IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не позна.Никога не съм питал жена как е сексът.Като вдигне квартала във въздуха с виковете си,е ясно за какво става въпрос.
    Добре,че живея в къща,та нямам близки съседи.
    Най-добрият секс с жена е този, след който и комшията излиза да запали цигара на терасата

THE MATRIX

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Аз предполагам каква е тайната. Питаш я три пъти дали е добре и на четвъртия тя казва йееееее.
      Не позна.Никога не съм питал жена как е сексът.Като вдигне квартала във въздуха с виковете си,е ясно за какво става въпрос.
      Добре,че живея в къща,та нямам близки съседи.
      Last edited by mirodes; 08.06.2020, 13:23.

Коментар

Имаме сходно мислене с вашият колектив по доста въпроси.
        Само не ме питайте за тайната ми относно достигането на жената до оргазъм,защото и аз като дъртия ще започна да увъртам.Know how ми е и е грижливо пазена тайна.Разкрил съм я на един участник във форума,но на лични съобщения.
        Няма да те питаме
        То пък една тайна, една конспирация, всъщност и ти знаеш, че няма нищо сложно в това да докараш дамата до върха на върховете и фонтана да изригне от нея. Всеки мъж до 35 години ВЕЧЕ ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е овладял някоя от техниките. Има няколко начина и техники и всеки си е намерил неговия. Ти си имаш твоя и сме сигурни, че добре си го отработил, нали? Не се притеснявай да го кажеш, от един отбор сме Знаеш, когато жената изригне, как изглежда и какво става с тялото й, чисто физически, нали? Знаеш го, защото си го правил много пъти.... Разбира се няма начин да разберем какво преживява дамата и как се чувства емоционално и психически точно в този момент, можем само да предполагаме.... Но като видиш обърнатите й очи и как е забелила очите ти става ясно, че е в някой друг свят, но не и в този Вокалните изпълнения и в по-твърдия вариант като викове, писъци и крясъци или дори непринуден звучен смях няма изобщо да се коментират, това са естествените реакции на тялото и мозъка на жената в тези моменти....

THE MATRIX

Коментар

• Първоначално изпратено от representjah

Все едно аз съм го писал съгласен съм на хиляда процента. Разликата мисля е в избора ни на стратегията за постиганеот на еволюционната победа. Ти си избрал low risk-low reward пътя. Две цяло и пет деца (знам че са три, да са живи и здрави), нормална работа, нормално ежедневие, сравнителна сигурност. Аз съм хванал другия път - high risк - high reward. Може и да се окажа с нула, но може и да се окажа са 30-50 наследника накрая. Всичко зависи от ситуацията и условията към определния момент. Да сме живи и здрави и да видим кой ще излезе накрая победител. Но пак да отбележа - това е вече до отделен индивид/мъж, аз съм толерантен към риска, и много други особености. Но приеми, че това моята предразположеност за този избор. Напълно съм щастлив с избора си. Само като си помисля за "нормалния" начин на живот и изтръпвам. Живял съм го, пробвал съм, опитвал съм да се напасвам. Не бях щастлив и смених тактиката. За всеки който го устройва - супер, но не е за всички индивиди по тази планета. Не всички обичаме сметанов сладолед.

Е да-в повечето случаи осигуряването с наследници,води и до брак с всичките му негативи.Другият вариант е да правиш деца и след това да оставил жената сама да ги гледа.Което не ми се вижда особено удачно,защото децата трябва да се възпитават и от бащата,а не от сама жена или от чужд мъж,който ,за да изчука майката приема и децата.Надали изобщо ще му пука за тях.

Коментар

Само не ме питайте за тайната ми относно достигането на жената до оргазъм,защото и аз като дъртия ще започна да увъртам.Know how ми е и е грижливо пазена тайна.Разкрил съм я на един участник във форума,но на лични съобщения.
            Аз предполагам каква е тайната. Питаш я три пъти дали е добре и на четвъртия тя казва йееееее.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение

БРАВО, правилно мислиш, правилно разсъждаваш
              Забравят всички, че ако свалим от себе си дебелия пласт от социални и морални, и култури, и етични норми, си оставаме просто едни първобитни хора на нивото на животните .... почти ... с уточнението... А какво искат и правят те? Ами задоволяват най-първичните си нужди, това е. А секса е третият най-силен генетично заложен инстинкт и в животните, и в човека също, разбила се

THE MATRIX

Коментар

• Да, това да чакаш жена да те прави щастлив е глупост. По-скоро ти я прави щастлива и гледай тя да не те направи нещастен.

А твоето лично щастие трябва да е в това да си намериш призвание в живота. Нещо което да те пали всеки ден

Първоначално изпратено от representjah
                Външното щастие е крайно преходно, може още утре да изчезне. И затова не разбирам как тук се коментират неща като "жената ще те направи щастлив". Това са крайно вредни идеи, защото това което те прави щастлив може с един замах да те направи нещастен. Отделно нямаш "контрол" върху другия човек, а всяка форма и опит за контрол си е жива манипулация. Но това сме живите организми в най-прост вид - постоянни манипулации, интриги, убийства, лъжи, заблуди с цел постигането на личните интереси (основно репродукцията и достъп до противоположния пол).

