IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Кой каквото и където иска да си пъха, но тая показна демонстрация е пропаганда на хомосексуализма и трябва да бъде забранена.И е насочена към децата. Какво виждат децата на един гей парад-едни чичковци и лели ,облечени с шарени дрехи купонясват. Имат за символ дъгата, която е символ и на децата и наричат това Прайд"Гордост".И много се подлъгват и стават гейове и лесбийки. Не случайно хомосексуалните в САЩ над 60 години са 1 процент от населението, а младежите от поколението Z 21 процента. Над 20 пъти увеличение.
    Колкото до лечението хомосексуализма е психично заболяване и беше изваден от списъка на СЗО единствено под въздействието на гей лобито.Има случаи на гейове, които отново са станали хетеросексуални и такива са много мразени и обиждани от гейовете.Четох интервю на един български учител, който е бил гей, но сега е женен и бил получавал обиди и дори заплахи от гейове,защото отново е станал нормален.
    Иначе аз съм имал доста случаи,които съм разследвал с участието на гейове и в такива случаи се прави експертиза с участието на психолог и психиатър. И те са ми казвали, че винаги при хомосексуалните има психични отклонения. В различна степен. И всичко е въпрос на психична нагласа.Ген на хомосексуализма няма и никой не се ражда такъв.
    +1

Понякога стават гейове, ако са гледани от възрастни хора, или са сираци или няма хубав мъжки модел за пример.

Обаче сърбинът, за който ви разказах, изглежда супер, образован е, с мъжкаркса визия, но празнува прайд, Той е от новия, модерен тип гейове.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ето, виждаш ли? Мирко ще каже, че са ги отвличали за бойци - да им подпълват армията. Но изглежда са ги отвличали за да им дръпнат очите. Логична е обратната постъпка, но азиатците и до днес си остават загадка.
      Да. И на Чингис Хан всичките му деца са били от мъже. Още една загатка.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

За монголите съм чел, че когато завладеят някое поселище са избивали жените и са отвличали мъжете
        Ето, виждаш ли? Мирко ще каже, че са ги отвличали за бойци - да им подпълват армията. Но изглежда са ги отвличали за да им дръпнат очите. Логична е обратната постъпка, но азиатците и до днес си остават загадка.

Коментар

Според мен монголите до един са били обратни. Няма иначе как да им се дръпнат така очите. Тук, в Европа, са се нападали съседни градове-държави и вечер са имали време да се приберат при жените си. От Монголия до Рим на кон ти трябват десет чифта ташаци. Леел се е тестостерон като след мусон.
          За монголите съм чел, че когато завладеят някое поселище са избивали жените и са отвличали мъжете

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ех тия монголи ми израстната на …
            Едно си баба знае, едно си бае …

Монголите та монголите и пак монголите. Айде стави ги малко да си починат тия монголи де.
            Според мен монголите до един са били обратни. Няма иначе как да им се дръпнат така очите. Тук, в Европа, са се нападали съседни градове-държави и вечер са имали време да се приберат при жените си. От Монголия до Рим на кон ти трябват десет чифта ташаци. Леел се е тестостерон като след мусон.

Коментар

При монголите хомосексуализма е бил наказван със смърт. Според Шериата също хомосексуализма се наказва със смърт. Значи е важало за всички мюсюлмански армии до началото на 20-и век.
              Ех тия монголи ми израстнаха на …
              Едно си баба знае, едно си бае …

Монголите та монголите и пак монголите. Айде остави ги малко да си починат тия монголи де.
              Last edited by Selena2024; 24.12.2024, 15:14.

Коментар

Типично по женски се измъкна като ти оборих тезата, че нямало жени покрай войниците и се насърчавал хомосексуализма. Ами не се е насърчавал даже наказанието в някои държави е било смърт.Естествено сигурно някои са го правели, но са били изолирани случаи и не са се насърчавали.
                Хмм, пък в някои съсловия на определени държави си е било почти норма. Самураите например, често са го практикували с по-младите си колеги. Дори се е пръквал от време на време и някой Шогун с нетрадиционна ориентация. Мани ..., бегай!
                За Поднебесната въобще няма да го коментирам. Там половината от Домовете на търпимостта са били населени с младежи.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

