Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
То като гледам и в следващите 4 години не си цъфнала, ама не губи време че с всяка следваща година ше ставаш все по малко атрактивна.
А и това е твоята версия според твоята гледна точка, щом след 4 гонини още не можеш да намериш мъжа който да те задоволи проблема е в теб
Коментар
-
Моля не пречупвайте мислите си сляпо през балканският си манталитет..В живота най- важното е да си щастлив и в хармония със себе си, а те са такива..Той е дипломат със западен манталитет, култура и разбирания..Двете момчета завършиха в Оксфорд и са много успешни.Едното носи неговото име , а другото на баща му..И аз бях веднъж с него в Оксфорд и видяхме момчетата и той беше много доволен и щастлив, защото също е учил в Англия..ДА ТОЙ Е ДОСТАТЪЧНО И МНОГО УМЕН..А колко семейства има, където мъжете са хомо или джендъри и имат деца и са в хармония представа нямате..Живота не е толкова прост , нито е само секс и щастието да е в него.. За жената най - важни са децата и тя ги има и съм сигурен, то личи , че го обича..Нищо не им липсва..
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеПознавам много хора с живи родители, които приемат пастроците/мащехите за истински бащи/майки и не искат да чуят за биологичните си създатели. А как ще коментираме осиновяването/донорството в контекста на твоите представи?
И няма никакво значение,че някой не искал да чуе за родителите си-той носи техните гени.Ония дето го отглеждат са като синигера,който отглежда кукувичето.От природна гледна точка е напълно безсмислено.Last edited by mirodes; 16.05.2020, 23:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеАко някой мъж почине и жена му повторно се омъжи,пак ли ще е син на пастрока си?Това са женски мисли-та да накарат накой льольо да отглежда чуждо дете.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе му е казвано, но и аз се чудя защо не ги изследва като си знае положението..ТОЙ И ПРЕДИ ТОВА НЕ Е ИСКАЛ ДА СЕ ИЗСЛЕДВА..АБЕ НЕ МУ Е ПРИОРИТЕТ секса на човека..Пък може и да са негови , но как да разбереш без изследване..На мен ми е казвал, че избягва жени заради компромати за бизнеса и кариерата..Не срявнявай всичко по себе си..И двамата са много възпитани и културни хора и едва ли това ще се разбере някога..А какво да прави, ако разбере, да се разведе, да няма жена и семейство ли..Със жени не му се занимава..Този модел му е много удобен..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДецата са на този, който ги отгледа. Ти ще се отречеш ли от твоите, ако се окаже, че не са носители на генетичния ти материал? Или ще приемеш за свой наследник 20 годишен дънгалак, който виждаш за пръв път - цъфнал на прага ти с генетичен тест в ръка?
А ако 20 годишен младеж докаже,че е мой син,веднага ще го приема като такъв и ще го гледам наравно с другите деца.Щото носи моите гени.Това е важното,а не кой го отглежда.
Ако някой мъж почине и жена му повторно се омъжи,пак ли ще е син на пастрока си?Това са женски мисли-та да накарат накой льольо да отглежда чуждо дете.Last edited by mirodes; 16.05.2020, 23:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеА за мен е най-безумното нещо на света да отделяш време,ресурси,грижи,финанси,за да отглеждаш чужди деца.Егати и щастието-да си отдам живота за поколението на друг човек.Ако някоя ми погоди такъв номер много,ама много ще съжалява.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе му е казвано, но и аз се чудя защо не ги изследва като си знае положението..ТОЙ И ПРЕДИ ТОВА НЕ Е ИСКАЛ ДА СЕ ИЗСЛЕДВА..АБЕ НЕ МУ Е ПРИОРИТЕТ секса на човека..Пък може и да са негови , но как да разбереш без изследване..На мен ми е казвал, че избягва жени заради компромати за бизнеса и кариерата..
Аз им се чудя на акъла на тези жени,които правят това.Значи нямат никакво уважение към мъжете си.Ей го и Кристинка готова любовник да хваща,вместо да реши проблема с мъжа си.
И какво ми го хвалиш,че бил умен,щом си е взел такъв боклук за жена?За чий му е тоя акъл,щом една мърла го прави за резил?
И естествено,че трябва да се разведе.Оная е лапала пишки и после го целува.Уникален боклук.На момента ще й бия шута.
И какво й е културното и възпитаното,щом не само изневерява,но и децата не са от него?
И едно е секса да не ти е приоритет,друго децата да не са твои.Рано или късно всеки спира да прави секс.Ама най-важното децата не са негови.Last edited by mirodes; 16.05.2020, 23:14.
Коментар
-
Не му е казвано, но и аз се чудя защо не ги изследва като си знае положението..ТОЙ И ПРЕДИ ТОВА НЕ Е ИСКАЛ ДА СЕ ИЗСЛЕДВА..АБЕ НЕ МУ Е ПРИОРИТЕТ секса на човека..Пък може и да са негови , но как да разбереш без изследване..На мен ми е казвал, че избягва жени заради компромати за бизнеса и кариерата..Не срявнявай всичко по себе си..И двамата са много възпитани и културни хора и едва ли това ще се разбере някога..А какво да прави, ако разбере, да се разведе, да няма жена и семейство ли..Със жени не му се занимава..Този модел му е много удобен..Last edited by Kiro; 16.05.2020, 23:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЯвно ти си мислиш, че всички мислят като теб..Не разбра ли, е е боледувал и секса не го интересува, а иска семейство..Това е живота, а твоето са си твоите разбирания..Ти правил ли си днк на децата например..Защото знам и друга подобна истинска история, където се разкрива случайно след време..
А за мен е най-безумното нещо на света да отделяш време,ресурси,грижи,финанси,за да отглеждаш чужди деца.Егати и щастието-да си отдам живота за поколението на друг човек.Ако някоя ми погоди такъв номер много,ама много ще съжалява.Last edited by mirodes; 16.05.2020, 23:02.
Коментар
-
Явно ти си мислиш, че всички мислят като теб..Не разбра ли, че е боледувал и секса не го интересува, а иска семейство..Това е живота, а твоето са си твоите разбирания..Ти правил ли си днк на децата например..Защото знам и друга подобна истинска история, където се разкрива случайно след време..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Има много жени които само с мисли се самозадоволяват. И множествени оргазми получават.
Аре сега - време за реклама .
Това което прави мъжа физически е половината път, другия е в главата и до оргазма
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха.Викаш ще се изненадам.Има си явен индикатор дали жената е доволна-и това е оргазмът.Стигне ли до оргазъм,значи е задоволена.А при мен не се е случвало жена да не получи оргазъм.
И какво общо имат наркотиците с легално лекарство,утвърдено в цял свят?
Аре сега - време за реклама .
Това което прави мъжа физически е половината път, другия е в главата и до оргазмаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар