Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Различни са възприятията на хората за културно мероприятие. На мен такива събирания с цел забава, къде ми ближат по 2 ракии/уискита цяла вечер, без да има хора на автопилот, не ми допадат. Затова съм казал, че ако се намери булка, която толкова да ме омота, че да подвия коляно, ще вдигна сватба с целия й репертоар + бонуси.
Както го правят охранителите и строителните работници,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Аз не съм й на нивото. Тя е аристократка ,седмо поколение софиянка, а аз селянче. Така че изобщо не би водила разговор с мен.
ще го играеш пето поколение кореняк,
па ако поиска родословно дърво ще обърнеш разговора на класика и космонавтика
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не мога да кажа, дали лъже
първо ми се иска да разбера
с теб какъв разговор би водила
- 1 like
Коментар
-
Искаш да кажеш,че Селена лъже ли?Не мога да повярвам.
първо ми се иска да разбера
с теб какъв разговор би водилапрепоръка е
Коментар
-
страшно си ги отегчил
и веднага са разбрали, че няма да свършиш работа
Майтапа настрана,ама след ресторанта отидохме в пиано бар.И си викам там ще е пълно с разгонени пичоци.Наистина беще пълно и ме заглеждаха,ама все лелки.Като бях по-млад не ме интересуваше млади ли са или на средна възраст и не прощавах,ама явно съм одъртял и жени по на половин век не са ми в таргет групата.Last edited by Vergil1975; 17.06.2024, 20:42.
Коментар
-
Абе,хайде да не се хваля,ама бях много предпочитан събеседник. Но водих само интелектуални разговори.Нали жените само това искали според Селена.
и веднага са разбрали, че няма да свършиш работапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Различни са възприятията на хората за културно мероприятие. На мен такива събирания с цел забава, къде ми ближат по 2 ракии/уискита цяла вечер, без да има хора на автопилот, не ми допадат. Затова съм казал, че ако се намери булка, която толкова да ме омота, че да подвия коляно, ще вдигна сватба с целия й репертоар + бонуси.
- 1 like
Коментар
-
ми и те така си викат;
тука само чичета,
де да имаше някой младичък евго
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Бре мечо, ти в началото на форумния си живот нямаше ли сериозна мецана? С такова епечатление съм останал....
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
По принцип е така.
Ходил съм на малко сватби от 2000 г. насам. Хората не правят и не канят, прави се в тесен кръг.
Хората от провинцията харесват да се направи голямо тържество, с много ядене и пиене, с речи, с танци, да се поканят и двете роди. Преди 1989 г. (дори през 1990 г.) съобщаваха кой какво дава.
На мен ми допада елегантна церемония като в немските романтични филми за лелки и баби - културно, стегнато, истинско, с хора, които се обичат и са преодолели трудна ситуация, за да се намерят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
По принцип е така.
Ходил съм на малко сватби от 2000 г. насам. Хората не правят и не канят, прави се в тесен кръг.
Хората от провинцията харесват да се направи голямо тържество, с много ядене и пиене, с речи, с танци, да се поканят и двете роди. Преди 1989 г. (дори през 1990 г.) съобщаваха кой какво дава.
На мен ми допада елегантна церемония като в немските романтични филми за лелки и баби - културно, стегнато, истинско, с хора, които се обичат и са преодолели трудна ситуация, за да се намерят.
сложих ти лайк, но да знаеш
има време и за това, сега заглеждай по-младичкитепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеОня ден имахме среща на випуска 30 години от завършването. Годините си дават отражение и повечето ми съученички са лелки. Друго си е някоя по-млада.
тука само чичета,
де да имаше някой младичък евгопрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар