If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много са ,ама свободните жени са още повече. В Тиндър 90 процента от жените са от София. А и не всички свободни жени се регистрират в сайтовете за запознанства.
А модата на скъпите коли сред жените никога няма да отмине.Щото те са символ,че мъжът със скъпата кола е богат.
Именно заради гореспоменатото клише, ако знаеш що народ се нагуши с кредити за ламарини...
И тая мода мина. Като наминеш през София се огледай по улиците какво става. Скъпи коли под път и над път. На никой не му прави впечатление.
Много са ,ама свободните жени са още повече. В Тиндър 90 процента от жените са от София. А и не всички свободни жени се регистрират в сайтовете за запознанства.
А модата на скъпите коли сред жените никога няма да отмине.Щото те са символ,че мъжът със скъпата кола е богат.
Аз да не съм прост, та да тръгна да се бия по заведенията?Още повече и като не пия,вероятността да ме набият е доста ниска.В смисъл, че ще избягвам конфликти.
Аз съм дивака,за който мечтаеш да те хване за косата, да те завлече в пещерата и да му станеш робиня.Малко останахме такива мъже.
Иначе в момента съм безопасна игла,щото съм семейно на почивка. Ама не е добре работата с тия чехкини, полякини и украинки.Все едно да пуснат куче в месарски магазин и да не му дават да яде.Ужас.
Горкан. Спокойно. Премествам се в лятната си резиденция
Сущий Чингиз хан
Хан Аспарух марули да яде.
Омуртаг бледнее. Само Пачангата леко го засенчва от кьошето.
Пребледнях, после поруменях, после ми се зави свят и после като сетих за стоте наложници на Хана … избегах
Дръж се Съни бийч. Въздухът трепери. Всяка германка е забременяла безконтактно в радиус от сто километра.
Аз съм дивака,за който мечтаеш да те хване за косата, да те завлече в пещерата и да му станеш робиня.Малко останахме такива мъже.
Иначе в момента съм безопасна игла,щото съм семейно на почивка. Ама не е добре работата с тия чехкини, полякини и украинки.Все едно да пуснат куче в месарски магазин и да не му дават да яде.Ужас.
Коментар