Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Правиш му лоша услуга на Евго с такива заключения. След няколко години ще реве, че всички са меркантилни ганки, а той сам.
Всички жени малко или много гледат парите, въпроса е докъде на Евгича му се простира комфортната зона да се раздава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
да бе с тия храсти
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
да бе с тия храстипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Аз съм расист. В краен случай може да направя изключение за някоя красива японка или корейка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Недей така, че ще разпалиш на Мирко любопитството и ще насочи оптиката на юг.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Хм. На каква кенийка ѝ оправям документите … един сърбин го е накарала сам да си говори и то сертифициран женкар 75ти набор, не някой младок
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
За 4к ще си взема карта за клуб и всеки божи ден ще поцкам топ бръмчалкаLast edited by nradev1111; 26.09.2024, 19:42.
- 1 like
Коментар
-
За жалост характера на доста от тях е променен в негативна насока. Заради недоимъка от детството, само пари са им в главата. Виж на мъжете, не се е отразило чак толкова. Да не кажа, че се сещам с усмивка, как сме се молили за стотинки, да си купим дъвки и вафли.
Съвсем наскоро колега, който излизаше с една жена около 35г., му заявила, че за да отгледа дете й трябвали 4000лв. С нетърпение чакам да ни запознае, тъй като покривал стандартите й. Доста ми е любопитно на база на каква статистика мадамата е фиксирала сумата на 4к, а не да кажем на 5200. И дори да е така, да оставим парите настрана...цялото излизане и театрото, че много се харесвате, е докато назреят нещата за пазарлъка.
Виж с 20-25-6г. няма такива проблеми, дори и да има нотка меркантилност, там хормоните бушуват на 200% и като видят готин батко, скачат смело. Минус им е, че са много забозили с телефоните и социалните мрежи. До такава степен, че могат несъзнателно да изкарат човек извън релси.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
За жалост характера на доста от тях е променен в негативна насока. Заради недоимъка от детството, само пари са им в главата. Виж на мъжете, не се е отразило чак толкова. Да не кажа, че се сещам с усмивка, как сме се молили за стотинки, да си купим дъвки и вафли.
Съвсем наскоро колега, който излизаше с една жена около 35г., му заявила, че за да отгледа дете й трябвали 4000лв. С нетърпение чакам да ни запознае, тъй като покривал стандартите й. Доста ми е любопитно на база на каква статистика мадамата е фиксирала сумата на 4к, а не да кажем на 5200. И дори да е така, да оставим парите настрана...цялото излизане и театрото, че много се харесвате, е докато назреят нещата за пазарлъка.
Виж с 20-25-6г. няма такива проблеми, дори и да има нотка меркантилност, там хормоните бушуват на 200% и като видят готин батко, скачат смело. Минус им е, че са много забозили с телефоните и социалните мрежи. До такава степен, че могат несъзнателно да изкарат човек извън релси.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Да ти кажа, че преди 20г бях свежо парче, на 25 г.
Колежката, с която работех по онова време, сподели: "В днешно време жените са много меркантилни и трудно се намира половинка. Преди не беше така."
Доколкото знам, на 20+, момичетата си менят мнението често, днес с един, утре с друг, и не може много да се разчита на тях.
При жените 30+, причината да са такива е, че са расли в най-голямата мизерия през 90-те години. И това е променило характера им.
Виж с 20-25-6г. няма такива проблеми, дори и да има нотка меркантилност, там хормоните бушуват на 200% и като видят готин батко, скачат смело. Минус им е, че са много забозили с телефоните и социалните мрежи. До такава степен, че могат несъзнателно да изкарат човек извън релси.
Коментар
-
Евгич, повече мацки = повече ядове. Затуй ергенлъка си е най-добре. Радвай се, че си рахат и не го мисли.
За моите няма да говоря, но ще спомена, че сегашното поколение от момичета няма никакви задръжки по отношение на годините на мъжа. Така, че дори и да е под 30г., изобщо не трябва да те притеснява.
Да ти кажа, че преди 20г бях свежо парче, на 25 г.
Колежката, с която работех по онова време, сподели: "В днешно време жените са много меркантилни и трудно се намира половинка. Преди не беше така."
Доколкото знам, на 20+, момичетата си менят мнението често, днес с един, утре с друг, и не може много да се разчита на тях.
При жените 30+, причината да са такива е, че са расли в най-голямата мизерия през 90-те години. И това е променило характера им.Last edited by Evgo; 26.09.2024, 16:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз обаче не съм с руски език и не харесвам руския стил. Знам доста за историята и културата и помня соц. нещата - универсални магазини, соц. возила, вносните неща от Русия, за другаря Ленин, но не вярвам в това. Знам и за Екатерина Велика, и за Шишкин,
Нека Лошият медвед разкаже за своите мацки,
Баща ми е работил върху рускиня.
За моите няма да говоря, но ще спомена, че сегашното поколение от момичета няма никакви задръжки по отношение на годините на мъжа. Така, че дори и да е под 30г., изобщо не трябва да те притеснява.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Хм. На каква кенийка ѝ оправям документите … един сърбин го е накарала сам да си говори и то сертифициран женкар 75ти набор, не някой младок
Недей така, че ще разпалиш на Мирко любопитството и ще насочи оптиката на юг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Е тя е мулатка. Има разлика.Негърките са грозни,а и много нагли. А и надали ще му е приятно децата му да са с негроидни черти.
- 1 like
Коментар
Коментар