Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Да бе..
аз си имам приятелки, няколко от студенските години и продължавам да си ги имам. Ся те какви сънища сънуват с мен не ме интересува много
Гледам, на телефона звънни единия от двамата ми най-добри приятели. Упорито, някакси.
Викам си - ситуацията ще е спешна и крайно необходима за доброто му здраве.
Приемам обаждането и той ми споделя, че е сънувал страхотен сън - цяла нощ сме правили секс, като сме прелестили голяма част от Камасутра-та.
Започнах да се смея с глас, при което лекторът твърде сърдито ме погледна.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В днешно време почти няма приятелство и всеки гледа да те наеве.
В тази връзка, Миродес като дойде в СФ и си намери бюджетна квартира, не вярвам да намери мадама, която да му готви и да му прави hawk tuah.
По-скоро ще е някоя над 45 г, той ще прави пържоли и ще й поднася храна и ще се грижи за розичката й,
Днес модерните жени не шетат и са едоистки.
Коментар
-
В днешно време почти няма приятелство и всеки гледа да те наеве.
В тази връзка, Миродес като дойде в СФ и си намери бюджетна квартира, не вярвам да намери мадама, която да му готви и да му прави hawk tuah.
По-скоро ще е някоя над 45 г, той ще прави пържоли и ще й поднася храна и ще се грижи за розичката й,
Имам приятелка/от студентските годининамигване към ратко/ та тя си гледа къщата, работи и на фитнес и нокти ходи даже. Чакй те май всичките ми добри приятелки са модерни и ги правят тези неща.
Мисленето евго.....мисленето....
там ти е проблема и калъпа в който мислиш...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
само се преструват
мъжете нямат приятелки
а жените не искат приятели
Коментар
-
Не съм казал, че ви мразя. През годините съм имал много приятелки и в момента имам.
Казвам какви ги вършите на срещите: правите номера, не си давате GSM, идвате в неугледен вид, все да ви черпим, накрая и едно благодаря няма, и по ресторанти ви водим и не показвате сърдечно и топло човешко отношение! Мога още да пиша, но е време за почивка.Last edited by Selena2024; 30.06.2024, 09:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Евго, първо трябва да определиш кой си. Тази неприязън към жените си е чиста ментална конструкция в твоята глава.
Не е световна трагедия, че може да се окажеш на другия бряг. Има си решения. Обаче да си ни риба ни рак не прави нещата Ок, брат.
Време е да пораснеш вече.
Казвам какви ги вършите на срещите: правите номера, не си давате GSM, идвате в неугледен вид, все да ви черпим, накрая и едно благодаря няма, и по ресторанти ви водим и не показвате сърдечно и топло човешко отношение! Мога още да пиша, но е време за почивка.
Коментар
-
Жените от онази история наистина са били кифли, макар и гладни в онази вечер.
Двамата мъже са симпатични, спортуват и държат на външния си вид като мен. И са ми споделяли лични неща.
Понеже ти е интересно, не съм спал с мъж, защото не е редно и не ме кефи.
Твоя си работа.
Коментар
-
Жените от онази история наистина са били кифли, макар и гладни в онази вечер.
Двамата мъже са симпатични, спортуват и държат на външния си вид като мен. И са ми споделяли лични неща.
Не е световна трагедия, че може да се окажеш на другия бряг. Има си решения. Обаче да си ни риба ни рак не прави нещата Ок, брат.
Време е да пораснеш вече.
- 1 like
Коментар
-
Евго, ЕВГООУ, какво общо има това с разговорите в темата.
Аз не си правя шеги, а съм абсолютно сериозен. Ако ти не осъзнаваш реалността трябва няко да ти я каже. Вчера ти написах един пост, подмина го, а това е начинът.
Коментар
-
Да ти кажа, общата ни позната от Варна е кисела магарица.
Не е кой знае какво, не е млада, но не можа нищо да стане с нея.
Не си прави шеги на мой гръб, ако може,
Аз не си правя шеги, а съм абсолютно сериозен. Ако ти не осъзнаваш реалността трябва няко да ти я каже. Вчера ти написах един пост, подмина го, а това е начинът.
- 1 like
Коментар
-
Да ти кажа, общата ни позната от Варна е кисела магарица.
Коментар
-
.......и пак мъжете симпатяги, а жените кифли....
Евго, признай пред себе си и успокой съзнанието си, така животът ти ще е по-лесен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Може пък и такова да е.Съмняваш ли се в мен?
Коментар
Коментар