Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кака, има ли някъде достъпна карта на подпочвените води в българия
По принцип в България почти навсякъде има подпочвени води. Друг е въпросът на каква дълбочина са и дали имат подходящ дебит.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Гювечът не е труден за приготвяне. Важното е да се изберат подходящите зеленчуци, месо и подправки.
Глинет съд с разлято дъно, печка на дърва, тих огън и търпение
Наздраве, плъх!Last edited by ratten; 05.10.2024, 14:40.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ееее, бай мико
качамака известен и като мамалига
изисква доста жертви
моята майка ми е казвала, че преди нейното време това е било метод за изпитване на кандидат булките
да въртят качамилката /и това няма да знаеш какво е/ в продължение на 30-40 мин. лятно време над печката /която по онова време е бивала само на дърва/
бай мико, ако може да докараш гювеча, както го правеше майка ми
без уок тиган
гарантирано ще вдигам ръка за участие на всяка, дори неотправена към мен покана за круиз
Глинет съд с разлято дъно, печка на дърва, тих огън и търпение
Наздраве, плъх!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Може да се обърнеш за хубав гювеч към майката на Евго. Все пак - търсиш жена, която ако и гювеч може да ти направи - супер!
Тя е също имотна дама, ще обедините имуществото, ще осиновиш и Евго - без това се разбирате във форума. Може да го ожениш... Пълно единодушие и търпимост! Вероятно може да го вкараш и в правия път - АКО му завещаеш някой апарт... И той ще почне да се усмихва във форума като истински инвестор!
1 мрежа лук купешки - 5кг
2 кофи домати настъргвам- 30-40кг
1 кофичка чушки, патладжан - по 5кг
1л олио, шепа захар и сол, пакетче сминдух и кимион, корен босилек пресен после го махам
Става мама мияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
А аз съм останал с впечатлението, че държиш на "домашно приготвените..."
Е, що е то "домашно приготвени", които противопоставяш на приготвените от различни кухни и ресторанти?
Мисля, че "домашно приготвените" са синоним на приготвените от мама.
Чета рецептите, спазвам ги точно и внимавам с печенето, което е 50% от работата и повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
....
без уок тиган
........
Ако смяташ, че УОК-тигана е съвременна придобивка - лъжеш се. В такъв дълбок тиган моята баба (светла й памет!) правеше най вкусните пържени картофи, които съм ял, със свинска мас!
Разбира се, тия домакински съдове са изработени от мед (бакър). Имам такава колекция от съдове (не ги ползвам сега), в които храната се е приготвяла на дърва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
.....
бай мико, ако може да докараш гювеча, както го правеше майка ми
без уок тиган
гарантирано ще вдигам ръка за участие на всяка, дори неотправена към мен покана за круиз
Тя е също имотна дама, ще обедините имуществото, ще осиновиш и Евго - без това се разбирате във форума. Може да го ожениш... Пълно единодушие и търпимост! Вероятно може да го вкараш и в правия път - АКО му завещаеш някой апарт... И той ще почне да се усмихва във форума като истински инвестор!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Как така си останал с впечатлението, че не приемам качествата "организираност и комбинативен ум"?
Хората, които имат тия качества във форума никак не са малко.
Най характерно за тях е, че НИКОГА САМИ НЕ ГОВОРЯТ ЗА СВОИТЕ КАЧЕСТВА!
............
Не съм имал предвид точно ястието "качамак", което сега разбирам, че се бърка продължително.
Имах предвид друго ястие, по което си падам: гювеч. Отделните продукти - поне 5-6 вида зеленчуци (и качествено месо) - се подготвят предварително (почистване, измиване, нарязване...) и всяка съставка ОТДЕЛНО си пуска сроковете и захарите в УОК- тигана. Месото се "запечатва"...След това всичко се смесва в тава и отива във фурната.
Все пак това не ти е качамак, за да го "бъркаш 30-40 минути"[!
качамака известен и като мамалига
изисква доста жертви
моята майка ми е казвала, че преди нейното време това е било метод за изпитване на кандидат булките
да въртят качамилката /и това няма да знаеш какво е/ в продължение на 30-40 мин. лятно време над печката /която по онова време е бивала само на дърва/
бай мико, ако може да докараш гювеча, както го правеше майка ми
без уок тиган
гарантирано ще вдигам ръка за участие на всяка, дори неотправена към мен покана за круизLast edited by ratten; 30.09.2024, 13:13.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ти май не прочете, че евго е доста организиран и комбинативен
то не е качамак да го бъркаш непрекъснато 30-40 минути
мяташ нещо във фурната и сядаш да попрегледаш за сгодни булки по фейса и тиндъра
Как така си останал с впечатлението, че не приемам качествата "организираност и комбинативен ум"?
Хората, които имат тия качества във форума никак не са малко.
Най характерно за тях е, че НИКОГА САМИ НЕ ГОВОРЯТ ЗА СВОИТЕ КАЧЕСТВА!
............
Не съм имал предвид точно ястието "качамак", което сега разбирам, че се бърка продължително.
Имах предвид друго ястие, по което си падам: гювеч. Отделните продукти - поне 5-6 вида зеленчуци (и качествено месо) - се подготвят предварително (почистване, измиване, нарязване...) и всяка съставка ОТДЕЛНО си пуска сроковете и захарите в УОК- тигана. Месото се "запечатва"...След това всичко се смесва в тава и отива във фурната.
Все пак това не ти е качамак, за да го "бъркаш 30-40 минути"[!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Взимам печено пиле, пилешки пържоли, плескавица, вешавица, пържени картофи и салата снежанка. Манджи НЕ.
А аз съм останал с впечатлението, че държиш на "домашно приготвените..."
Е, що е то "домашно приготвени", които противопоставяш на приготвените от различни кухни и ресторанти?
Мисля, че "домашно приготвените" са синоним на приготвените от мама.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
А кога си приготвяш "домашно (приготвената) храна"?
За Тиндър не ти остава никакво време...
то не е качамак да го бъркаш непрекъснато 30-40 минути
мяташ нещо във фурната и сядаш да попрегледаш за сгодни булки по фейса и тиндърапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Взимам печено пиле, пилешки пържоли, плескавица, вешавица, пържени картофи и салата снежанка. Манджи НЕ.
За Тиндър не ти остава никакво време...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Пишеш глупост след глупост.
Мен има кой да ме наследи и не го мисля.
Отделно мога да си приготвя храна бързо вечер и нямам нужда от специалистка по старци.
Аз съм оправен и комбинативен човек, и това го бяха видели близки възрастни хора и го казаха с гордост и респект,
Ако ти самият си ни говорил тук глупости - аз съм ги обобщил.
Най важното за теб, което трябва да запомниш е, че мъжката част от твоето семейство (светла им памет!) - са инвеститори в недвижима собственост в София и страната, чиито постижения - В ТОЯ ЖИВОТ - НЕ БИ МОГЪЛ ДА КОНКУРИРАШ ПО НИКАКЪВ НАЧИН!
Помисли малко! На тях дължиш малкото, с което се хвалиш, че си постигнал. Иначе би живял под наем в София. А ти дори цветен телевизор не си могъл да си купиш, а обвиняваш дядо си, че ти е оставил имоти и... ЧЕРНО БЯЛ ТЕЛЕВИЗОР!
Осъзнай се, "счетоводителю"!
Коментар
Коментар