Ами ние и препоръчахме на няколко пъти Евго, а тя се разсърди..Много грешна преценка за умна жена..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение....
Иначе вторият абзац ти е верен. Жените са в силна позиция докато са млади и красиви, а мъжете ако имат власт и пари.....
Ще ви кажа и още нещо, което жените няма да си го признаят, но си го мислят. Става въпрос за гените на бъдещите им деца. Мъжете ги подбират не само по лидерски качества, но и по генетичните качества, които искат да наследят техните деца. Например композитор или певец е добра партия, ако жената иска и нейните деца да са композитори/певци.
Няма да забравя какво направи моята жена, когато легнахме да се чукаме за първи път. Тя надигна юргана и аз си помислих, че иска да види оная ми работа дали е малка или голяма. Тя обаче каза, че иска да види дали имам косми по краката ми. Тоест тя умишлено и целенасочено е правила ГЕНЕТИЧЕН ПОДБОР на бащата на своите деца. Това означава, че освен космите по краката тя ме е подбирала сигурно по 100 други различни критерия, включителнио и интелектуални, и явно аз съм издържал изпита, защото когато и предложих да ми стане жена, тя не се замисли дори и за миг да каже да и да ми се хвърли на врата.
Та искам да кажа, че жените виждат във всеки един мъж не само обект за секс (както е и при мъжете), но и обект - носител на гени за бъдещите деца. Това с гените мъжете го пропускат, но за жените явно е сериозен аспект от бъдещата женитба.Last edited by Mateev; 19.05.2020, 14:49.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗатова и се съмнявам в автентичната женска същност на Кристина//
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Абе... сега Кристинчето нещо се изсулва, та зехте се умилквате на Валшето?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕДНО ПОЯСНЕНИЕ ЗА КРИСТИНА И СЪРДЕНЕТО..
Много пъти съм говорил с много жени, как приемат мъжките предложения, подсвиркване, подмятане..И Винаги съм получавал близки отговори от умните и образовани жени..Жената още от момиче започва да получава и наблюдава мъжкият интерес в цялата му гама..Когато тя е умна разбира, че това е част от играта и мъжът е длъжен да го прав, ако е мъж..Ако е възпитан и образован го прави изискано, ако е простак просташки..Няма какво да се обижда и не се обиждат умните жени..Естествено , ако са заети сърцата и душите им, те категорично го показват и доказват, но да се сърдят както Кристина след като са заявили, че са свободни и търсят контакти - разговори с мъж не е естествено и нормално..Затова и се съмнявам в автентичната женска същност на Кристина//
Въпреки че Евго е точно в нейната таргет група-заможен е,образован,добре сложен,висок.Готов за сериозна връзка.Но типично за жена направи обобщение за всички и не можа да отсее зърното от плявата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
ЕДНО ПОЯСНЕНИЕ ЗА КРИСТИНА И СЪРДЕНЕТО..
Много пъти съм говорил с много жени, как приемат мъжките предложения, подсвиркване, подмятане..И Винаги съм получавал близки отговори от умните и образовани жени..Жената още от момиче започва да получава и наблюдава мъжкият интерес в цялата му гама..Когато тя е умна разбира, че това е част от играта и мъжът е длъжен да го прав, ако е мъж..Ако е възпитан и образован го прави изискано, ако е простак просташки..Няма какво да се обижда и не се обиждат умните жени..Естествено , ако са заети сърцата и душите им, те категорично го показват и доказват, но да се сърдят както Кристина след като са заявили, че са свободни и търсят контакти - разговори с мъж не е естествено и нормално..Затова и се съмнявам в автентичната женска същност на Кристина//
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjah
Ето това е основния проблем на мъжете - мазнят се, мазнят се, нагаждат се и накрая когато мацката ги отреже, тя е еди-каква-си. Подобни екземпляри като Евго (нищо лично, дали ще бъде той, пешо, иван или все едно, той е обобщението) са изключително опасни. Както за жените така и за мъжете. Но жените го "усещат" това, една жена знае, че ако някой ден го отреже/откаже нещо, той може да стане насилник изведнъж, нарича се -passive-aggressive тип поведение. Аз лично никога не бих имал подобен човек за приятел повече, имах много в миналото но всички изхвърчаха от живота ми. Подобен тип хора само дебнат удобен момент за да се възползвта от каквото и да било начин - да скочи на приятелката ти, да те натопи за нещо, да те предаде, да злослови и т.н. Прави мили очички пред теб, докато тайно изчаква момента си... Been there, done that!
На такъв човек не можеш да повериш живота си, а точно това рискува всяка жена която реши да създаде деца от някой мъж. Как може да разчита на него ако той не може да я предпази от външни сили, как ще я защити от хищник/друг мъж? Затова трябват ТОПКИ. Ето защо всичко започва от мъжа - той трябва да е наясно какво точно иска и да си го гони, жената сама се напасва по него, това е нейната природа. Решавам да си пусна брада, започва мрънкане от жените - ама тя не ти отива, преди си беше по-готин, изглеждаш по-стар и други глупости. Минава една година - вече никоя не помни че съм бил без брада - и така си ме харесват. Решавам и я обръсвам - пак същите жени, същитве приказки - с брада беше по-готин, изглеждаше по-еди-какъв си, защо я махна..... Ако слушаш една жена какво иска ще полудееш, и затова се създава илюзията че жените не знаели какво искат. Много добре знаят, писах вече - най-доброто на което са способни. Това вече е различно - ако е красива и млада жена - ще има ваканции в чужбина, мерцедеси, купони и висчко което си поиска. Ако е по-грозничка - ще трябва да учи, да работа, да бъде независима, защото няма кой да плаща за удоволствията. И така докато остарее и започне да получава все по-малко и по-малко от мъжете. Накрая започва да се радва на "малките неща", на розите и уханието ѝ.... тъжно но такъв е живота. Жените избират докато са млади и хубави, мъжете когато сме успешни и реализирани.
Изобщо не си прав за мен. Аз също имам житейски опит и много добре знам, още като почна Криси да пише, че може би не е жена. Дори да е жена, тя просто търси психолог, някой, на който да разкаже проблемите си, но изобщо няма намерение да започва нещо с някой мъж. И не била задоволена както трябва.
"То по природа, всяка жена е незадоволена......и най-вече сексуално." (Надя Тодорова от "Дами Канят")
Иначе вторият абзац ти е верен. Жените са в силна позиция докато са млади и красиви, а мъжете ако имат власт и пари.
Ти IT(програмист) ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеспециален..., за да предизвика интерес: с форма на хиперболичен параболоид... ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Какъв /му/ е термометърът?
специален..., за да предизвика интерес: с форма на хиперболичен параболоид... ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Всъщност, може и нищо от тези неща да не казваш. Не знам дали помниш, но мен около половин година след като прописах в Поколението на 30 + годишните ме мислеха за момък.
Наздраве, val/she!
Светкавица - ток: вероятно са те взели за Бате Пешо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Всъщност, може и нищо от тези неща да не казваш. Не знам дали помниш, но мен около половин година след като прописах в Поколението на 30 + годишните ме мислеха за момък.
Наздраве, val/she!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеСа не разбрах къде точно трябва да се вкара тернометъра в устата или в задника на жената. За да. разберем дали ме обича.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Аз мога да кажа, че съм мъж, малко над 30-те. Запален съм по сърф и скално катерене. Когато не бича кодове срещу има-няма 10К на месец, гледам да намеря време, за да отскоча до Гьокчеада с авери. Програмирането е, за да не се успя, иначе спокойно мога да си живея с инвестициите, които съм направил и т.н. и т.н.
Наздраве, val/she!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМожеш да кажеш каквото си поискаш, но ако настояваш на горното, определено ще пожертваш част от вниманието на съфорумците...
... но пък тогава ще ѝ скочат дамите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМожеш да кажеш каквото си поискаш, но ако настояваш на горното, определено ще пожертваш част от вниманието на съфорумците...
Коментар
Коментар