Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Алкохол не близвам, набягам на спорта. Да мисли човек не е лошо , но да мисли ,че от пъпа му тръгва света е комично.
ПП Покварена , пасивна идиотка ?! Ниско прелитат мислите на възвисяващата се жена. АлИлуя !
ПП: “Покварена” е голям Бисер. Страшна е силата на повярвалото си невежество.
Посочи ми една култура с потиснати жени, която да просперира. Няма. Защо?Last edited by Selena2024; 08.07.2024, 11:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Е и? Може прадядо или прадядо му да е бил негър. В рамките на империята има сериозно движение. Империята обхваща и Северна Африка.
Това е фантастика.
А между другото съм виждал и родителите на тези две жени. Нито един от тях няма същите черти.
А не и случаят истинският баща да им е негър,щото не са мулати, а тия негърски черти не са преобладаващи,но ги има.
- 1 like
Коментар
-
То ти питаше
Изобщо не си разбрал какво пиша и го пречупваш през някакви си твои работи.
Говоря ти, че винаги трябва да има баланс а не превес. Уморявам се вече. И аз те мислех за малко по в час.
Никакъв анимус не е взел превес. Пиша какво мисля. Повечето жени го мислят, но не го пишат. Щото не им се занимава.
И хайде пак лични нападки.
Аз занимавам ли се с това как живееш? Не. Сигурно щото живея нехармонично и ти се чупи идеята за покорната пасивна идиотка. Мъка.
Ти също от моя гледна точка не живееш хармонично. Вечно си мрачен и вечно се опитваш да се налагаш. Подозирам и наличие на много алкохол. Но не те барам на лично ниво. Просто не ми е работа да слиза нивото на темата.
Един път не прочетох твое ведро изказване. А светът е шарен. Кога му се радваш бе Пачангич?
ПП Покварена , пасивна идиотка ?! Ниско прелитат мислите на възвисяващата се жена. АлИлуя !
Коментар
-
Какъв тип си незная и не е релевантно към обсъжданата тема. За съвремената жена мъжът е средство ,припознавам те и теб във това , а мислех,че говоря с интелигентна и осмислила себе си жена. Ти дори говориш,„че биологично мъжът е способ на абсолюта ,да продължава напред жената и че тя е носителя на промисъла и на потенциала!
ПП Виждам,че си търсеща жена. Мое мнение е ,че търсиш в посока личен дефицит и баланса и осъзнаването е всъщност балансиране на дефицита. Пълноценият живот е осъзнатия живот. Осъзнаване ,отвъд пола , бита и личните възприятия . Осъзнаване носещо мир а не дисбаланс.
ПП Анимусът ти е взел превес , и дори и да имаш достижения то живееш НЕхармонично.
Изобщо не си разбрал какво пиша и го пречупваш през някакви си твои работи.
Говоря ти, че винаги трябва да има баланс а не превес. Уморявам се вече. И аз те мислех за малко по в час.
Никакъв анимус не е взел превес. Пиша какво мисля. Повечето жени го мислят, но не го пишат. Щото не им се занимава.
И хайде пак лични нападки.
Аз занимавам ли се с това как живееш? Не. Сигурно щото живея нехармонично и ти се чупи идеята за покорната пасивна идиотка. Мъка.
Ти също от моя гледна точка не живееш хармонично. Вечно си мрачен и вечно се опитваш да се налагаш. Подозирам и наличие на много алкохол. Но не те барам на лично ниво. Просто не ми е работа да слиза нивото на темата.
Един път не прочетох твое ведро изказване. А светът е шарен. Кога му се радваш бе Пачангич?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Само дето са пътували основно мъже. Как си я представяш българка по време на Османската империя да отиде примерно в Египет, който също е бил част от Империята, там да прави секс с негър,да забременее от него, да се върне в България и да роди мулатче, което да отгледа в тогавашното общество. Това е безумно да се мисли,че е могло да се случи.Или дори негър да е дошъл в българските земи,то вероятността българка да отгледа мулатче в тия години е абсурдна.
Но напълно е вероятно българска студентка през 70-е години на 20-и век да се е изтряскала с някой негър,който живее в същото общежитие или е в същият курс. Виждал съм го това нещо през 90-е години, когато аз също бях на общежитие.Имаше един негър,който се хвалеше, че е бил с над 100 българки и постоянно имаше жени около него.
Коментар
-
Този Ситников даже не го знаех, че съществува. Това е шеговит цитат от фейса, за да по раздвижим темата и тя да не се върти само около елементарната физиология на някои участници.
Освен този Ситников има и ред други. Да не отегчавам с имена. Сещай се откъде преписват обаче, защото всичките тези само преписват.
