Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 5 Харесвания
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
А със жената какво стана. Изтърва ли я някъде по пътя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
Аз на 20 още се ослушвах, гледах, набирах опит. Така до 25 че може и до 30 да се съмнявах в себе си.
От там нататък колкото одъртявам толкова по не цепя басма на някой, още пък както и децата пораснаха.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
А сещам се за един виц ...Един мъж пратил жена си на село.Минали три четири пет шест месеца жената не се връща у града.Един ден и звъни и вика Няма ли да се прибираш че ми става мъчно а тя отговаря няма да се прибирам а тука има един къде му става лесно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеАз съм ви разказвам, че на младини, 20+, бях огън, не цепех басма на никой,
От там нататък колкото одъртявам толкова по не цепя басма на някой, още пък както и децата пораснаха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не одобрявам боя на жени изобщо.
Имам друго предвид, лелята, която плюеше селото, се принуди да ходи редовно уикендите,
Яко, а ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ама да се репчиш да биеш и да крещиш на по слабия не е проява на мъжество.Жената се впечатлява с ум не със сила.
Имам друго предвид, лелята, която плюеше селото, се принуди да ходи редовно уикендите,
Яко, а ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не споря. На тази интерпретация се основата на дългогодишния щастлив брак на родители ми. Миналият месец имаха юбилей.
Коментар
-
еми мухъл.....да няма топки и в двата смисъла
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не споря. На тази интерпретация се основата на дългогодишния щастлив брак на родители ми. Миналият месец имаха юбилей.
Аз пък се радвам на твоята интерпретация за "щастлив брак".
Какво приказва (и върши) съпругът ти в мъжка (или женска) компания - няма да вземаме предвид...... (това са подробности)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
Интерпретация, Оригиналната мисъл е на Марк Твен :
"Когато с жена ми сме на различни мнения, обикновено постъпваме така, както тя иска. Тя нарича това „компромис".
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ъхъ! И да помни, че когато са на едно мнение, се взема предвид неговото. Когато са на различно - това на съпругата му. Хармонията в един брак се дължи на равноправието.
Наздраве!
"Когато с жена ми сме на различни мнения, обикновено постъпваме така, както тя иска. Тя нарича това „компромис".
- 1 like
Коментар
-
Какво значи да си Путьо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеЗадължително трябва да има мнение, дори да го изказва от под масата, където се крие от жена си!.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Знам, че има и нематериални неща: сигурност, любов, уважение, респект, симпатия и т.н.
И много добре съм наясно, че корът е до време (както казва пича Груьо).
А въпросният чичо от моя разказ, въпреки че е путьо, прави и гадни номера.
Например, дядо ми е вътре с 2000 лв (от старите пари) заради него, защото му беше купувал къща, а племеникът (путьото) не му дал парите и скрил документите, така че случаят да не може да се оправи изобщо. И е правил и други дребни номера......
Коментар
Коментар