If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
преди няколко дни на излизане от супермаркета видях симпатична двойка на 35-40г с хубава кола.
Минах покрай тях, но ми направи впечатление, че жената кара. Мъжът беше готин с тен, но не караше.
И друг път съм виждал такива случаи, обикновено мъжът е путьо (не и в този случай) и не може да й се наложи, а жената е нахална и като хване волана, не дава никога на мъжът да кара.
Това е една от странностите на модерния свят!
Поздрави
оная аптекарката, даваше ли ти да караш аудито
може и тоя пич да е бил в подобна ситуация
преди няколко дни на излизане от супермаркета видях симпатична двойка на 35-40г с хубава кола.
Минах покрай тях, но ми направи впечатление, че жената кара. Мъжът беше готин с тен, но не караше.
И друг път съм виждал такива случаи, обикновено мъжът е путьо (не и в този случай) и не може да й се наложи, а жената е нахална и като хване волана, не дава никога на мъжът да кара.
Това е една от странностите на модерния свят!
Поздрави
Добро утро!
Тез жени направо срама нямат.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Малко да отклоня темата от злободневието към красотата и грациозността... Това са афганистански момичета. Имаше теория, че по тюркска и прабългарска линия имаме и тамошен произход. Бактрия ...
Малко да отклоня темата от злободневието към красотата и грациозността... Това са афганистански момичета. Имаше теория, че по тюркска и прабългарска линия имаме и тамошен произход. Бактрия ...
Сега жените се вълнуват повече от опаковката, а не от съдържанието.
И обикновено подаряват нещо в хубава опаковка, но безполезно, аксесоар , от който няма полза, т.е. боклук.
Не бе евгич ,жента е нужно да се владее. ако разбираш за кво ти говоря . тва с тънки сметки нестава, трябва качества и да не цепиш басма и да си мъж де, тия с брадите имитират ама кой и те незнаят ! и не си прав за секса,освен ако нямаш в предвид фригидни моми ,от любене и от любов жената се вълнува винаги,тя затова живее ,дори да го е изтикала подсъзнателно !
Сега бродирали, шили и плели, ами са предели и такали са заменени с клюки у фацето, тик-ток, инстаграм, тагват, влогват, блогват, инфлуенсват най-вече от банята. Дан мислиш че им е лесна, все да са с 1 тон грим
+100
Сега жените се вълнуват повече от опаковката, а не от съдържанието.
И обикновено подаряват нещо в хубава опаковка, но безполезно, аксесоар , от който няма полза, т.е. боклук.
Наши приятелки на семейството (лели) разказват, че по времето на социализма гледали мъжа си като султан (това важи и за майка ми, ). Цялата домакинска работа и грижите за децата се поемаше от жената. И намираха време да шият, бродират и плетат.
Днес обаче не е така и много мъже с деца поемат женските задачи, готвят, чистят, пазаруват и т.н.
А относно това дали са корави, тези от фитнесите ми се виждат корави, като от списание. Има и поддържани, стегнати мъже, които също са корави.
За жената сексът не е толкова важен, готова е да вземе дедик с пари,
евго, са извинявай ама не можах да разбера, кое е интересното.
какво са си говорили лелките или дали са корави пичовете от фитнеса.
ми не ме грабва нито единия сюжет.
аз, честно казано, след такъв увод очаквах да чуя нещо за нова приятелка с нови номера и т.н.
Коментар