IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение

Щастливо разведени след като пораснаха децата, макар че си им бяхме нормални родители и след това.
    Щастливо разведени не съществуват.Омръзна ми да гледам наперени фукльовци около мен които като ги зарежат жените после една година са в нокдаун и не знаят къде са.Тая пролет едни комшии се разведоха....От раздаващия го голяма работа бизнесмен не остана нищо.Миналата седмица срещнах и бившата му жена и тя като него развалина въпреки че е на високо ниво в града..Брака им беше провал пиене скандали изневери побоища и въпреки всичко е ад въпреки че децата вече са над 20г...Друг колега и той псуваше жена си хвана се с една колежка и жена му си замина.Вече няколко години не знае на кой свят е...Така че приказките за щастливо разведени на друго място не тука.Пиша това не за да обиждам някого а за да се знае истината каква е.А пък не дай си Боже децата да са малки за тях е ад.Природата не прощава подобна безотговорност

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

А със жената какво стана. Изтърва ли я някъде по пътя
      Щастливо разведени след като пораснаха децата, макар че си им бяхме нормални родители и след това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение

Аз на 20 още се ослушвах, гледах, набирах опит. Така до 25 че може и до 30 да се съмнявах в себе си.
        От там нататък колкото одъртявам толкова по не цепя басма на някой, още пък както и децата пораснаха.
        А със жената какво стана. Изтърва ли я някъде по пътя
        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

А сещам се за един виц ...Един мъж пратил жена си на село.Минали три четири пет шест месеца жената не се връща у града.Един ден и звъни и вика Няма ли да се прибираш че ми става мъчно а тя отговаря няма да се прибирам а тука има един къде му става лесно...
          ОК,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
            Аз съм ви разказвам, че на младини, 20+, бях огън, не цепех басма на никой,
            Аз на 20 още се ослушвах, гледах, набирах опит. Така до 25 че може и до 30 да се съмнявах в себе си.
            От там нататък колкото одъртявам толкова по не цепя басма на някой, още пък както и децата пораснаха.

Коментар

Не одобрявам боя на жени изобщо.

Имам друго предвид, лелята, която плюеше селото, се принуди да ходи редовно уикендите,

Яко, а ?
              А сещам се за един виц ...Един мъж пратил жена си на село.Минали три четири пет шест месеца жената не се връща у града.Един ден и звъни и вика Няма ли да се прибираш че ми става мъчно а тя отговаря няма да се прибирам а тука има един къде му става лесно...

Коментар

Ама да се репчиш да биеш и да крещиш на по слабия не е проява на мъжество.Жената се впечатлява с ум не със сила.
                Не одобрявам боя на жени изобщо.

Имам друго предвид, лелята, която плюеше селото, се принуди да ходи редовно уикендите,

Яко, а ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не споря. На тази интерпретация се основата на дългогодишния щастлив брак на родители ми. Миналият месец имаха юбилей.
                  Не не е на това бъркаш

Коментар

еми мухъл.....да няма топки и в двата смисъла
                    Ама да се репчиш да биеш и да крещиш на по слабия не е проява на мъжество.Жената се впечатлява с ум не със сила.

Коментар

Не споря. На тази интерпретация се основата на дългогодишния щастлив брак на родители ми. Миналият месец имаха юбилей.

Аз пък се радвам на твоята интерпретация за "щастлив брак".

Какво приказва (и върши) съпругът ти в мъжка (или женска) компания - няма да вземаме предвид... ... (това са подробности)

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Интерпретация, Оригиналната мисъл е на Марк Твен :

"Когато с жена ми сме на различни мнения, обикновено постъпваме така, както тя иска. Тя нарича това „компромис".

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Ъхъ! И да помни, че когато са на едно мнение, се взема предвид неговото. Когато са на различно - това на съпругата му. Хармонията в един брак се дължи на равноправието.
                          Наздраве!
                          Интерпретация, Оригиналната мисъл е на Марк Твен :

"Когато с жена ми сме на различни мнения, обикновено постъпваме така, както тя иска. Тя нарича това „компромис".

Коментар

Какво значи да си Путьо?
                            еми мухъл.....да няма топки и в двата смисъла

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
                              Задължително трябва да има мнение, дори да го изказва от под масата, където се крие от жена си!
                              Ъхъ! И да помни, че когато са на едно мнение, се взема предвид неговото. Когато са на различно - това на съпругата му. Хармонията в един брак се дължи на равноправието.
                              Наздраве!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

Знам, че има и нематериални неща: сигурност, любов, уважение, респект, симпатия и т.н.

И много добре съм наясно, че корът е до време (както казва пича Груьо).

А въпросният чичо от моя разказ, въпреки че е путьо, прави и гадни номера.

Например, дядо ми е вътре с 2000 лв (от старите пари) заради него, защото му беше купувал къща, а племеникът (путьото) не му дал парите и скрил документите, така че случаят да не може да се оправи изобщо. И е правил и други дребни номера......
                                Какво значи да си Путьо?

Коментар

Working...
                                X