If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Видях разни изявления , за информационна карантина до НГ . Явно е модно и наложително.
Спирам да дрънкам и аз . Няма да се цепя от колектива .
Благодаря ти
Оная вечер пич играем си с жената в спалнята едни орални игрички такива По едно време викам й абе муци много си отслабнала нещо, ръбиш ми, а тя ми казва : Е като ме храниш само с сперма После се замислих и си викам казвам си аз, гати и вица мое да стане, па го пуснах в темата за вицовете с променени герой
DMS Асо Пика значи, ша измрете гладни в тая криза...
Оная вечер пич играем си с жената в спалнята едни орални игрички такива По едно време викам й абе муци много си отслабнала нещо, ръбиш ми, а тя ми казва : Е като ме храниш само с сперма После се замислих и си викам казвам си аз, гати и вица мое да стане, па го пуснах в темата за вицовете с променени герой
Видях го още вчера Така става, като си оставил жената на храна за космонавти
Евго, с най-добро чувство ти казвам следното (да не се засегнеш):
Мислил ли си да си хванеш гадже - мъж. Ти според мен си 100% гей. Латентен все още. Време е да 'излезеш'. Много ще ти олекне и ще си щастлив.
Пак казвам, не искам да те обидя, а и не е срамно да си гей.
В една пряка на Витошка, но преди това 1г. яко търсене, даже ходих по други градове и паланки, включая на морето, толко луди и различни жени не бях срещал, ама преди това 15г. съжителство и не съм се и оглеждал
В една пряка на Витошка, но преди това 1г. яко търсене, даже ходих по други градове и паланки, включая на морето, толко луди и различни жени не бях срещал, ама преди това 15г. съжителство и не съм се и оглеждал
Коментар