Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Интересно. Виж ти. Има нещо в това твърдение - целувката между другото е голям индикатор. Няма две мнения.
Какъв политик става от теб! Сгрешила си професията си.. /не разбирам, как откриваш безконфликтното измъкване от вида "за всекиго - по нещо".../
Коментар
-
Браво пичове, може да е всичко в този форум , но поне мъже има..Криси , да ме извинява ако е джендър, и те си слагат такива имена- се появи и изчезна..По важното е, че Вие веднага и скочихте на лични..Не е за подценяване все още българският мъж..Дълбоко се съмнявам в тази Криси, след като дори на Евго не драсна два реда ..И за какво и беше да пише изобщо..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
"криси", защо не го искаш евго?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Взех отношение по поста ти, но сега осмислих едно противоречие...
Всъщност, сам противоречиш на тезата ти: "жената винаги ще поставя децата на първо място" /втора точка/, на която втора точка противопоставяш смисъла на четвърта точка: майката БИ се дистанцирала от дъщеря си, ако дъщеря ѝ има деца от друг мъж!
Нали усещаш противоречието в двете точки?
...................................
Личният ми опит на родител показва, че тоя проблем не съществува. Замислям се, пак и пак, но - ако отношенията са нормални - нещата са ОК.
Иначе, всеки има основанията си, когато взема някакви СВОИ решения за Живота /който касае ЕДИНСТВЕНО него, самият!/, колкото и да са неразбираеми тия решения за околните!
Разбира се, че ще опитам да разбера детето си, а в краен случай - дори да не я разбирам - ще се съобразя и присъединя към мнението ѝ!
И изобщо не е вярно,че е важно единствено какво решението на съответния човек.Ами ако с това решение нараниш най-близките си?Майка си и баща ти,които са се лишавали от много неща заради теб.Един съученик се омъжи в Холандия.Много прогресивно.И за две години майка му и баща му си отидоха от тоя свят.Заради задника си/в случая и буквално/тоя идиот умори родителите си.
Една пък съседка се ожени за негър и роди две мулатчета.Като гледам родителите й не са от най-щастливите от този факт.Срам ги е да се срещат с други хора.Затвориха се в себе си.Last edited by mirodes; 19.05.2020, 12:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнениеМалко анализ-намек от подземието на адските изчадия:
Удебеленото, съдейки по предишен цитат на същия пост на kristina dimitrova (1), е добавено малко след пъвото му цитиране.
Това е важно, мислете, гаспада!.. ... ...
Да не ни казваш, че в конкретния случай бягаш от отговорност и търсиш идентификация с различна група /по полови белези:/?
Коментар
-
Малко анализ-намек от подземието на адските изчадия:
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениекриси повече няма да пише тук
не си натрапвам приятелството на никого
така ще ви е по-леко, господа
хубав и спорен ден ви пожелавам
Това е важно, мислете, гаспада!.. ... ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Криси не ме иска.
2 пъти й писах, на лично и тук.
Много пише, а малко действа, за съжаление.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМалееее, голяма тема сте подхванали. Ма вярно на нас, мъжете, ни трябва само една въртиопашка и скачаме като бик на червено (Селена, не се отнася за теб и бикоборството в Памплона или където не са го забранили още, то при вас всички сте си вкъщи и чакате да умрете - другарска закачка към апокалиптос ). Да не ми се сърдят Леля и ТНМ (за вСелена вече казах), ма ей го, появи се една мома (ся, дали е мома или е мАж, е друга тема, приемаме, че е мома), дето го удари на тема секс и т.н., и си ева феродото в прекия и преносния смисъл.
ма то мисъл, ма то чудо - браво, харесвате ми. Аз няма да разказвам житие и битие отново, не че съм се спирал да го правя де, редовно давам акъли и философствам, но чета с интерес, макар да се засилвате да пишете какво ли не. Ще се пробвам с Криси - не в онзи смисъл, щото на мен ми е висока (аз харесвам жени в диапазона около 165 см, макар съпругата ми да е 170 - позволих си 5 сантиметра повече, щото компенсира с други неща) - жената е жена, когато е с токчета, а при положение че съм само 180 см и под токчета разбирам поне 8 см, всяка жена над 170 см би стърчала над мен, което е грозно и комплексарско. Та затова и не се пробвам с Криси-то - проблемът е в моя тАлАвизор
Сега, Криси, приеми го като съвет, а не като заяждане - ти сигурна ли си какво точно искаш? Щото това с безусловната любов е хм, меко казано сложно. В смисъл, не е точно невъзможно, но е голяма вероятността този, дето те обича безусловно, всъщност да ти е доста скучен. И тогава какво правим? Отделно, дето има един лаф - дето е текло, пак ще тече - ти ще си търсиш екскурзиите, начинът на живот, на който си свикнала, а е вероятно безусловната любов на някого да не е подплатена с финикийски знаци? Въобще въпросът е сложничък - малко хем сърби, хем боли. Сигурна ли си, че знаеш какво точно искаш? Щото според мен, и това не го приемай за заяждане, не си - в момента си малко лабилна психически и си готова на някои компромиси, но след това ще изтрезнееш. И ще си нещастна отново.
Стана малко отвлечено, всеки има приятели, минали през едно или друго препятствие. Ето, аз имах уникална позната - жестока секси визия, абе направо разпоретина, а в същото време изключително скромно, земно и мило момиче - ако не бях женен, направо се хвърлях директно с главата надолу. Е, същата се ожени за някакъв дъртак (в смисъл - 15 години разлики), после осъзна, че не е точно за нея, разведе се, но вече имаше дете. намери си друг - колко съм ѝ говорил да не бърза, да почака, да, вярно, дефектна е вече - има дете (от мъжка гледна точка това е огромен дефект, нека не се лъжем, миродес правилно го е казал), ма си беше все така уникално секси и много мила и добра. Обаче тя не, та не, тоя път щяло да е по любов - намери някакъв скъсан цървул, рокер. Ми хубаво - момичето не ематериалистка, както вече казах, обаче и оня не е тъп - веднага ѝ направи второ дете, върза я вече здраво и оттогава само сцени на ревност и т.н. Щото момичето наистиан е пичка, та дрънка. Апропо, сега е на 33 години, ако не се лъжа и въпреки секси визията си (е, не съм я виждал от известно време, щото оня и забрани, след като прочете един чат с мен, в който реално нямаше нищо) е страшно дефектна - с две деца никой няма да я вземе, или и той трябва да е има поне 2 деца или други проблеми. И сега пак е нещастна
С две думи, ако не беше бързала, някои неща щяха да са много различни. Обаче емоционланите решения твърде често са грешни. А и годините и гравитацията си дават своето отражение...
П.С. Що не се чуете с Евго - сериозно ти го казвам. Момчето е свястно и иска деца. И най-вероятно ще те обича по начинът, който очакваш. Или пък не - няма как да разбереш, ако не се видите
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Мисля, че езиковедското правило на членуване на някои чуждици е да не се прилагат в женски род.
Правилно е "доцент" еди коя си, а не доцентКА еди коя си. Професор, а не професорка. Кореспондент, а не кореспондентка.
Фаворит, а не фаворитка, ако става дума за предпочитание.
"Фаворитка", прочее, се ползва за любовница от двора на краля
Съгласен съм с тезата, но думата има двуяко значение.
Когато гледам състезания на жени, задължително казвам, че моята фаворитка е ... /еди коя си/...
Тук, по смисъла на горните ми основания - мога да подредя дамите като фаворитКИ.
/"фаворит" звучи някак грубо и недодялано, приложено към дама, без да поставя акцент върху пола..., да не говоря за това, как биха са самоопределили... джендърите..., активен.., пасивен.../ Съжалявам, изкривих темата!!!
/лично мнение/
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Признака е простичък, крие се в момента когато целуваш една жена. Ако жената те харесва,много, когато се целувате, или по време на полов акт дори, устните и са леко хладни, независимо от околната температура, това не може да се скрие, защото е част от физиологията. Много жени го отричат в стремежа си да не бъдат разкрити, но ми го е казвала и жена, която има опит и с двата пола. Потвърждавала ми го е,в разговор. Тогава се замислих, и наистина е така. Усеща се, просто са леко хладни самите устни, когато се целувате.
Та зависи и от температурата на твоите устни при целуване. Не съм сигурен за този признак.
Мисля, че има един по-сигурен, и той е увлажненото влагалище още преди първото навлизане на, макар и това да не е стопроцентов признак.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениекриси повече няма да пише тук
така ще ви е по-леко, господа
хубав и спорен ден ви пожелавам
Защо говорите за себе си в трето лице, ед. число, госпожице? Очевидно сме ви шокирали, точно в опита си да сме... духовити...
Важно е, че сте се наспала - вече ви е минало и имате още един "урок" - как да се отнасяте с хората, които ви карат да... плачете...
Ееее, по света има толкова много дами, които дори се наричат... Криси...
Хубав ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Щом е дама - би трябвало да е фаворитКА...
Може би нямаш съмнения в тая посока!
Аз пък нямам съответните доказателства /в тая посока/...
Правилно е "доцент" еди коя си, а не доцентКА еди коя си. Професор, а не професорка. Кореспондент, а не кореспондентка.
Фаворит, а не фаворитка, ако става дума за предпочитание.
"Фаворитка", прочее, се ползва за любовница от двора на краля
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Признака е простичък, крие се в момента когато целуваш една жена. Ако жената те харесва,много, когато се целувате, или по време на полов акт дори, устните и са леко хладни, независимо от околната температура, това не може да се скрие, защото е част от физиологията. Много жени го отричат в стремежа си да не бъдат разкрити, но ми го е казвала и жена, която има опит и с двата пола. Потвърждавала ми го е,в разговор. Тогава се замислих, и наистина е така. Усеща се, просто са леко хладни самите устни, когато се целувате.Last edited by Selena; 19.05.2020, 11:26.
Коментар
Коментар