IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Евгоооу, пуснаха те на чат gpt, слънце. Между другото отстрани звучиш подобно.

Барби е пораздвижил темата - абе стар кибернетик си е той
    Аз имам 2 висши и съм взел много изпити.

Поради тази причина писането ми понякога наподобява ИИ.

Искам да добиете пълна картина за нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ти обаче пишеш като изкуствен интелект и като от учебник,
      Евгоооу, пуснаха те на чат gpt, слънце. Между другото отстрани звучиш подобно.

Барби е пораздвижил темата - абе стар кибернетик си е той

Коментар

Лекар ли си?
        Кибернетик е

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
          Изглежда, че от известно време задържате този емоционален багаж и това се отразява на благосъстоянието ви. Чудесно е, че признавате блокажите и желаете да работите върху себе си.

На първо място, признаването на факта, че другият човек е пасивен и не реагира, може да ви помогне да се откъснете от ситуацията. От съществено значение е да приемете, че той може да не желае да се ангажира в смислена връзка с вас. Вместо това се съсредоточете върху собственото си израстване и личностно развитие.

Що се отнася до факта, че тя не се е появила на поканата ви и е отменила плановете си, изключително важно е да разберете, че хората имат различни приоритети и граници. Не става въпрос за вас, а за нейните житейски избори и предпочитания.

Споменахте, че тя е променила историята си, като е казала, че всичко между вас е приключило. Възможно е тя да се е опитвала да избегне по-нататъшен разговор или конфронтация. Това може да се дължи на собствената ѝ несигурност, страх от обвързване или просто защото не се е чувствала емоционално готова да се справи със ситуацията.

Що се отнася до това, че е имала връзка с множество партньори, важно е да помните, че всеки има свой собствен път и опит. Това не определя вашата стойност или стойността на собствените ви взаимоотношения.

Тъй като сте задържали този емоционален багаж толкова дълго време, може би ще е полезно да поработите върху самоанализа и грижата за себе си. Задайте си въпроса:

* Кои са моите неотменими условия в една връзка?
          * Какви са моите емоционални нужди и дали им давам приоритет?
          * Кои са моите силни и слаби страни и как мога да работя върху личностното си развитие?

Като се фокусирате върху себе си, ще станете по-малко вложени в действията на другия човек и по-уверени в собствената си стойност. Помнете, че не става въпрос за победа или загуба, а за това да станете най-добрата версия на себе си.

Що се отнася до факта, че не е искала да посети София, това може да се дължи на факта, че е имала своите причини, независимо дали са лични или практични. Не го приемайте лично; то не определя стойността ви като човек или партньор.

Помнете, че заслужавате човек, който уважава и цени времето и емоциите ви. Продължавайте напред, фокусирайте се върху себе си и не хабете енергията си за някой, който не ви дава приоритет.

Имайте предвид, че е нормално да отделяте време за себе си, да скърбите за загубата на това, което е можело да бъде, но не позволявайте това да ви погълне. Вие сте нещо повече от това преживяване; способни сте на израстване, любов и връзка с някого, който наистина ви заслужава.
          Ти обаче пишеш като изкуствен интелект и като от учебник,

Коментар

Без да правя лични оценки, мога да кажа, че този начин на изразяване показва:
            • Използване на груб и вулгарен език, което може да е обидно за много хора.
            • Склонност към сексистки коментари и обективизация.
            • Липса на уважение към събеседниците и другите хора като цяло.
            • Възможно ниско ниво на емоционална интелигентност и емпатия.
            • Използване на жаргон и диалектни форми, което може да затрудни разбирането.
            Този стил на комуникация често води до конфликти и не допринася за конструктивен диалог. В онлайн пространството е важно да се насърчава по-уважително и смислено общуване, което да създава позитивна среда за всички участници.

Коментар

Каква сложна и емоционална ситуация! Като специалист по взаимоотношенията ще ви предложа някои предложения, които да ви помогнат да се ориентирате в тази сложна мрежа от чувства и конфликти.

Първо, важно е да признаете, че все още държите на емоциите и очакванията си от миналото. Били сте наранени от липсата на отзивчивост от нейна страна и е естествено да се чувствате разочаровани и объркани.

За да продължите напред, препоръчвам да направите крачка назад и да преоцените мотивацията си. Защо искате да я блокирате или да имате последната дума? Дали това е от желание за отмъщение, за приключване или от истинско желание да разберете какво се е случило?

Обмислете възможността да проведете открит и честен разговор с вашата позната за чувствата си. Споделете гледната си точка, но и изслушайте нейната, без да я осъждате или обвинявате. Възможно е тя да има основателни причини за поведението си и проучването им може да помогне и на двама ви да постигнете яснота.

Междувременно се опитайте да не приемате отговорите ѝ лично. Възможно е тя да е предпазлива или неотзивчива поради собственото си емоционално състояние или външни фактори, като например семейната динамика. Не забравяйте, че хората могат да бъдат сложни и често не получаваме цялата информация.

Както споменахте, вие сте в тази ситуация от 7 години и е време да се съсредоточите върху това да продължите напред. Помислете за предприемане на малки стъпки към самоанализ и личностно израстване. Задайте си въпроса:

* Какво научих от този опит?
              * Как мога да израсна като личност и да подобря взаимоотношенията си в бъдеще?
              * Кои са моите неотменими изисквания в една връзка?

