Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Бе ти че си за бой си за бой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
И жената не ще да ме пусне сам на нощен клуб.Да не ме набиел някой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Пачангич не е качвал досега. Въпреки, че очаквах да сложи някоя тежкарска снимка със S8-ка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеАз пък мисля, че Лошия мечок е страшно готин.
190 см/90 кг, културен, с професия, на 30+..
И аз като него харесвам ластични дънки, обаче в последно време няма. Преди съм купувал от Андрюс.
Коментар
-
Горкан. Спокойно. Премествам се в лятната си резиденция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Пачангич не е качвал досега. Въпреки, че очаквах да сложи някоя тежкарска снимка със S8-ка.
- 1 like
Коментар
-
Аз съм дивака,за който мечтаеш да те хване за косата, да те завлече в пещерата и да му станеш робиня.Малко останахме такива мъже.
Иначе в момента съм безопасна игла,щото съм семейно на почивка. Ама не е добре работата с тия чехкини, полякини и украинки.Все едно да пуснат куче в месарски магазин и да не му дават да яде.Ужас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеАз пък мисля, че Лошия мечок е страшно готин.
190 см/90 кг, културен, с професия, на 30+..
И аз като него харесвам ластични дънки, обаче в последно време няма. Преди съм купувал от Андрюс.
- 1 like
Коментар
-
Сущий Чингиз хан
Хан Аспарух марули да яде.
Омуртаг бледнее. Само Пачангата леко го засенчва от кьошето.
Пребледнях, после поруменях, после ми се зави свят и после като сетих за стоте наложници на Хана … избегах
Дръж се Съни бийч. Въздухът трепери. Всяка германка е забременяла безконтактно в радиус от сто километра.
Иначе в момента съм безопасна игла,щото съм семейно на почивка. Ама не е добре работата с тия чехкини, полякини и украинки.Все едно да пуснат куче в месарски магазин и да не му дават да яде.Ужас.Last edited by Vergil1975; 16.07.2024, 20:14.
Коментар
-
Сущий Чингиз хан
Пребледнях, после поруменях, после ми се зави свят и после като сетих за стоте наложници на Хана … избегах
Дръж се Съни бийч. Въздухът трепери. Всяка германка е забременяла безконтактно в радиус от сто километра.
Коментар
-
В телефона си ми е наред,ама като я кача на профила и все я дава наобратно.
Подмокри ли се като ме видя?
Дръж се Съни бийч. Въздухът трепери. Всяка германка е забременяла безконтактно в радиус от сто километра.Last edited by Selena2024; 16.07.2024, 19:39.
- 1 like
Коментар
-
В телефона си ми е наред,ама като я кача на профила и все я дава наобратно.
Коментар
-
Що си на чорчик, бре?! Оправи я тая снимка.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар