Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by Selena2024; 15.06.2024, 10:40.
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Никога не съм го разбирал това. Как ще работиш в такава обстановка? Аз работя от много време от вкъщи, но си имам отделна стая и нагласено работно място. Случва се да ходя някъде на море и да бачкам на някоя вила, но в кафе или плажен бар - абсурд, това не е работа а отбиване на номера.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеНай-после. Отърваваме се от малоумници висящи със стъклени погледи по кафенета и ресторанти привидно работещи нещо в неподходяща обстановка. Работи се в офис по дяволите, а когато се почива се почива. Когато се пие и яде се пие и яде - не те облъчват екрани.
Оня ден си пия кафето с приятелка и усещам как тъпото диване слухти и ни следи разговора. Работели били. Комплексарчета и безделници. Направо скапват атмосферата на заведението с роботизираното си “присъствие”.
В Европа се надига вълна на враждебност срещу дигиталните номади - мобилните хора, които съчетават работата си с пътувания. По принцип те са добре платени и са желани туристи навсякъде, някои страни дори въведоха и въвеждат специални облекчени визи за тях. Но все повече собственици на кафенета и закусвални - във Виена, Берлин, Париж, Лисабон и др., негодуват, че клиенти с лаптопи окупират масите с часове, понякога дори по цял ден, а си поръчват само кафе с вода или разхладителна напитка, пише сайтът infotourism.net.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Най-после. Отърваваме се от малоумници висящи със стъклени погледи по кафенета и ресторанти привидно работещи нещо в неподходяща обстановка. Работи се в офис по дяволите, а когато се почива се почива. Когато се пие и яде се пие и яде - не те облъчват екрани.
Оня ден си пия кафето с приятелка и усещам как тъпото диване слухти и ни следи разговора. Работели били. Комплексарчета и безделници. Направо скапват атмосферата на заведението с роботизираното си “присъствие”.
В Европа се надига вълна на враждебност срещу дигиталните номади - мобилните хора, които съчетават работата си с пътувания. По принцип те са добре платени и са желани туристи навсякъде, някои страни дори въведоха и въвеждат специални облекчени визи за тях. Но все повече собственици на кафенета и закусвални - във Виена, Берлин, Париж, Лисабон и др., негодуват, че клиенти с лаптопи окупират масите с часове, понякога дори по цял ден, а си поръчват само кафе с вода или разхладителна напитка, пише сайтът infotourism.net.В Европа се надига вълна на враждебност срещу дигиталните номади - мобилните хора, които съчетават работата си с пътувания. По принцип те са добре платени и са желани туристи навсякъде, някои страни дори въведоха и въвеждат специални облекчени визи за тях. Но все повече собственици на кафенета и закусвални - във Виена, Берлин, Париж, Лисабон и др. негодуват, че клиенти с лаптопи окупират масите с часове, понякога дори по цял ден, а си поръчват само кафе с вода или разхладителна напитка, пише сайтът infotourism. net. Испания от години се смята за една от най-привлекателните дестинации за дигиталните номади - с хубав климат, прекрасна природа, културни забележителнсти, богата история. Но напоследък все повече заведения започнаха да въвеждат ограничения срещу заседяването на посетители, които работят дистанционно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Става ясно, лошото ти здравословно състояние те е превърнало в брутален черногледец и простак. Иначе не си глупав и не си прост.
Имах съсед, много болен, носеше със себе си катетър и торбичка за урина. Много зъл. Постоянно повтаряше "няма ли, най-после, да дойдат турците и да изколят всички до крак". Той умря.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеЗащо астралопитека подпитва все мъжете за секс,слуша с огромен интерес лъжливи секс истории и се захласва по мъжете в темата ?Внимавайте.Рано или късно прави предложения
Last edited by Vergil1975; 15.06.2024, 07:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ква хомеопатия ве? Имам затруднена обмяна на веществата - включително КИСЛОРОД.
Като ходя нормално вдигам пулс 140-150, като ходя бързо след 200м следва шатдаун - причернява ми, при секс отгоре същата работа - макс минута, отдолу и 1 час не е проблем. Къде да одя по чуждо да се излагам. Намерил съм една да се съобразява с мене.
Имам подобрение - преди като се обърнех с 300 зора за 1 мин получавах сърцебиене и не можех да заспя по 10-15 мин после.
Сега и сатурацията не ми пада - че преди като се кача до 3 етаж на къщата и под 90 ми падаше. Сега държа бетон 96-98 и вдигам само пулс. свикнах всичко да правя яваш яваш за да не дишам като риба на сухо или като алпинист на еверест без кислородна бутилка
Имах съсед, много болен, носеше със себе си катетър и торбичка за урина. Много зъл. Постоянно повтаряше "няма ли, най-после, да дойдат турците и да изколят всички до крак". Той умря.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
апчета пиеш ли?
ако не си се отровил от апчета, да те водя при хомеопата на малката.
не давам гаранции, но може да опиташ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
икономическия просперитет винаги съм го свързвал с удоволствия, различни от раждане на деца
Обаче при големи кризи и бедност (1991-1992 г.), раждаемостта беше спаднала много.
Но ти все пак си се отчел както трябва,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПреди време гледах интервю на Мика Зайкова. Каза, че българката започнала да ражда по 2 деца. Дай боже да се реши и на 3 деца.
Заради икономическия просперитет и дори заради пандемията, много двойки си народиха деца в последно време. И много стари моми също станаха майки. Не говоря на изуст. Може би в провинцията, където няма млади жени, е по-трудно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ква хомеопатия ве? Имам затруднена обмяна на веществата - включително КИСЛОРОД.
Като ходя нормално вдигам пулс 140-150, като ходя бързо след 200м следва шатдаун - причернява ми, при секс отгоре същата работа - макс минута, отдолу и 1 час не е проблем. Къде да одя по чуждо да се излагам. Намерил съм една да се съобразява с мене.
Имам подобрение - преди като се обърнех с 300 зора за 1 мин получавах сърцебиене и не можех да заспя по 10-15 мин после.
Сега и сатурацията не ми пада - че преди като се кача до 3 етаж на къщата и под 90 ми падаше. Сега държа бетон 96-98 и вдигам само пулс. свикнах всичко да правя яваш яваш за да не дишам като риба на сухо или като алпинист на еверест без кислородна бутилка
ако не си се отровил от апчета, да те водя при хомеопата на малката.
не давам гаранции, но може да опиташ
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПреди време гледах интервю на Мика Зайкова. Каза, че българката започнала да ражда по 2 деца. Дай боже да се реши и на 3 деца.
Заради икономическия просперитет и дори заради пандемията, много двойки си народиха деца в последно време. И много стари моми също станаха майки. Не говоря на изуст. Може би в провинцията, където няма млади жени, е по-трудно.
препоръка е
Коментар
Коментар