При монголите хомосексуализма е бил наказван със смърт. Според Шериата също хомосексуализма се наказва със смърт. Значи е важало за всички мюсюлмански армии до началото на 20-и век.
                  Според непубликуваната теория на Айнщайн "За религиите"
                  по неговите формули излиза, че времето при мюсюлманите тече по-бавно

Коментар

Хайде пак: в коя епоха? В коя година и къде?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Selena2024, като ти стане скучно в тази тема, ела да се посмееш в съседната тема

https://forum.investor.bg/forum/%D0%...BD%D0%B5%D1%81
                      Вече ми доскуча. Надвечер ще намина

Коментар

Типично по женски се измъкна като ти оборих тезата, че нямало жени покрай войниците и се насърчавал хомосексуализма. Ами не се е насърчавал даже наказанието в някои държави е било смърт.Естествено сигурно някои са го правели, но са били изолирани случаи и не са се насърчавали.
                        Хайде пак: в коя епоха? В коя година и къде?

Коментар

• Selena2024, като ти стане скучно в тази тема, ела да се посмееш в съседната тема

https://forum.investor.bg/forum/%D0%...BD%D0%B5%D1%81

Коментар

Отклоняваш се от началната тема. Пак вкарваш светоглед на последващи епохи, който е неотносим.

Принципно от зараждането на човечеството мъжете са били принудени да работят добре в групи. Иначе няма как да се отрепе мамут.

Нищо общо с начално обсъжданото обаче.

Аз обсъждам крокодили, а ти ми говориш за зебри.
                            Last edited by mirodes; 24.12.2024, 13:55.

Коментар

Малцинствените групи неслучайно са малцинствени - това е граничната зона между движението и покоя в дарвинистки смисъл. И когато една малцинствена група бъде поощрена, тя по един неестествен начин се опитва да заеме мястото на мнозинството. Така е и в случая с гейовете - тази малцинствена група бива поощрена по линия на прогресивистки школи и масови масмедии и сега нормалният хетеросексуален човек е натикан в нишата, заемана до този момент от гейовете. Без да е дарвинистко малцинство, хетеросексуалните хора се превръщат в социално малцинство, бидейки натикани във влажния сутерен на социалната постройка. Това по никакъв начин не оправдава отношението към гейовете във времето, защото наистина сме свидетели на погубени гении и таланти като Оскар Уайлд и Тюринг и много други, но това е дарвинистка селекция, подправена с приетите за времето порядки на социални взаимоотношения. И днес вместо тази малцинствена група да бъде закриляна с практиките на непреследване на техните представители, те биват изтиквани на преден план като инструмент за въздействие върху цялостния обществен организъм, като има много съществена разлика между двете. Което създава проблеми като гей паради и затворени гей общества, които пускат дълбоки корени в две основни направления - култура и политика. Това не само променя фасадата на обществения строеж, но и задава посоките на развитие. Затова имаме налице такива практики като медикаментите за промяна на пола при непълнолетни, травестити в армията, което е повече от нелепо, цели политически елити, които определят наратива в международните отношения в посока на агресивно налагане на неспецифични конвенции и модели на обществено поведение. Така гейовете от дарвиновите 5% стават 30% в социално отношение заради налагането на този модус вивенди и ги превръща от природен в социален феномен. Малцинствените групи са революционни по своя потенциал и заряд. Затова болшевишката революция е дело на отявлени гейове. За френската сигурно е трудно да бъде изказано, ако е вярно. Обикновените хора на мнозинството са дълготърпеливи, защото чисто дарвинисткото им развитие предполага бавна и нереволюционна промяна в социален план. Да не отваряме вратата пък към медицинското измерение на проблема. На Природата едва ли й е точно до гейовете, когато става въпрос за естествения й стремеж за съхранението и развитието на живия свят. Което означава, че това е бъг, с който трябва да се научим да живеем, но не и да му позволяваме да говори от нейно име.
                              Умния Пинокио си е Умен, във всяка област
                              Напълно съм съгласен с всяка твоя дума, дори със запетайките

Аз много лаконично написах
                              "Е, някои са твърде неприятно радикални, но това не е причина да бъдат пребивани,
                              защото никого не са изнасилили.",
                              ти разви напълно темата

Коментар

• Светли празници на всички форумци и модерация

Коментар

Working...
                                X