IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оня ден имахме среща на випуска 30 години от завършването. Годините си дават отражение и повечето ми съученички са лелки. Друго си е някоя по-млада.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Кой да обясни на горкия човечец, че сватбите са 8 часов изпит на няколко етапа - физически, питеен и устен. За успешно преминалите, винаги се намира, я кумата, я някоя шаферка.
      По принцип е така.

Ходил съм на малко сватби от 2000 г. насам. Хората не правят и не канят, прави се в тесен кръг.

Хората от провинцията харесват да се направи голямо тържество, с много ядене и пиене, с речи, с танци, да се поканят и двете роди. Преди 1989 г. (дори през 1990 г.) съобщаваха кой какво дава.

На мен ми допада елегантна церемония като в немските романтични филми за лелки и баби - културно, стегнато, истинско, с хора, които се обичат и са преодолели трудна ситуация, за да се намерят.

Коментар

Кой да обясни на горкия човечец, че сватбите са 8 часов изпит на няколко етапа - физически, питеен и устен. За успешно преминалите, винаги се намира, я кумата, я някоя шаферка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
          За малко развеселяване на атмосферата

https://www.facebook.com/share/r/nV5...ibextid=UalRPS

Коментар

• За малко развеселяване на атмосферата

https://www.facebook.com/share/r/nV5...ibextid=UalRPS

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              пак ли го разсърдихте мирко
              Мирко обича да хапе ама не обича да го хапят. Сори. Ще му мине. Пак ще зашляпа из форума.
              Last edited by Selena2024; 15.06.2024, 14:13.

Коментар

• пак ли го разсърдихте мирко
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Точно това смятам и да направя.Обидите към мен се толерират,а аз като отвърна и ме банват.
                  Дотук бях с тоя форум.
                  Айде пак. Никой не те обижда. Ти обиждаш. Дръж се нормално с хората и те ще ти отвърнат със същото.
                  Last edited by Selena2024; 15.06.2024, 13:17.

Коментар

ОФ. Скрий се някъде. Произведи мисъл от фронталния Кортекс.
                    Точно това смятам и да направя.Обидите към мен се толерират,а аз като отвърна и ме банват.
                    Дотук бях с тоя форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

Става ясно, лошото ти здравословно състояние те е превърнало в брутален черногледец и простак. Иначе не си глупав и не си прост.
                      Имах съсед, много болен, носеше със себе си катетър и торбичка за урина. Много зъл. Постоянно повтаряше "няма ли, най-после, да дойдат турците и да изколят всички до крак". Той умря.
                      Здравословното ми състояние е перфектно. Само не ставам за спортист и бачкатор на строеж/поточна линия. От 4 години не ми дават години живот като на обречените. А почнах от 6-9 месеца, слабеех по 10кг на месец.
                      Ако съм много упорит и тренирам всеки ден мога да постигна нормални нива на 50г мъж. Само дето ще си скъся живота с 10г от 50 на 40 примерно и то ако не предизвикам някой инсулт. Всякакво натоварване/напъване ми е забранено, да вдигам повече от 10 кила примерно

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Какво ти пречат хората?Клиенти са на заведението както и ти и имат право да са там, щом собствениците нямат против. Западна Европа стана като в Ориента, дигиталните номади ви са проблема.При положение, че не ти нарушават правата по никакъв начин.
                        Явно те дразни,че не ти обръщат внимание. Ако те заглеждаха похотливо,друга песен щеше да пееш.Ама сигурно си има причина, за да не те заглеждат.
                        ОФ. Скрий се някъде. Произведи мисъл от фронталния Кортекс.

Коментар

Точно. Да е някоя рекрутърка, която цял ден разтяга локуми в ЛинкедИн, както и да е. Но за други, по-сериозни неща, дори опън-спейс офисите, понякога са проблем.

Усещам обаче, че доста си набрала на позьорщината, лъхаща от такива индивиди.
                          Опън спейс специално за моята работа са кофти решение. Вчера - клиент грузинец уволнен от британски колеж - 16 точки - превеждай му основанията за уволнение от испански на английски в оупън спейс среда.

И после търси в оупън спейс среда както да го натикитакаш на превзетия колеж (намерих как )

Смених един доста отворен офис с един херметичен - цената същата - разликата - огромна. Как се мисли в оупън спейс среда не ми е много ясно. Контролират и стресират работника и после искат продуктивност.

За малък до среден предприемач какъвто се водя - поне за моята дейност това е абсурд.
                          Last edited by Selena2024; 15.06.2024, 11:13.

Коментар

Най-после. Отърваваме се от малоумници висящи със стъклени погледи по кафенета и ресторанти привидно работещи нещо в неподходяща обстановка. Работи се в офис по дяволите, а когато се почива се почива. Когато се пие и яде се пие и яде - не те облъчват екрани.

Оня ден си пия кафето с приятелка и усещам как тъпото диване слухти и ни следи разговора. Работели били. Комплексарчета и безделници. Направо скапват атмосферата на заведението с роботизираното си “присъствие”.

В Европа се надига вълна на враждебност срещу дигиталните номади - мобилните хора, които съчетават работата си с пътувания. По принцип те са добре платени и са желани туристи навсякъде, някои страни дори въведоха и въвеждат специални облекчени визи за тях. Но все повече собственици на кафенета и закусвални - във Виена, Берлин, Париж, Лисабон и др., негодуват, че клиенти с лаптопи окупират масите с часове, понякога дори по цял ден, а си поръчват само кафе с вода или разхладителна напитка, пише сайтът infotourism.net.
                            Какво ти пречат хората?Клиенти са на заведението както и ти и имат право да са там, щом собствениците нямат против. Западна Европа стана като в Ориента, дигиталните номади ви са проблема.При положение, че не ти нарушават правата по никакъв начин.
                            Явно те дразни,че не ти обръщат внимание. Ако те заглеждаха похотливо,друга песен щеше да пееш.Ама сигурно си има причина, за да не те заглеждат.
                            Last edited by Vergil1975; 15.06.2024, 11:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                              понякога взимам баница от една баничарница в младост с 3 масички вътре
                              поне 2 пъти съм засичал офисни плъхове разпънали нотбук и да "работят", докато дъвчат баница
                              и това сутринта 8-9 часа а те вече "работят" от баничарницата!
                              След селфитата вечерно време по кръчмите, сутрин остава лев само за баничка с боза.

Коментар

Позьори. Първо за сериозна работа се изисква концентрация. Несериозна история. Познавам хора занимаващи се със сериозна дигитална дейност и те уверявам, че не висят като малоумни по кафенетата.
                                Точно. Да е някоя рекрутърка, която цял ден разтяга локуми в ЛинкедИн, както и да е. Но за други, по-сериозни неща, дори опън-спейс офисите, понякога са проблем.

Усещам обаче, че доста си набрала на позьорщината, лъхаща от такива индивиди.

Коментар

Working...
                                X