Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Чакай сега.Много жени ги е страх от коронавируса,тя каза че си седи в къщи,ако забеляза.Поканата беше спрямо ситуацията.
Кавръков, не ги слушай. Клишетата са най-лошото нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Чакай сега.Много жени ги е страх от коронавируса,тя каза че си седи в къщи,ако забеляза.Поканата беше спрямо ситуацията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Абе не знам дали сме открили топлата вода, но да каниш жена на първа среща в някакъв парк е меко казано в зоната на заниманията на петнадесет годишните. Дигни малко мизата следващия път. Покани я поне на кафе .
Коментар
-
Която е?
Желаните жени се изразяват по друг начин и нямат необходимост да споделят подобно инфо в доминиран от мъже форум.
Жена си и трябва да ги усещаш тези неща.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Да, днк е базата, но ти трябва и надстройка - социално обкръжение - стимулиращо развитието и образованието ти.
- 1 like
Коментар
-
Пак бързаш с оценката. Жената е още млада. Хората не се раждат научени. Дон Педро бързия си ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТвърдиш,че си юрист пък даваш заключения кой колко книги бил изчел,без да имаш и най-малка представа за това.Като влезеш в съдебната зала такива изявления ли правиш,или такива,които са подкрепени и с доказателства?Нито знаеш колко книги е изчел,нито колко аз/то и аз не знам това,щото чета книги от близо 40 години и със сигурност не съм ги броил/.Или просто са поредните празни мисли на един празен човек/така се казва една книга на Джером Джером,щом стана въпрос за книги/.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Selena;n3599385]Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Зависи. Има вероятност историята да е истинска.
- 1 like
Коментар
-
В полза на полемиката ще ти отговоря днес. Но ще е малко по-късно .
Коментар
-
Психологията не е за всеки /като мен/... Нищо човешко не ми е чуждо! /по-точно не мога да го кажа/...
Всеки познава себе си, добре е хората да нямат съмнения в реакциите си в изпитанията, които Живота ни поднася. Трудно и сложно е.
Все пак - факт е, че хората СМЕ различни, а в контекста на разискваните проблеми хаосът е голям...
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Ако не е мъж, то ще е жена, на която изключително много и липсва мъжко внимание, а това ни отдалечава от първоначалната заявка.
Коментар
-
[QUOTE=val/she;n3599382]Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Никоя нормална жена не би говорила по подобен начин за бивш съпруг, който и е предоставил подобни възможности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение.................................................. Е, да - дамата си прави експеримента, в който всички участваМЕ и всеки дава максимума от себе си, за да я впечатли... /подсвирквания, консултации, покани в заведения или на кафе, боричкания от типа - "аз съм правилният, а не той!" и опити за омаскаряване на "конкурента".
Такава Кристина, ако въобще има такава на света, казва, че съжалява за тези 3 години, но от друга гледна точка това е голям бонус, да разбере какво не иска от живота. Това, че не го е осъзнала показва колко и е акъла.
Коментар
-
Мъж ли стоеше зад фейка според теб?
- 1 like
Коментар
Коментар