Коментар

Това все пак е най-голямата ти грешка. Да търсиш "задоволяване" на жена за да остане с теб.
                  Втълпил си си нещо и не очаквам да ме разбереш, но поне мааалко ме послушай.
                  А по ли е хубаво да ми сложи рога и да не мога да мина през вратата?Или да ми бие шута въпреки,че я харесвам?
                  Или постоянно да ми вдига скандали?Покрай малките ни деца и с жената се случва да не може да правим секс по няколко дни.Фучи и бучи,докато не правим секс и после мърка като коте.Тогава пък става много любвеовилна и не мога да се откача.Няма оправия.
                  Last edited by mirodes; 08.06.2020, 13:14.

Коментар

Не е ли задоволена една жена,тя или ще изневери,или ще избяга от мъжа,или постоянно ще е изнервена и ще вдига скандали.Не случайно има поговорка:„Здрав кръст,здраво семейство„.Има я и в по-нецензурният вариант и вместо кръст се употребява друга дума ,започваща с буквата К.
                    БРАВО, правилно мислиш, правилно разсъждаваш
                    Забравят всички, че ако свалим от себе си дебелия пласт от социални и морални, и култури, и етични норми, си оставаме просто едни първобитни хора на нивото на животните .... почти ... с уточнението... А какво искат и правят те? Ами задоволяват най-първичните си нужди, това е. А секса е третият най-силен генетично заложен инстинкт и в животните, и в човека също, разбила се

THE MATRIX

Коментар

Не е ли задоволена една жена,тя или ще изневери,или ще избяга от мъжа,или постоянно ще е изнервена и ще вдига скандали.Не случайно има поговорка:„Здрав кръст,здраво семейство„.Има я и в по-нецензурният вариант и вместо кръст се употребява друга дума ,започваща с буквата К.
                      Това все пак е най-голямата ти грешка. Да търсиш "задоволяване" на жена за да остане с теб.
                      Втълпил си си нещо и не очаквам да ме разбереш, но поне мааалко ме послушай.
                      Last edited by vikhunter; 08.06.2020, 12:57.

Коментар

Остави ги тия женски оргазми. Огромна грешка е да питаш една жена как го иска, колко го иска, как го иска. Удоволствие за жената е удоволствието на мъжа. Когато - тогава. Колкото - толкова. Точка.
                        Last edited by mirodes; 08.06.2020, 12:50.

Коментар

• И какво казва Марк Аврелий за секса?

Първоначално изпратено от representjah
                          Голям почитател съм на стоиците, много неща съм заел от тях, опитът ми само ги потвърди.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

пак ли се правите на неразбрал?

Това е характерно за някои от дамите, но не и за мъж, както сам се представяте.

Хайде пак: пиша всякакви постове, вкл и дълги, за да изчерпва дадена тема. НЕ пиша по ЗАЯВКА!

Какво ми мънкате тук?

Освен това, отново казвам, че сте босички, щом искате с няколко изречения да бъде изчерпана една тема. Няма как да ви се случи - да ме "молите" да пиша по конкретен казус, с който - между другото - много ви се иска да видите и възмутената реакция на хората тук, НАЛИ?

Има специализирани форуми, които може да посетите, за да се образовате!

С подобна тема едва ли ще бъдете желани тук, вкл. ими от модераторите!

Със здраве!
                            Дядо, дядо ....що не си гледаше децата и внуците ами ти трябваше да се забъркваш с женските оргазми и то с "squirting" изригващите оргазми?
                            Сега минаваш в атака, разбира се най-добрата защита е атаката, толкова първична и елементарна реакция
                            Даже и 10 изречения са много един мъж да опише как може да докара една жена да изригне при вагинален секс и от нея за изригне фонтана от вагината й?
                            Ако се разказва ще отнеме пък не повече от макс 3 минути време. Какво му е сложното или трудното да се обясни?
                            Айде ... остани си и ти със здраве...
                            Днеска си доста крив, сутринта се заяде с ЕВГО, чак иска де те блокира, сега се пробваш с нас....
                            Стой на сянка, че днеска слънцето е силно и редовно аповете ....

THE MATRIX
                            Last edited by The Matrix; 08.06.2020, 12:50.

Коментар

И да те светна за женският оргазъм-една жена може и да имитира успешно удоволствие от секса,ама не и оргазъм.Поне не и пред някой,който има опит с жените.
                              Остави ги тия женски оргазми. Огромна грешка е да питаш една жена как го иска, колко го иска, как го иска. Удоволствие за жената е удоволствието на мъжа. Когато - тогава. Колкото - толкова. Точка.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Някои още не са научили урока че няма пряка връзка между физическата красота и секса.Това че един мъж или една жена са физически красиви не означава че секса с тях ще е страхотен..Повечето глупаци порят тъпчат както се израяват...това показва неуважение към жената.Една стойностна и разумна жена няма да допусне такива глупаци на разстояние под километър до себе си.....Това са първични хора с две гънки в мозъка.Да не говорим че на 20 може да си много красив а на 40 пълен урунгел но за тях стана много сложно.Има жени и жени.Едните и на 60 да станат мъжете пак ще им налитат а другите никой не ги търси дори и на 20 да са.
                                Аз съм чувствителен човек. Турски сериали не гледам защото на десетата- петнайста минута реввам. На постовете на Бате Пешо още на третото изречение очите ми подгизват и не мога да продължа.
                                Бате Пешо, нещо си се чалнал. Моля те, върни се при нас.

Коментар

Working...
                                X