IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Която пренебрегват в реалния живот.
    Желаните жени се изразяват по друг начин и нямат необходимост да споделят подобно инфо в доминиран от мъже форум.
    Жена си и трябва да ги усещаш тези неща.
    “Доминацията” не следва да я притеснява особено . Аз бих й дала още ден два преди да вадя заключения. Възможно е да си права .

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Чакай сега.Много жени ги е страх от коронавируса,тя каза че си седи в къщи,ако забеляза.Поканата беше спрямо ситуацията.
      ​​​​​​

Кавръков, не ги слушай. Клишетата са най-лошото нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Чакай сега.Много жени ги е страх от коронавируса,тя каза че си седи в къщи,ако забеляза.Поканата беше спрямо ситуацията.
        ​​​​​​
        Оууу извинявай

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Абе не знам дали сме открили топлата вода, но да каниш жена на първа среща в някакъв парк е меко казано в зоната на заниманията на петнадесет годишните. Дигни малко мизата следващия път. Покани я поне на кафе .
          ​​​​​​

Коментар

Която е?
            Която пренебрегват в реалния живот.
            Желаните жени се изразяват по друг начин и нямат необходимост да споделят подобно инфо в доминиран от мъже форум.
            Жена си и трябва да ги усещаш тези неща.

Коментар

Да, днк е базата, но ти трябва и надстройка - социално обкръжение - стимулиращо развитието и образованието ти.
              Така е-синът на циганският барон Цветелин Кънчев ,наричан Дон Цеци учеше в Кейбридж.И го хванаха да краде някакъв метален павилион.Та кръвта вода не става и крушата не пада по далеч от дървото.

Коментар

Пак бързаш с оценката. Жената е още млада. Хората не се раждат научени. Дон Педро бързия си ти.
                Не е млада,млада е била до 30,а и тези неща или ги имаш или ги нямаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                  Твърдиш,че си юрист пък даваш заключения кой колко книги бил изчел,без да имаш и най-малка представа за това.Като влезеш в съдебната зала такива изявления ли правиш,или такива,които са подкрепени и с доказателства?Нито знаеш колко книги е изчел,нито колко аз/то и аз не знам това,щото чета книги от близо 40 години и със сигурност не съм ги броил/.Или просто са поредните празни мисли на един празен човек/така се казва една книга на Джером Джером,щом стана въпрос за книги/.
                  Първото качество на добрия адвокат е олимпийското търпение. Нетърпелив си. Вече ти казах, че в името на полемиката ще ти отговоря на поста малко по-късно .

Коментар

• [QUOTE=Selena;n3599385]
                    Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Зависи. Има вероятност историята да е истинска.
                    Силно се съмнявам. Имам лични наблюдения на този таргет жени и мъже.

Коментар

В полза на полемиката ще ти отговоря днес. Но ще е малко по-късно .
                      Твърдиш,че си юрист пък даваш заключения кой колко книги бил изчел,без да имаш и най-малка представа за това.Като влезеш в съдебната зала такива изявления ли правиш,или такива,които са подкрепени и с доказателства?Нито знаеш колко книги е изчел,нито колко аз/то и аз не знам това,щото чета книги от близо 40 години и със сигурност не съм ги броил/.Или просто са поредните празни мисли на един празен човек/така се казва една книга на Джером Джером,щом стана въпрос за книги/.

Коментар

• Психологията не е за всеки /като мен/... Нищо човешко не ми е чуждо! /по-точно не мога да го кажа/...

Всеки познава себе си, добре е хората да нямат съмнения в реакциите си в изпитанията, които Живота ни поднася. Трудно и сложно е.

Все пак - факт е, че хората СМЕ различни, а в контекста на разискваните проблеми хаосът е голям...

Коментар

Ако не е мъж, то ще е жена, на която изключително много и липсва мъжко внимание, а това ни отдалечава от първоначалната заявка.
                          Която е?

Коментар

• [QUOTE=val/she;n3599382]
                            Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Никоя нормална жена не би говорила по подобен начин за бивш съпруг, който и е предоставил подобни възможности.
                            Зависи. Има вероятност историята да е истинска.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                              .................................................. Е, да - дамата си прави експеримента, в който всички участваМЕ и всеки дава максимума от себе си, за да я впечатли... /подсвирквания, консултации, покани в заведения или на кафе, боричкания от типа - "аз съм правилният, а не той!" и опити за омаскаряване на "конкурента".
                              А ти гледаш сеир, как налапват кукичката мъжете във форума и ядеш пуканки отстрани
                              Такава Кристина, ако въобще има такава на света, казва, че съжалява за тези 3 години, но от друга гледна точка това е голям бонус, да разбере какво не иска от живота. Това, че не го е осъзнала показва колко и е акъла.

Коментар

Мъж ли стоеше зад фейка според теб?
                                Ако не е мъж, то ще е жена, на която изключително много и липсва мъжко внимание, а това ни отдалечава от първоначалната заявка.

Коментар

Working...
                                X