Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Аз мога да кажа, че съм мъж, малко над 30-те. Запален съм по сърф и скално катерене. Когато не бича кодове срещу има-няма 10К на месец, гледам да намеря време, за да отскоча до Гьокчеада с авери. Програмирането е, за да не се успя, иначе спокойно мога да си живея с инвестициите, които съм направил и т.н. и т.н.
Наздраве, val/she!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМожеш да кажеш каквото си поискаш, но ако настояваш на горното, определено ще пожертваш част от вниманието на съфорумците...
... но пък тогава ще ѝ скочат дамите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМожеш да кажеш каквото си поискаш, но ако настояваш на горното, определено ще пожертваш част от вниманието на съфорумците...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНищо излишно няма, подробностите придават живец и достоверност на аватара.
Между другото, много точни изводи и послания.
Абе, мисля си - Криси, защо не обръща по-голямо внимание на точният и лаконичен изказ..., на духовитостта и свежестта?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеСа не разбрах къде точно трябва да се вкара тернометъра в устата или в задника на жената. За да. разберем дали ме обича.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАз мога да кажа, че съм мъж, малко над 30-те. Запален съм по сърф и скално катерене. Когато не бича кодове срещу има-няма 10К на месец, гледам да намеря време, за да отскоча до Гьокчеада с авери. Програмирането е, за да не се успя, иначе спокойно мога да си живея с инвестициите, които съм направил и т.н. и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Какво е Гьокчеада?
Само за пиене и почивка ли ходите до там или за друго?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Абе... сега Кристинчето нещо се изсулва, та зехте се умилквате на Валшето?
Така ще имаШ по-голяма конкуренция, която да те кара да се самоусъвършенстваш..., изобщо - ще те държи буден!
Сложна схема е тази, в която индивидите са заставени да се борят за съществуването си, зверска!
Проявление на сила и ярост! И се пръква онова, ново качество, което ще остави света смаян, защото ще носи добрите качества на родителите си: красотата и нежността на дамата и... силата и характера на мъжкия индивид...
Коментар
-
Аз мога да кажа, че съм мъж, малко над 30-те. Запален съм по сърф и скално катерене. Когато не бича кодове срещу има-няма 10К на месец, гледам да намеря време, за да отскоча до Гьокчеада с авери. Програмирането е, за да не се успя, иначе спокойно мога да си живея с инвестициите, които съм направил и т.н. и т.н.
Само за пиене и почивка ли ходите до там или за друго?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНищо излишно няма, подробностите придават живец и достоверност на аватара.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
ето това е обективно мнение.
чудех се вече има ли такива в темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Това пък твойто е фиксация някаква. Зад всяка трънка джендър ти се привижда. Жената има характер.
За недосетливите, леля: намекнах, че тя показва, че е неравнодушна към приятелство, казвайки по женски "не ви искам приятелство".
Фиксацията е твоя, щото все търсиш едно и също зад думите ми, даже и насочени към други.
Може би не си сигурна/о в пола си?
- 1 like
Коментар
-
kristina dimitrova (1), ako сте търсела само разговори, цялото инфо, което споделихте, беше излишно. Самото то се превърна в база/тема за дискусии, предположения.
чудех се вече има ли такива в темата.
Коментар
Коментар