IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Впрочем, и Лилит е луна, също като Селена.
    Да, черна и бяла. Едната символизира слабите ни страни, демоните, които ни морят и архетип на жената, която може да изхвърли новородено си бебе в тоалетната. Лилит е жена за една нощ.
    Селена е сестра на Слънцето според митологията. Символизира благородство, нежност, защитава жените и рожбите им. Селена - жена спътница.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение

Окей, не те обиждаме, та ние сме най-толерантните тук. Не се интересуваме дали жена пише като мъж или обратното, не се интересуваме дали някой е алкохолик, хомосексуалист, наркоман, дали е беден или богат, дали е бял или черен, нас човека като такъв не ни интересува. Интересува ни диалога, дискусията, комуникацията, самият процес, самото движение.
      Сам се представяш като мъж с финансови възможности, културен, спретна и чист, добре изглеждащ и така нататък. По твоите думи, щом жените видят такъв мъж тръгват в атака, тогава? Къде се чупят нещата? Защо не се получават нещата? Защо тогава толкова години не можеш да намериш жена, с която да имаш дълготрайна връзка и отношения?

THE MATRIX
      Защото за Евго жените са златотърсачки и ако се колебаят за среща, ги плаши, че ще станат стари моми

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да ти кажа, че сега жените сами си искат.

Нахални са и усетят ли, че има пари и е щедър, сами атакуват.

Или ако го харесат външно, пак сама ще отиде при него.

Не ме обиждай, както аз не те обиждам.
        Окей, не те обиждаме, та ние сме най-толерантните тук. Не се интересуваме дали жена пише като мъж или обратното, не се интересуваме дали някой е алкохолик, хомосексуалист, наркоман, дали е беден или богат, дали е бял или черен, нас човека като такъв не ни интересува. Интересува ни диалога, дискусията, комуникацията, самият процес, самото движение.
        Сам се представяш като мъж с финансови възможности, културен, спретна и чист, добре изглеждащ и така нататък. По твоите думи, щом жените видят такъв мъж тръгват в атака, тогава? Къде се чупят нещата? Защо не се получават нещата? Защо тогава толкова години не можеш да намериш жена, с която да имаш дълготрайна връзка и отношения?

THE MATRIX

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Зависи от бижутата и още повече как са поднесени - по-хубавото от един подарък е винаги историята около него - жените обичат с ушите си все пак И все пак светът е материален и винаги ще си остане такъв, но повечето жени, по които съм харчил пари, са си заслужавали всяко пени. както казва Джордж Бест - Похарчих много кинти за пиячка, курвентии и мощни коли, останалото го профуках
          Просто Джордж Бест не може да запомни повече от три неща
          Last edited by precakanoto; 09.06.2020, 18:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение

ЕВГО, ЕВГО ... ЕВГОООО ....
            До тези изводи ли стигна за 25 години съзнателен живот, ако предположим, че си на 40? Нищо ли не научи от реалния живот, не от филмите и книгите? За дамите над 35 г. не знам дали ще си останат стари моми, но свиквай вече с мисълта, че ще си останеш стар ерген. Нищо не може да се направи повече за теб, така си устроен, такъв ти е модела на мислене. Ако беше на 16 г. бих приел, че точка 3 може и да стане някога, но мъж на 40 г да каже това!?!?
            Жив и здрав остани
            Да ти кажа, че сега жените сами си искат.

Нахални са и усетят ли, че има пари и е щедър, сами атакуват.

Или ако го харесат външно, пак сама ще отиде при него.

Не ме обиждай, както аз не те обиждам.

Коментар

Според мен, за да не ходят да ги забиват, има две причини:

или 1) момчетата се притесняват и не могат да направят първата крачка

2) момчетата знаят, че сигурно ще има отказ и не искат да се занимават

3) понякога жената като хареса мъж, сама ще отиде и ще го закачи. Но трябва да е много хубав, за да направи това.

А на мен някоя като ми откаже покана за среща (жени над 35 г.) и аз я питам: "Ти стара мома ли искаш да останеш?"
              ЕВГО, ЕВГО ... ЕВГОООО ....
              До тези изводи ли стигна за 25 години съзнателен живот, ако предположим, че си на 40? Нищо ли не научи от реалния живот, не от филмите и книгите? За дамите над 35 г. не знам дали ще си останат стари моми, но свиквай вече с мисълта, че ще си останеш стар ерген. Нищо не може да се направи повече за теб, така си устроен, такъв ти е модела на мислене. Ако беше на 16 г. бих приел, че точка 3 може и да стане някога, но мъж на 40 г да каже това!?!?
              Жив и здрав остани

Коментар

3) понякога жената като хареса мъж, сама ще отиде и ще го закачи. Но трябва да е много хубав, за да направи това.

