Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Примерите ти са красноречиви, но...
Моите виждания в конкретния случай... Създаваме наследниците СИ... Нали схващаш: НИЕ СМЕ хората, които ГИ създаваме: физически, духовно, естетически, морално... /вкарваме в малкия човек мисленето СИ/...
Т.е. - направили сме го МИСЛЕЩ.
След като този човек е вече ИНДИВИДУАЛНОСТ, то самият той/тя/то - взема СВОИТЕ решения в СВОЯТ живот!
Ама - на мен като родител - нещо не ми харесвало! Ми кой бе, пиле шарено /обръщението е към мен, самият!/, кой ти е виновен!!!
Нали ти, с ПРИМЕРА ТИ - всеки час от живота ти - НАСАЖДАШЕ качествата в това дете! Така ли беше? Така! - отговарям аз, ама тогава така съм мислил... и нямах подготовка... и нямаше кой да ми каже...
Стигнахме и до ОТГОВОРНОСТТА на родителите, които ТРЯБВА да имат И нагласата, за да бъдат родители, а не само да се хвалят, че могат да правят секс по различен начин /позиции/, в което - разбира се - само по себе си - няма нищо лошо... и, което аз адмирирам, но това изобщо не е достатъчно...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
ето този пост на Kiro ясно ми показва, че мястото ме не е тук и не съм желана като жена и участник в дискусиите
не съм тръгнала да си търся мъж по сайтове, не мога да се оплача от мъжко внимание
търсех мъжка компания за неангажиращи и разтоварващи разговори
много добре си знам цената и стойността като жена, като знам и това, че с годините цената ми в акции леко е девалвирала
вие мен не ме мислете
до довечера профила ми ще бъде изтрит, ако не се справя сама с това, ще помоля модераторите да го изтрият него и всичките ми коментари
Остави празните приказки, можем да се концентрираме върху по-същественото:
1. Въпрос от името на хората, наоколо, които проявяват интерес към теб: какво, например - самата ти разбираш под определението "леко девалвирала" - по отношение на теб самата? Ти си - както се усеща - самокритична дама. Не е проблемът в това, една дама да изброява разни слабости! Подскажи на хората, които проявяват интерес - кое не ти харесва: в хората около теб, кое би махнала, кое - зачеркнала..., такива неща...
2. Кои, според теб са "разтоварващите" разговори, към които се стремиш? Дай тематиката, а също и ограничителните условия, след пристъпването на които - би отсвирила всеки наоколо... Все пак - каза, че четеш темата от самото начало и ако сега казваш, че вече не ти харесва - значи има нещо, с което някой е сгрешил /не визирам ония, които ти "подсвиркват" в темата..., но - както сама каза - на улицата е друго - прас - с токчето!... това ли ти липсва? Не го вярвам - защото се усеща, че си добро момиче, ама неправдите...!... /...
Не казвам, че пред дамите няма трудности... Животът... Важно е да живееш в мир със себе си..., спокойно опитай да разбираш другите..., ако нещо не ти се получава - ми така е трябвало да стане /на определен етап от живота ти/... Нещата, които ни се случват са логически обусловени и имат смисъл за конкретни хора, при съответните условия на живот... Едва ли можеш да промениш света с тропането с краче, както това прави малкото момиченце....
Концентрацията трябва да е върху себе си..., ако и да смяташ, че има някакви признаци на девалвация. Достатъчно е да се обърнеш към хората, които те ценят. Имаш ги. Тук е разтуха с анонимни хора, някои от които - агресивни и безотговорни..., по което пак може да се спори.
Живееш с хората, които те разбират и си ОК! Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз съм забелязъл по социалните мрежи, жени които много вдигат пара (много пишат и много коментират), нищо не се получава с тях.
Те не са наясно със себе си, имат комплекси и не са готови да започнат нещо с някой мъж! И чакат принца,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
ето този пост на Kiro ясно ми показва, че мястото ме не е тук и не съм желана като жена и участник в дискусиите
не съм тръгнала да си търся мъж по сайтове, не мога да се оплача от мъжко внимание
търсех мъжка компания за неангажиращи и разтоварващи разговори
много добре си знам цената и стойността като жена, като знам и това, че с годините цената ми в акции леко е девалвирала
вие мен не ме мислете
до довечера профила ми ще бъде изтрит, ако не се справя сама с това, ще помоля модераторите да го изтрият него и всичките ми коментари
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕвго, кой ти каза , че е дама..Може и да е господин..Ама то и тези господа са в някои прояви и емоции , като дами..Евго, ти се активизирай сега след карантина, а Криси- Криско да съжаляват за пропуснатия шанс..
Криси, извинявай, ако си се обидила..Но не разбирам това ти изявление..Хем имаш голямо мъжко внимание, хем търсиш разговори..С тези мъже с вниманието не си ли пишете и говорите..Ти , ако си както казваш на 27-8 години, то ние имаме по 2-3 деца и някои даже внуци..Не виждам повод и причина да се сърдиш изобщо .. Има такава категория тънкообидни и претенциозни жени, но те лесно влизат в категорията на старите моми..