За различни неща говорим от относно енергиите.
Господ е абсолют. В древните религии винаги има мъжко и женско начало. В хиндуизма всичко това е равномерно разпределено.
При монотеистичните религии женското начало също присъства, но е леко завоалирано. Дева Мария е женското начало в християнството. Малко си чел. Много малко.
А преди християнството има истинска култура, кислород и разцвет в античния свят. С тъпото догматизирано християнство се губят тонове човешко познание.
Не случайно този исторически период го наричат “тъмни векове”. Представи си десет века мракобесие, горене на книги, инквизиции и потискане на всяка разумна мисъл (Галилей, Коперник и много други), докато пробие Ренесансът, който пак стъпва на остатъците от широкия ведър поглед на античното познание на древна Гърция, Рим и Египет. Изкуство, архитектура, инженерство, право, мореплаване. Всичко вече е било безупречно и гениално измислено в онзи древен свят.
Чакам кака да се включи за генетичната част
Ако продължаваш с лични малоумни подмятания ще спрем да си говорим с тебе. Аз с твоя личен живот не се занимавам ако забелязваш, а много може да се каже.
Приеми, че има хора с малко по-жизнена енергия от всеобщата заспалост, които обичат да търсят, да създават и живеят живота си пълноценно. Сега ако това не съвпада с някакъв залупен канон в твоята глава просто много съжалявам
Аз съм тип Ипатия Александрийска от филма “Агора”. Препоръчвам. Режисьор: Аменабар.
https://baskino.film/films/dramy/1045-agora.html
Ето ти го тука на русский като за тебе.
ПП Виждам,че си търсеща жена. Мое мнение е ,че търсиш в посока личен дефицит и баланса и осъзнаването е всъщност балансиране на дефицита. Пълноценият живот е осъзнатия живот. Осъзнаване ,отвъд пола , бита и личните възприятия . Осъзнаване носещо мир а не дисбаланс.
ПП Анимусът ти е взел превес , и дори и да имаш достижения то живееш НЕхармонично.
Коментар
-
Само дето са пътували основно мъже. Как си я представяш българка по време на Османската империя да отиде примерно в Египет, който също е бил част от Империята, там да прави секс с негър,да забременее от него, да се върне в България и да роди мулатче, което да отгледа в тогавашното общество. Това е безумно да се мисли,че е могло да се случи.Или дори негър да е дошъл в българските земи,то вероятността българка да отгледа мулатче в тия години е абсурдна.
Но напълно е вероятно българска студентка през 70-е години на 20-и век да се е изтряскала с някой негър,който живее в същото общежитие или е в същият курс. Виждал съм го това нещо през 90-е години, когато аз също бях на общежитие.Имаше един негър,който се хвалеше, че е бил с над 100 българки и постоянно имаше жени около него.
По време на Османската империя, ако афроамериканецът е бил в еничарския корпус е било възможно да обладае българка. В ония времена толкова не са обръщали внимание, че бебето е черно. Ще си живее в някое село и никой няма да се интересува от него.
Коментар
-
Арабите често имат подобни черти. Негри имаш в Абисиния и проникване във всички арабски държави от Северна Африка. Сега вземаш картата и проследяваш историческите граници на … османската империя. Нататък само ти казвам, че и по време Оно хората да пътували и то доста. Войници на султана, кервани с търговци, ходене до Божи гроб. Грешка е да се мисли, че само съвременния човек пътува …
Но напълно е вероятно българска студентка през 70-е години на 20-и век да се е изтряскала с някой негър,който живее в същото общежитие или е в същият курс. Виждал съм го това нещо през 90-е години, когато аз също бях на общежитие.Имаше един негър,който се хвалеше, че е бил с над 100 българки и постоянно имаше жени около него.Last edited by Vergil1975; 08.07.2024, 08:23.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Селена , нещо си изплискала легена. Ще споделя само две три нещица и се надявам да нети "открада вятъра" . На първо място тоз левент Алексей Ситников ,кой знаe колко мъжемелачки е изтрескал ,не е ясно но съм убеден ,че е нещо впечатляващо. Второ ,енергията която действа подсъзнателно на мъжа е женска , щото той съзнателно е мъж. Трето да вземем природата , женската избира най силният мъжки щото поколението тр да може да оцелява а не щото поколението ще онаследи само нейните качества. Четвърто , Х хромозомата не се съдържа само в жената, тя е и в мъжа,само дето жената няма У хромозома .Пето ,естеството на жените е да пробват мъжа , винаги, и когато той "олаби", да се търси друг подходящ .За съжаление в днешно време , чувствеността и страха , са предимно мъжка черта а оттам и отравянето на цели поколения-зад тези обществени нагласи и възприятия стоят мъже , бъди убедена .Шесто , дух,душа ,тяло. Господ във всичките му проявления жена няма , чрез която да осъществява женските намерения и потенции .