А на мен някоя като ми откаже покана за среща (жени над 35 г.) и аз я питам: "Ти стара мома ли искаш да останеш?"
                Няма мъж на света,който да не си е поискал от жена и да не е бил отрязан.Една ще те отреже,втора,трета,четвъртата ще върже.
                Иначе жена да се натиска на непознат мъж е много рядко явление.Виждал съм го само няколко пъти,когато един мой приятел са го забивали жени по клубове.Той пък се ожени за една грозотия,която му съсипа живота и се разведоха.Сега е забил една студентка с 25 години по-млада.Доста красива-на стари години му дойде акълът за жените.
                А по принцип не бих те посъветвал да кажеш на една жена,че ще остане стара мома,защото точнл това е доста обидно за тях и ще те намразят.Все едно жена да каже на мъж,че е импотентен или педал.Само неприятности може да си докараш с подобни фрази.Завърши разговора с някоя благородна фраза,та в нея да остане топката и да се се раздира от съмнения дали пък не е трябвало да приеме поканата на такъв галантен мъж.
                Мъжът трябва да е благороден кън женските постъпки и да не взема много навътре отказът или капризите на жените.На жена не бих простил единствено изневяра.Ама пак няма да съм много разстроен-ще я разкарам и ще си търся друга.Само веднъж съм страдал заради жена и още ме е яд,че го направих.
                Last edited by mirodes; 09.06.2020, 18:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Напоследък все по-често срещам жени да карат коли посред бял ден,а до тях на предната седалка стои мъж.Единствените пъти,когато съм позволявал жена да ме вози е било,когато съм пил алкохол.Или пък в нощните клубове е пълно с женски компании,а младите мъже не ходят да ги забиват,а пият и тъпеят.Масово мъже се епилират.То чак да ги съжалиш днешните млади жени.Пълно е с джендъри и путьовци.

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
                    Аз съм мъж и обичам жените.

Жените сега са желаещи да са мъже.

Съжалявам, женички, но не съм педераст, каквото си търсите.

Женичкиге сега си търсят педерастически момченца.
                    Плюя на такива до края на живота!
                    Напоследък все по-често срещам жени да карат коли посред бял ден,а до тях на предната седалка стои мъж.Единствените пъти,когато съм позволявал жена да ме вози е било,когато съм пил алкохол.Или пък в нощните клубове е пълно с женски компании,а младите мъже не ходят да ги забиват,а пият и тъпеят.Масово мъже се епилират.То чак да ги съжалиш днешните млади жени.Пълно е с джендъри и путьовци.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Бижутата и парфюмите на определено ниво от връзката стават банален подарък. Един вид - отбиване на номера. Но ..., това е мое лично мнение, което вероянтно се дължи на факта, че не обичам да нося накити.
                      Наздраве!
                      Зависи от бижутата и още повече как са поднесени - по-хубавото от един подарък е винаги историята около него - жените обичат с ушите си все пак И все пак светът е материален и винаги ще си остане такъв, но повечето жени, по които съм харчил пари, са си заслужавали всяко пени. както казва Джордж Бест - Похарчих много кинти за пиячка, курвентии и мощни коли, останалото го профуках
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Мислех си подредбата на парчетата долу.
                        Първо мислех да е за елита, от трето към първо.

Размислих и пускам по реда за свинете.

https://www.youtube.com/watch?v=CodmlmxpZeQ
                        https://www.youtube.com/watch?v=K8R7zjJMIfU
                        https://www.youtube.com/watch?v=pNo1nS_JV5k

Коментар

Да ти кажа, че в "1001 нощ" и историите за Султан Сюлейман и за султаната на жените има много истини, от които можем да вземем пример.

Например, да си поканя приятелка у нас, да направя едно турско кафе, да има баклава и толумби и друга почерпка.

И след това, да се осамотим в покоите на султана,

И след като ми е дава каквото трябва като на мъж, ще има и бижу, и хубав парфюм и други неща, по моя преценка,

Бижутата и парфюмите на определено ниво от връзката стават банален подарък. Един вид - отбиване на номера. Но ..., това е мое лично мнение, което вероянтно се дължи на факта, че не обичам да нося накити.
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Аз съм мъж и обичам жените.

Жените сега са желаещи да са мъже.

Съжалявам, женички, но не съм педераст, каквото си търсите.

Женичкиге сега си търсят педерастически момченца.
                            Плюя на такива до края на живота!

Коментар

• Я да попитам нещо (тази тема стана по-весела от Политика някога) - какво значат седмици, осмици, деветки и т.н., но с нагледн материал или поне подробно описание? Че нали критериите са различни, но все пак мъжете, за разлика от жените, много рядко магат да нарейат красива жена грозна. Разбира се, тя ще е курва, урусшия, шаврантия, въртиопашка и т.н., ако не ни пусне в съответния преден или заден двор, но никога няма да я наречем грозна. Та ко може снимки или поне имена на известни личности, които да оценим по десетобалната система.
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• И докато сме на библейска тема, ето нещо изровено от архивите на Матрицата:
                                Лилит и Ева са на по-късен етап. Първо е Сътворението.
                                Официален превод в Библията и световно известен цитат. И цензуриран. Липсва втората част.
                                И Бог каза: "Да бъде Светлина" и стана Светлина"

Апокрифен оригинал и без цензура:
                                И Бог каза: "Да бъде Светлина" и стана Светлина. И с първата Светлина се появи и първата Сянка"

Повод за размисъл.

Коментар

Working...
                                X