Първоначално изпратено от hazard
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Същото важи и за мъжете. Решителността е много важно и ценно качество, независимо от дали ще бъде използвана от мъж или жена.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеУф, и ти ли се върза на тази нискобюджетна постановка? Момчетата ги разбирам, но за теб не очаквах. Ако бях на мястото на "Криси", щях да си падна по Киро и Груьо, пък тя и не благоволи да ги забележи, което отново повдига въпроса с автентичноста.
хаха цирка беше пълен. В стил "фанатазията на тракториста"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Същото важи и за мъжете. Решителността е много важно и ценно качество, независимо от дали ще бъде използвана от мъж или жена.
Наздраве!
Наздраве, тнм, всеки пък си иска и да е малко завезда и значим - ок, жените често искат да бъдат контролирани, но по-скоро като някаква опора да не вършат глупости (или да значт, че има кой да забърше след глупостите им), отколкото като доминация над тях самите. Макар че има всякакви типажи де -и сред нас, и сред васNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И мен, дейба, ма аз явно не съм писал достатъчно по темата. Е, даже Ендър-а ме предложи за играта, явно с цел да ме сложи на едно ниво с Киро (не се обиждам, ма сме различни вселени с него, аз съм доста по-млад), ма нъцки. Уф, уби ми ерекцията за тази вечер, заеби Ся не разбрах аз що не ставам за любовник и т.н., ма нищо, нищо, ще го преглътна, както казваше Батето - с подходящото мезе. А Матейко и да иска, не мой го намери - той се крие в бункера и чака втората вълна, после ще чака третата и т.н.
вСелена, ма, верно било това за отключване на страстите след чума - ей на, "чумата на 21 век" и при вас мина у Шпаньолско (така и не рече как бачкаш там с бг диплома, или пък си броки с испанската у нас, че се обърках вече) и вече наизлязохте с онези ми ти страсти и желания, не мое ви запре човек
Наздраве
Ся, кво ревеш, че не те били броили за “либовник”. Ми смени аватара на тоя женски задник с космат мъжки гръб като за начало и току виж ... ти се отворил парашута.
Питаш ме за лични данни - дори да ти отговоря, ще ме тривнат, а и от къв зор да минавам в обяснителен режим?
Тук предимно се забавлявам и не губя контакт с родината. Има готини хора. От мен толкоз.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеДруго интересно у тик се нуждая от твоята вещина - защо, аджеба, ако всичко е измислено, се трие така истерично профил? Просветли моето невежество по въпроса.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеВторо има голямо разминаване между профила на кристина. Значи жена която обожава обувки и скъпи дрънкулки, не може да говори как слуша рок, метал и подобни жанрове. как кара колело сред природата и прочие. Този профил на жена със сигурност обувките не са и най-голяма слабост в живота. Има доста разминаваня в твърденята и. Първо беше че напуснала мъжа си заради секса на което отдели 5-6-7 реда как свършвал за 3 минути. Пук на следващият ден каза как това не било най-важната причина ами че не искал деца.
Трето тук е анонимен форум, всеки има псевдоним, но забелязах и в друга тема за акции как отново има женски профил с имената си и говореше врели некипели как използвала детският влог от 100 бона ама не и пукало нали не били нейни парите.
Започвам да си мисля че некой откачалник е решил да си прави базици с лапнишараните.
Криси ако си реална което ме съмнява ама да предположим, дай да ти видя профила някъде или някоя снимка.
Жените не обичат да пишат дълги постове по форумите, както и в сайтовете за запознанства.
И има нещо в писането на Криси......което малко говори за мислене на мъж, как възприема секса.
Иначе, Груьо е много умен мъж и знае как да сваля жени.Last edited by Evgo; 19.05.2020, 17:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
но и краката нали?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Селенчето е номер 1,от всички тука само тв става за жена.И е в Испания...ех..
Ако па си мислиш, че ще вземе такъв като тебе - много си се обърАл с филма
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТова го казах с цялата си сериозност, а с Киро имате много повече общи неща, отколкото предполагаш. Няма да навлизам в подробности, защото ще е непрофесионално да го правя в подобен форум и в подобен формат. Нито пък ще коментирам несъответствията в профила "Криси". Относно бъзиците и споровете, всичко си има своето място. Няма нужда да са във всички теми. Дори с Киро тук намерихме обща позиция в даден момент.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеУф, и ти ли се върза на тази нискобюджетна постановка? Момчетата ги разбирам, но за теб не очаквах. Ако бях на мястото на "Криси", щях да си падна по Киро и Груьо, пък тя и не благоволи да ги забележи, което отново повдига въпроса с автентичноста.
Друго интересно и тук се нуждая от твоята вещина - защо, аджеба, ако всичко е измислено, се трие така истерично профил? Просветли моето невежество по въпроса.Last edited by Selena; 19.05.2020, 17:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ама така се лишавате от мъж,който наистина харесвате.Аз имах един колега в университета,който тренираше във фитнес и беше като културист,а и беше сравнително висок над 180 см.Жените постоянно го заглеждаха,ама той беше срамежлив и така й не заговори някоя жена.Но ако някоя готина мадама го беше заговорила нямаше да й откаже.Така и не се хвана с никоя докато учеше.
Това никога няма да го разбера в жените-харесат някой и си мълчат.Верно е,че дават знаци,ама не всички мъже ги разбират,а пък понякога и не дават знаци.Сестрата имаше една приятелка,а аз по принцип се въздържам от такива връзки,щото ако не се получат нещата,ще е кофти ,та не съм я свалял и бяхме само в приятелски отношения.И оная на сватбата на сестра ми вика:„Какво чакаше толкова години,та не ме покани на кафе?„.И аз бях в потрес-тя ме е харесвала,а не го е заявила по никакъв начин.Тогава вече беше късно,щото беше омъжена.Ако беше ми показала,че ме харесва нямаше да я върна.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Второ има голямо разминаване между профила на кристина. Значи жена която обожава обувки и скъпи дрънкулки, не може да говори как слуша рок, метал и подобни жанрове. как кара колело сред природата и прочие. Този профил на жена със сигурност обувките не са и най-голяма слабост в живота. Има доста разминаваня в твърденята и. Първо беше че напуснала мъжа си заради секса на което отдели 5-6-7 реда как свършвал за 3 минути. Пук на следващият ден каза как това не било най-важната причина ами че не искал деца.
Трето тук е анонимен форум, всеки има псевдоним, но забелязах и в друга тема за акции как отново има женски профил с имената си и говореше врели некипели как използвала детският влог от 100 бона ама не и пукало нали не били нейни парите.
Започвам да си мисля че некой откачалник е решил да си прави базици с лапнишараните.
Криси ако си реална което ме съмнява ама да предположим, дай да ти видя профила някъде или някоя снимка.
Коментар
Коментар