IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ех тия монголи ми израстнаха на …
    Едно си баба знае, едно си бае …

Монголите та монголите и пак монголите. Айде остави ги малко да си починат тия монголи де.
    Завладели са половината свят и единствено вътрешните борби са им попречили да завладеят целият. Така че заслужават уважение.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Да. И на Чингис Хан всичките му деца са били от мъже. Още една загатка.
      Тцъ, бре!!! Това са жени облечени като мъже. Един от Харун Ал Рашидите бил любител на младите саки / момчета виночерпци/, та майка му се опитвала да му оправи предпочитанията, като му пробутвала девойки, които носели мъжки дрехи.
      Да, ама - не! Човекът твърдо и праволинейно си сакъл саки. И при монголците горе - долу така
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Да, тук Евгич би трябвало да бъде дълбоко заинтригуван как става тази работа.
        Ама виж сега. За монголите се знае, че непрекъснато са водили войни, не са се свъртали на едно място и в същото време са се размножавали лавинообразно. Наричат ги "орда". При максимална възраст 30, айде 40 години няма как тази орда да стане само от жени. Всичко става там - на бойното поле
        Last edited by vikhunter; 24.12.2024, 16:23.

Коментар

Да, тук Евгич би трябвало да бъде дълбоко заинтригуван как става тази работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Кой каквото и където иска да си пъха, но тая показна демонстрация е пропаганда на хомосексуализма и трябва да бъде забранена.И е насочена към децата. Какво виждат децата на един гей парад-едни чичковци и лели ,облечени с шарени дрехи купонясват. Имат за символ дъгата, която е символ и на децата и наричат това Прайд"Гордост".И много се подлъгват и стават гейове и лесбийки. Не случайно хомосексуалните в САЩ над 60 години са 1 процент от населението, а младежите от поколението Z 21 процента. Над 20 пъти увеличение.
            Колкото до лечението хомосексуализма е психично заболяване и беше изваден от списъка на СЗО единствено под въздействието на гей лобито.Има случаи на гейове, които отново са станали хетеросексуални и такива са много мразени и обиждани от гейовете.Четох интервю на един български учител, който е бил гей, но сега е женен и бил получавал обиди и дори заплахи от гейове,защото отново е станал нормален.
            Иначе аз съм имал доста случаи,които съм разследвал с участието на гейове и в такива случаи се прави експертиза с участието на психолог и психиатър. И те са ми казвали, че винаги при хомосексуалните има психични отклонения. В различна степен. И всичко е въпрос на психична нагласа.Ген на хомосексуализма няма и никой не се ражда такъв.
            +1

Понякога стават гейове, ако са гледани от възрастни хора, или са сираци или няма хубав мъжки модел за пример.

Обаче сърбинът, за който ви разказах, изглежда супер, образован е, с мъжкаркса визия, но празнува прайд, Той е от новия, модерен тип гейове.

Коментар

Ето, виждаш ли? Мирко ще каже, че са ги отвличали за бойци - да им подпълват армията. Но изглежда са ги отвличали за да им дръпнат очите. Логична е обратната постъпка, но азиатците и до днес си остават загадка.

Коментар

За монголите съм чел, че когато завладеят някое поселище са избивали жените и са отвличали мъжете
                Ето, виждаш ли? Мирко ще каже, че са ги отвличали за бойци - да им подпълват армията. Но изглежда са ги отвличали за да им дръпнат очите. Логична е обратната постъпка, но азиатците и до днес си остават загадка.

Коментар

Според мен монголите до един са били обратни. Няма иначе как да им се дръпнат така очите. Тук, в Европа, са се нападали съседни градове-държави и вечер са имали време да се приберат при жените си. От Монголия до Рим на кон ти трябват десет чифта ташаци. Леел се е тестостерон като след мусон.
                  За монголите съм чел, че когато завладеят някое поселище са избивали жените и са отвличали мъжете

Коментар

Ех тия монголи ми израстната на …

Монголите та монголите и пак монголите. Айде стави ги малко да си починат тия монголи де.
                    Според мен монголите до един са били обратни. Няма иначе как да им се дръпнат така очите. Тук, в Европа, са се нападали съседни градове-държави и вечер са имали време да се приберат при жените си. От Монголия до Рим на кон ти трябват десет чифта ташаци. Леел се е тестостерон като след мусон.

Коментар

При монголите хомосексуализма е бил наказван със смърт. Според Шериата също хомосексуализма се наказва със смърт. Значи е важало за всички мюсюлмански армии до началото на 20-и век.
                      Ех тия монголи ми израстнаха на …

Монголите та монголите и пак монголите. Айде остави ги малко да си починат тия монголи де.
                      Last edited by Selena2024; 24.12.2024, 15:14.

Коментар

Типично по женски се измъкна като ти оборих тезата, че нямало жени покрай войниците и се насърчавал хомосексуализма. Ами не се е насърчавал даже наказанието в някои държави е било смърт.Естествено сигурно някои са го правели, но са били изолирани случаи и не са се насърчавали.
                        Хмм, пък в някои съсловия на определени държави си е било почти норма. Самураите например, често са го практикували с по-младите си колеги. Дори се е пръквал от време на време и някой Шогун с нетрадиционна ориентация. Мани ..., бегай!
                        За Поднебесната въобще няма да го коментирам. Там половината от Домовете на търпимостта са били населени с младежи.
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

При монголите хомосексуализма е бил наказван със смърт. Според Шериата също хомосексуализма се наказва със смърт. Значи е важало за всички мюсюлмански армии до началото на 20-и век.
                          Според непубликуваната теория на Айнщайн "За религиите"
                          по неговите формули излиза, че времето при мюсюлманите тече по-бавно

Коментар

Хайде пак: в коя епоха? В коя година и къде?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Selena2024, като ти стане скучно в тази тема, ела да се посмееш в съседната тема

https://forum.investor.bg/forum/%D0%...BD%D0%B5%D1%81
                              Вече ми доскуча. Надвечер ще намина

Коментар

Типично по женски се измъкна като ти оборих тезата, че нямало жени покрай войниците и се насърчавал хомосексуализма. Ами не се е насърчавал даже наказанието в някои държави е било смърт.Естествено сигурно някои са го правели, но са били изолирани случаи и не са се насърчавали.
                                Хайде пак: в коя епоха? В коя година и къде?

Коментар

X