АМИ ЖИВОТА НЕ Е СЪВЪРШЕН..ПРИ СЛЕДВАЩИТЕ МОЖЕ ДА ИМАШ СЕКС , А ДРУГО ДА НЯМАШ..Това е шега..Може би е трябвало да поживеете по-дълго преди брака , за да видите пасвате ли си в секса..ез секс брака се разпада, освен , ако няма голям общ бизнес..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
И да скоча в дълбокото, както вчера каза, нали това бяха първите ти думи за добре дошла
Три години бях омъжена за бившия. От 27-та до 30-та ми година. Първата година имах всичко, което може една млада жена да си мечтае. Не работех, колкото пари поисках толкова ми даваше на следващия ден. В началото на втората година вече ми омръзна това постоянно мъкнене с него по срещи, презентации, банкети, екскурзии. Почнах да осъзнавам, че съм нещо като трофей и ценен експонат от музея и ме показва на всички. Фука се с мене, гордее се с придобивката. Добре, можеше да се преглътне това. Но ... а другото .... аз бях тогава на 28 год.и като всяка млада жена искам и секс и деца. За децата нещо не му се говореше. Добрееее .... а секса? Я ми кажете всички вие мъже нормално ли е мъж да прави секс с жена си на 28 години веднъж на 10 дена? Нормално и естествено ли е? Три пъти в месеца? А някои месеци и по 2 пъти. Нормално ли е? Млада и привлекателна жена бях и все още съм. В края на третата година просто си събрах нещата и се махнах от къщата. Отидох да живея в апартамента на майка ми, баща ми е починал. Пред себе си съм честна, защото не му изневерих и той го знаеше. Но издържах 3 години без 2 месеца.
на 30г, един мъж има много сили, дори за секс всеки ден или през ден.
Този не знам защо е бил толкова сексуално пасивен. Най-важното за една връзка е да има секс и пари,
Изморен съм и не мога да пиша много, защото работих доста физически труд днес.
- 1 like
Коментар
-
И да скоча в дълбокото, както вчера каза, нали това бяха първите ти думи за добре дошла
Три години бях омъжена за бившия. От 27-та до 30-та ми година. Първата година имах всичко, което може една млада жена да си мечтае. Не работех, колкото пари поисках толкова ми даваше на следващия ден. В началото на втората година вече ми омръзна това постоянно мъкнене с него по срещи, презентации, банкети, екскурзии. Почнах да осъзнавам, че съм нещо като трофей и ценен експонат от музея и ме показва на всички. Фука се с мене, гордее се с придобивката. Добре, можеше да се преглътне това. Но ... а другото .... аз бях тогава на 28 год.и като всяка млада жена искам и секс и деца. За децата нещо не му се говореше. Добрееее .... а секса? Я ми кажете всички вие мъже нормално ли е мъж да прави секс с жена си на 28 години веднъж на 10 дена? Нормално и естествено ли е? Три пъти в месеца? А някои месеци и по 2 пъти. Нормално ли е? Млада и привлекателна жена бях и все още съм. В края на третата година просто си събрах нещата и се махнах от къщата. Отидох да живея в апартамента на майка ми, баща ми е починал. Пред себе си съм честна, защото не му изневерих и той го знаеше. Но издържах 3 години без 2 месеца.
А като те водеше на презентациите пак ли нямаше?
Ето малко за разтуха
" Dear Professor,I am a survivor of a concentration camp. My eyes saw what no man should see.
Gas cameras built by trained engineers.
Kids poisoned by trained doctors.
Newborn killed by trained nurses.
Women and babies shot and burned by college graduates.
So I have my suspicions about education.
My request is: help your students become humans. Your efforts should never produce trained monsters or expert psychopaths. Reading, writing and knowing arithmetic will only be important if they make our children more human ".Last edited by bota156; 16.05.2020, 21:16.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
без да се замисля
Ергените да се задействат.
Иначе както описваш бившия си мъж явно е бил някое парвеню,което постоянно демонстрира колко преуспял е-вижте ме каква красива жена имам,каква скъпа кола карам,колко имоти имам.Празни мисли на празен човек.То обикновено такива дето не си чукат жените,парадират с такива неща.Един уверен и щастлив мъж никога няма да тръгне да парадира,за да избие комплексите си.Last edited by mirodes; 16.05.2020, 21:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ок.В случая напълно те оправдавам.Нямах предвид случаи като твоят.По-добре,че си го напуснала.
Интересно ми е обаче ако пак се омъжиш и мъжът ти каже,че иска поне три деца,би ли жертвала кариерата си и би ли се изтърпяла тези лишения?
Коментар
-
Интересно ми е обаче ако пак се омъжиш и мъжът ти каже,че иска поне три деца,би ли жертвала кариерата си и би ли се изтърпяла тези лишения?Last edited by mirodes; 16.05.2020, 20:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Явно не съм.
Коментар
-
Ама сигурна ли си,че нямам?Три деца имам.А пръстени нямам.И достатъчно си ги прегръщам децата и си общувам,ама памперсите им ги сменя майка им.
А ти явно си с едно дете,щото не ти се е занимавало да износиш,родиш и отгледаш повече.А явно и в грижите за него и други хора помагат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И ако смениш един памперс няма да ти изпадат пръстените на ръцете. Тази рутинна грижа е и емоционално общуване с детето, от което не трябва да се лишаваш.
Явно нямаш деца.
А ти явно си с едно дете,щото не ти се е занимавало да износиш,родиш и отгледаш повече.А явно и в грижите за него и други хора помагат.
Коментар
-
Не става въпрос за възпитание,а за ежедневните грижи по децата-смяна на памперси,готвене,чистене,пране.Това са си чисто женски задължения,които жените вършат от десетки хиляди години/тогава не е имало памперси де/.В наши дни тръбят,че им било много тежко и мъжете не им помагали.То затова и изчезваме.
Чак и някои мъже сменят памперси,перат,чистят и се хвалят с това.И за капак кучката му сложи рога.От благодарност.
Явно нямаш деца.
Коментар
-
Възпитанието е общо дело.
Съпругата ти може да го учи да свири на пиано или - да бъде шампион на състезателна математика, ти - да кара колело, например.
Трябва да вижда и двата архетипа.
Чак и някои мъже сменят памперси,перат,чистят и се хвалят с това.И за капак кучката му сложи рога.От благодарност.Last edited by mirodes; 16.05.2020, 20:35.
- 1 like
Коментар
-
Ами кой.Отглеждането на деца е женска работа.Мъжете не помагали и ала бала.Да не би преди 200 години нашите прадядовци да са дундуркали бебета и да са готвели?
Верно е,че мъжете много се изнежихме и жените си развяват байряка.Та може и в нас да е вината донякъде.
Съпругата ти може да го учи да свири на пиано или - да бъде шампион на състезателна математика, ти - да кара колело, например.
Трябва да вижда и двата архетипа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Мъка, нали? Само и единствено тези лошави жени са виновни за ВСИЧКО. Сладури, пожелавам Ви приятна вечер и давам мегдан на Кристина .
Верно е,че мъжете много се изнежихме и жените си развяват байряка.Та може и в нас да е вината донякъде.
Помня като дете как дядо си счупи таза и след това ходеше с бастун и беше трудно подвижен.И бабата постоянно нещо го навикваше.И аз питах баща ми дали и преди е било така и той ми каза,че не е смеела да гъкне дядо като е бил здрав.Ама като видя слабост в мъжа и си прилагаше магариите.
Last edited by mirodes; 16.05.2020, 20:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНай-жалкото е,че заради това женско мислене да правят кариера,вместо да отглеждат деца,българите изчезваме с най-бързи темпове в света.А пък и е съчетано с факта,че са готови да разтварят краката пред някой,само защото се казва Ханс или Диего,още повече влошава нещата.Ромките на 43-44 години вече са прабаби,някои българки тепърва се сещат,че трябва да раждат.
Коментар
-
Най-жалкото е,че заради това женско мислене да правят кариера,вместо да отглеждат деца,българите изчезваме с най-бързи темпове в света.А пък и е съчетано с факта,че са готови да разтварят краката пред някой,само защото се казва Ханс или Диего,още повече влошава нещата.Ромките на 43-44 години вече са прабаби,някои българки тепърва се сещат,че трябва да раждат.
Ей ги и във форума-никоя не се похвали колко деца е родила и отглежда,а се хвалят с кариера и пари.Last edited by mirodes; 16.05.2020, 20:15.
Коментар
Коментар