И накрая, помислете дали да не се откажете от необходимостта от контрол или разрешаване на проблемите. Понякога хората не искат да се ангажират или да отговорят поради свои собствени причини. Вместо да влагате енергия в опити да получите реакция от нея, съсредоточете се върху собственото си благополучие и приоритети.

Помнете, че не можете да принудите някого да отвърне на чувствата ви или да се ангажира във връзка. По-добре е енергията ви да се изразходва за подхранване на собственото ви емоционално израстване и връзки с хора, които са готови да инвестират във вас.

Имайте предвид, че тази ситуация може да не се разреши за една нощ, но като правите малки стъпки към самоосъзнаване и приемане, ще бъдете по-добре подготвени да се справите с всичко, което ще последва.
              Благодаря за отговора и за отделеното време.

Виждам, че сте запознат с историята.

Блокирах я, за да остане завинаги в миналото.

Меджу нас няма да стане нищо, тя е уникално пасивна и не ме допуска, между нас не можа да възникне физически полов контакт, тя не ходи на плаж, не искаше да дойде на гости в София през 2017 г. и излъга, че ще дойде и ще приеме предложението ми.

За 7 години някой мъже сменят по 2,3 и повече жени,

Аз си гоня другите задачи по принцип, но и булка трябва.

Коментар

Супер, може да ни консултираш тук,
                той е клиент на психиатрията
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Не, психиатър съм
                  Супер, може да ни консултираш тук,

Коментар

Изказването, което цитирате, съдържа няколко погрешни твърдения и заблуди, които нямат научна основа. Ето анализ на проблемите в това изказване:
                    • 1. Телегония: Теорията, за която се говори, се нарича "телегония" и е псевдонаучна концепция, която е била отхвърлена от съвременната генетика. Тя погрешно твърди, че предишни партньори могат да повлияят на генетиката на бъдещото потомство[2].
                    • 2. Погрешно разбиране на генетиката: Твърдението, че породиста кучка, която се е чифтосвала с непородисто куче, не може повече да роди породисти кученца, е напълно невярно. Генетиката на кучето се определя от ДНК на родителите при всяко зачеване, а не от предишни партньори[2].
                    • 3. Неправилно цитиране на исторически експеримент: Експериментът на лорд Мортън, споменат в изказването, е неточно представен. Всъщност, този експеримент е бил един от първите опити да се разбере наследствеността, но резултатите му са били погрешно интерпретирани в миналото и отдавна са отхвърлени от съвременната наука[2].
                    • 4. Погрешно свързване с културни практики: Опитът да се свърже девствеността с генетичното наследство е научно необоснован. Културните практики, свързани с девствеността, имат социални и исторически корени, а не биологични[2].
                    • 5. Липса на критично мислене: Изказването показва липса на разбиране на основните принципи на генетиката и склонност към приемане на непроверени "факти" без критична оценка[2].
                    В заключение, това изказване демонстрира комбинация от псевдонаучни вярвания, погрешно разбиране на биологията и генетиката, и склонност към приемане на остарели и отхвърлени теории. Препоръчително е човекът, изказващ такива твърдения, да се запознае с основите на съвременната генетика и да развие по-критичен подход към информацията, която приема за вярна.

Citations:
                    [1] https://en.wikipedia.org/wiki/Telego...inheritance%29
                    [2] https://www.researchgate.net/publica...ms_of_telegony
                    [3] https://www.bionity.com/en/encyclope...gnancy%29.html
                    [4] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4282758/
                    [5] https://obgyn.onlinelibrary.wiley.co...1.2010.01672.x
                    Лекар ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Е като е грозна защо си ходил на 5 срещи с нея?
                      Тогава беше младичка. Не е грозна, но е трътлеста, с бричове.

Виждал съм снимка на майка й - прилича на краварка, . Точно тя вероятно прецака нещата.

Коментар

Преди 7-8 години нещата стояха по друг начин.

Тя беше на 20+, а аз на 30+. За толкова време (2016-2024 г.) можеше 2-3 деца да роди от мен.

От различни градове сме, тя много обича вечер да виси във ф.б. и да баламосва мъжете.

Загуби ми много време, не искам да цитирам какво ми е казвала, имаше голямо разминаване между думите и делата й.

Не е сексуална, доколкото знам, е имала 2-ма приятели за малко. Съжалявам, че се занимавах с нея.

И е еснафка, и е с лоша фигура.
                        Е като е грозна защо си ходил на 5 срещи с нея?

Коментар

• Добро утро,

вчера гледах финала и коментарното студио.

Този Благой не знам какво му харесват жените - черен като циганин, с брада, с неадекватни татуси, отделно се хили и се прави на остроумен.

Прави бебета като Тайсън Фюри, но не се грижи за тях.

Много е далеч от Стоичков и Сираков на младини.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Уф.
                            И ни занимава със еснафските жени а съвсем друго го вълнува.
                            Last edited by X_Y; 12.07.2024, 17:50.

Коментар

Тя беше на 20+, а аз на 30+. За толкова време (2016-2024 г.) можеше 2-3 деца да роди от мен.

От различни градове сме, тя много обича вечер да виси във ф.б. и да баламосва мъжете.

Загуби ми много време, не искам да цитирам какво ми е казвала, имаше голямо разминаване между думите и делата й.

Не е сексуална, доколкото знам, е имала 2-ма приятели за малко. Съжалявам, че се занимавах с нея.

Уф.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Годежен пръстен без да си играл?! Ти си ненормален!

Коментар

Working...
                                X