Те не са наясно със себе си, имат комплекси и не са готови да започнат нещо с някой мъж! И чакат принца,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми в случая си краен ( скоето спирам малко да пиша, че имам задачи) - личи си, че живееш в по-малко населено място. Тук, у София, всички сме много оупън и "граждани на света", затова такива неща не са чак такъв проблем. Да, не е като да е твоя кръв, но както беше казано във "Време разделно" (абстрахираме се, че е исторически фалшификат и е писан за един съвсем различен период от време) - цитирам по памет - всеки иска пръв да забие плуга си и да разоре земята, но не винаги е възможно. Важна е земята, която иска да се обработи и да даде плод, а че друг плуг я е орал преди, не е от такова значение. Не е много мъжко това изказване, но си е така
На мен изобщо не ми дреме от общественото мнение.Но ми дреме за реакцията на родителите ми.В случая имаме еднакви разбирания-никога не бих се оженил за жена с деца.Но има мъже с други разбирания и ако тези им разбирания влязат в противоречие с разбиранията на родителите им,е редно да се съобразяват.Поне аз така разбирам нещата-за мен родителите са свещени и никога не бих ги огорчил.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не си ме разбрал-естествено,че на родителите на жената не им пука кой е бащата на внуците им.Ама на родителите на мъжът им пука ако синът им отглежда чужди деца.Знам за няколко такива семейства и във всички случаи съпругата и свекървата не могат да се гледат.А и се говори с насмешка за такива мъже от съседи и колеги.
И изобщо не е вярно,че е важно единствено какво решението на съответния човек.Ами ако с това решение нараниш най-близките си?Майка си и баща ти,които са се лишавали от много неща заради теб.Един съученик се омъжи в Холандия.Много прогресивно.И за две години майка му и баща му си отидоха от тоя свят.Заради задника си/в случая и буквално/тоя идиот умори родителите си.
Една пък съседка се ожени за негър и роди две мулатчета.Като гледам родителите й не са от най-щастливите от този факт.Срам ги е да се срещат с други хора.Затвориха се в себе си.
Примерите ти са красноречиви, но...
Моите виждания в конкретния случай... Създаваме наследниците СИ... Нали схващаш: НИЕ СМЕ хората, които ГИ създаваме: физически, духовно, естетически, морално... /вкарваме в малкия човек мисленето СИ/...
Т.е. - направили сме го МИСЛЕЩ.
След като този човек е вече ИНДИВИДУАЛНОСТ, то самият той/тя/то - взема СВОИТЕ решения в СВОЯТ живот!
Ама - на мен като родител - нещо не ми харесвало! Ми кой бе, пиле шарено /обръщението е към мен, самият!/, кой ти е виновен!!!
Нали ти, с ПРИМЕРА ТИ - всеки час от живота ти - НАСАЖДАШЕ качествата в това дете! Така ли беше? Така! - отговарям аз, ама тогава така съм мислил... и нямах подготовка... и нямаше кой да ми каже...
Стигнахме и до ОТГОВОРНОСТТА на родителите, които ТРЯБВА да имат И нагласата, за да бъдат родители, а не само да се хвалят, че могат да правят секс по различен начин /позиции/, в което - разбира се - само по себе си - няма нищо лошо... и, което аз адмирирам, но това изобщо не е достатъчно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Знаеш ли колко много хора не го знаят, дори и жени, е някои са в час, и си личи като им го кажеш, почват яростно да отричат, защото по този начин ги хващаш, ако се преструват.
една жена като те харесва и дупето и е леко хладно на пипане.
хванеш ли топло д. веднага правИ блок с двете ръце, че не се знае от коя страна ще долети шамара.
- 1 like
Коментар
-
Евго, кой ти каза , че е дама..Може и да е господин..Ама то и тези господа са в някои прояви и емоции , като дами..Евго, ти се активизирай сега след карантина, а Криси- Криско да съжаляват за пропуснатия шанс..
Криси, извинявай, ако си се обидила..Но не разбирам това ти изявление..Хем имаш голямо мъжко внимание, хем търсиш разговори..С тези мъже с вниманието не си ли пишете и говорите..Ти , ако си както казваш на 27-8 години, то ние имаме по 2-3 деца и някои даже внуци..Не виждам повод и причина да се сърдиш изобщо .. Има такава категория тънкообидни и претенциозни жени, но те лесно влизат в категорията на старите моми..Last edited by Kiro; 19.05.2020, 12:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнениеМалко анализ-намек от подземието на адските изчадия:
Удебеленото, съдейки по предишен цитат на същия пост на kristina dimitrova (1), е добавено малко след пъвото му цитиране.
Това е важно, мислете, гаспада!.. ... ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Направо изби рибата! Казват ли се такива тайни на всеослушание!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Усещането за по-топло или по-хладно зависи от разликата на температурата между двата органа при контакт. Нерядко при мен едната ръка е по-студена и, като ги стисна, едната чувства хлад, а другата – топлина.
Та зависи и от температурата на твоите устни при целуване. Не съм сигурен за този признак.
Мисля, че има един по-сигурен, и той е увлажненото влагалище още преди първото навлизане на, макар и това да не е стопроцентов признак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБраво пичове, може да е всичко в този форум , но поне мъже има..Криси , да ме извинява ако е джендър, и те си слагат такива имена- се появи и изчезна..По важното е, че Вие веднага и скочихте на лични..Не е за подценяване все още българският мъж..Дълбоко се съмнявам в тази Криси, след като дори на Евго не драсна два реда ..И за какво и беше да пише изобщо... ?...
Не опитвай да обясниш поведението на една дама с онова, което чувстваш като мъж...
Маааалко по-сложно е, очевАдно...
Хората /психолози, поети, писатели/ пишат хиляди страници, в които нещата са разгледани до съвършенство, но... до никъде не са стигналЕ..., а ти - раз-прас - веднага разбра ситуацията и мисленето на дамите ти е една игра... И формулира най-важният въпрос... ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениеайде 'криси", всички знаем, че четеш.
момчето е образовано, културно, имотно, готово е да се задоми.
не разбирам какво повече искат тия жени!?
Коментар
Коментар