални, и култури, и етични норми, си оставаме просто едни първобитни хора на нивото на животните .... почти ... с уточнението... А какво искат и правят те? Ами задоволяват най-първичните си нужди, това е. А секса е третият най-силен генетично заложен инстинкт и в животните, и в човека също, разбила се
THE MATRIX
Да, това да чакаш жена да те прави щастлив е глупост. По-скоро ти я прави щастлива и гледай тя да не те направи нещастен.
А твоето лично щастие трябва да е в това да си намериш призвание в живота. Нещо което да те пали всеки ден
Първоначално изпратено от representjah
Външното щастие е крайно преходно, може още утре да изчезне. И затова не разбирам как тук се коментират неща като "жената ще те направи щастлив". Това са крайно вредни идеи, защото това което те прави щастлив може с един замах да те направи нещастен. Отделно нямаш "контрол" върху другия човек, а всяка форма и опит за контрол си е жива манипулация. Но това сме живите организми в най-прост вид - постоянни манипулации, интриги, убийства, лъжи, заблуди с цел постигането на личните интереси (основно репродукцията и достъп до противоположния пол).
Това все пак е най-голямата ти грешка. Да търсиш "задоволяване" на жена за да остане с теб.
Втълпил си си нещо и не очаквам да ме разбереш, но поне мааалко ме послушай.
А по ли е хубаво да ми сложи рога и да не мога да мина през вратата?Или да ми бие шута въпреки,че я харесвам?
Или постоянно да ми вдига скандали?Покрай малките ни деца и с жената се случва да не може да правим секс по няколко дни.Фучи и бучи,докато не правим секс и после мърка като коте.Тогава пък става много любвеовилна и не мога да се откача.Няма оправия.
Не е ли задоволена една жена,тя или ще изневери,или ще избяга от мъжа,или постоянно ще е изнервена и ще вдига скандали.Не случайно има поговорка:„Здрав кръст,здраво семейство„.Има я и в по-нецензурният вариант и вместо кръст се употребява друга дума ,започваща с буквата К.
БРАВО, правилно мислиш, правилно разсъждаваш
Забравят всички, че ако свалим от себе си дебелия пласт от социални и морални, и култури, и етични норми, си оставаме просто едни първобитни хора на нивото на животните .... почти ... с уточнението... А какво искат и правят те? Ами задоволяват най-първичните си нужди, това е. А секса е третият най-силен генетично заложен инстинкт и в животните, и в човека също, разбила се
Не е ли задоволена една жена,тя или ще изневери,или ще избяга от мъжа,или постоянно ще е изнервена и ще вдига скандали.Не случайно има поговорка:„Здрав кръст,здраво семейство„.Има я и в по-нецензурният вариант и вместо кръст се употребява друга дума ,започваща с буквата К.
Това все пак е най-голямата ти грешка. Да търсиш "задоволяване" на жена за да остане с теб.
Втълпил си си нещо и не очаквам да ме разбереш, но поне мааалко ме послушай.
Остави ги тия женски оргазми. Огромна грешка е да питаш една жена как го иска, колко го иска, как го иска. Удоволствие за жената е удоволствието на мъжа. Когато - тогава. Колкото - толкова. Точка.
Това е характерно за някои от дамите, но не и за мъж, както сам се представяте.
Хайде пак: пиша всякакви постове, вкл и дълги, за да изчерпва дадена тема. НЕ пиша по ЗАЯВКА!
Какво ми мънкате тук?
Освен това, отново казвам, че сте босички, щом искате с няколко изречения да бъде изчерпана една тема. Няма как да ви се случи - да ме "молите" да пиша по конкретен казус, с който - между другото - много ви се иска да видите и възмутената реакция на хората тук, НАЛИ?
Има специализирани форуми, които може да посетите, за да се образовате!
С подобна тема едва ли ще бъдете желани тук, вкл. ими от модераторите!
Със здраве!
Дядо, дядо ....що не си гледаше децата и внуците ами ти трябваше да се забъркваш с женските оргазми и то с "squirting" изригващите оргазми?
Сега минаваш в атака, разбира се най-добрата защита е атаката, толкова първична и елементарна реакция
Даже и 10 изречения са много един мъж да опише как може да докара една жена да изригне при вагинален секс и от нея за изригне фонтана от вагината й?
Ако се разказва ще отнеме пък не повече от макс 3 минути време. Какво му е сложното или трудното да се обясни?
Айде ... остани си и ти със здраве...
Днеска си доста крив, сутринта се заяде с ЕВГО, чак иска де те блокира, сега се пробваш с нас....
Стой на сянка, че днеска слънцето е силно и редовно аповете ....
И да те светна за женският оргазъм-една жена може и да имитира успешно удоволствие от секса,ама не и оргазъм.Поне не и пред някой,който има опит с жените.
Остави ги тия женски оргазми. Огромна грешка е да питаш една жена как го иска, колко го иска, как го иска. Удоволствие за жената е удоволствието на мъжа. Когато - тогава. Колкото - толкова. Точка.
Някои още не са научили урока че няма пряка връзка между физическата красота и секса.Това че един мъж или една жена са физически красиви не означава че секса с тях ще е страхотен..Повечето глупаци порят тъпчат както се израяват...това показва неуважение към жената.Една стойностна и разумна жена няма да допусне такива глупаци на разстояние под километър до себе си.....Това са първични хора с две гънки в мозъка.Да не говорим че на 20 може да си много красив а на 40 пълен урунгел но за тях стана много сложно.Има жени и жени.Едните и на 60 да станат мъжете пак ще им налитат а другите никой не ги търси дори и на 20 да са.
Аз съм чувствителен човек. Турски сериали не гледам защото на десетата- петнайста минута реввам. На постовете на Бате Пешо още на третото изречение очите ми подгизват и не мога да продължа.
Бате Пешо, нещо си се чалнал. Моля те, върни се при нас.
Коментар