ПП Имам въпрос към теб , мъжът ти , ако имаш такъв партньор ли ти е , или вие сте двама души от различен пол и с различни функционалности и задачи ?! По мое мнение ти търсиш и имаш партньори но копнееш в душата да бушува огън. Е ли съм прав?! Може и на лично.
Освен този Ситников има и ред други. Да не отегчавам с имена. Сещай се откъде преписват обаче, защото всичките тези само преписват.
За различни неща говорим от относно енергиите.
Господ е абсолют. В древните религии винаги има мъжко и женско начало. В хиндуизма всичко това е равномерно разпределено.
При монотеистичните религии женското начало също присъства, но е леко завоалирано. Дева Мария е женското начало в християнството. Малко си чел. Много малко.
А преди християнството има истинска култура, кислород и разцвет в античния свят. С тъпото догматизирано християнство се губят тонове човешко познание.
Не случайно този исторически период го наричат “тъмни векове”. Представи си десет века мракобесие, горене на книги, инквизиции и потискане на всяка разумна мисъл (Галилей, Коперник и много други), докато пробие Ренесансът, който пак стъпва на остатъците от широкия ведър поглед на античното познание на древна Гърция, Рим и Египет. Изкуство, архитектура, инженерство, право, мореплаване. Всичко вече е било безупречно и гениално измислено в онзи древен свят.
Чакам кака да се включи за генетичната част
Ако продължаваш с лични малоумни подмятания ще спрем да си говорим с тебе. Аз с твоя личен живот не се занимавам ако забелязваш, а много може да се каже.
Приеми, че има хора с малко по-жизнена енергия от всеобщата заспалост, които обичат да търсят, да създават и живеят живота си пълноценно. Сега ако това не съвпада с някакъв залупен канон в твоята глава просто много съжалявам
Аз съм тип Ипатия Александрийска от филма “Агора”. Препоръчвам. Режисьор: Аменабар.
https://baskino.film/films/dramy/1045-agora.html
Ето ти го тука на русский като за тебе.Last edited by Selena2024; 08.07.2024, 07:09.
- 1 like
Коментар
-
И кога пък в моя район е имало негри?Не ти говоря за цигански черти,а за негърски-много къдрава коса,негърски устни и така нататък.
Коментар
-
Пий една ракия и се успокой, бе човек. За различни неща говорим. И за различни енергии. Естествено, че мъжът създава в материалния свят, но се захранва от жената.
Аз тебе те виждам малко мрачен. Сега дали щастлив или не - не се бъркам
ПП Имам въпрос към теб , мъжът ти , ако имаш такъв партньор ли ти е , или вие сте двама души от различен пол и с различни функционалности и задачи ?! По мое мнение ти търсиш и имаш партньори но копнееш в душата да бушува огън. Е ли съм прав?! Може и на лично.Last edited by pa4anga; 08.07.2024, 01:20.
Коментар
-
Абе той и Пушкин има леко негърски черти. Ама не е заради “грехове” на майка му, а защото праДядо му по майчина е африканец подарък роб на тогавашния руски цар Петър I.
Поосвежил им е родословието и му се ражда правнук литературен гений.
Усещаш ли накъде бия? Надолу по линията до десето коляно назад особено в твоя смесен район не се знае кой кого къде и кога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеhttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4282758/
https://spisanie8.bg/%D0%BD%D0%BE%D0...%86%D0%B8.html
Чудно защо ли не се направят изследвания върху хора.Имах една съученичка и една състудентка, които имаха негърски черти.Но само загатнати, а не ярко изразени като при мулатите. Според мен майките им като са били студентки са правили секс с някой негър и после въпреки че са забременели от българи у децата им имаше негърски черти.И двете бяха мургави с много къдрава коса и устни като при негрите.
Поосвежил им е родословието и му се ражда правнук литературен гений.
Усещаш ли накъде бия? Надолу по линията до десето коляно назад особено в твоя смесен район не се знае кой кого къде и кога.Last edited by Selena2024; 07.07.2024, 22:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
И после се чудят хората, що булките в старозагорско удариха 200кДобре, че не могат да четат форума, че цената ще излети още нагоре,
П.С. сега сериозно - това може да е вярно, ако са зареждали фурната. На моята възраст хората рядко цедят вътре.
Според древните щом са влезли в кухнята вече е налице енергиен обмен.
- 1 like
Коментар
Коментар