If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много грешиш! Това, за което говорят бота и ратко е squirt и се постига със стимулиране на Г точката. С третия крак много трудно да я достигнеш, трябва да е в определена поза.
Е точно същото де. На маса най-добре ми се получава като е. Както искаш го наричай, знам какво е и как да го постигна.
Най пък ми се е получавало с третия крак и с търкане на гъделичника с едната ръка- направо си откачат. Но не всяка жена се отпуска, а и не всяка се кефи на това. Иначе то си е жива урина това- на това си мирише. Но определено не става просто да я хванеш от вратата и да очакваш за 5-10 минути да се случат нещата. То е като с подготовката за черноземната почва.
Много грешиш! Това, за което говорят бота и ратко е squirt и се постига със стимулиране на Г точката. С третия крак много трудно да я достигнеш, трябва да е в определена поза.
Най пък ми се е получавало с третия крак и с търкане на гъделичника с едната ръка- направо си откачат. Но не всяка жена се отпуска, а и не всяка се кефи на това. Иначе то си е жива урина това- на това си мирише. Но определено не става просто да я хванеш от вратата и да очакваш за 5-10 минути да се случат нещата. То е като с подготовката за черноземната почва.
Как да няма, аз познавам такива от които съм се и учил. Пък жени колко напред има с материала. С очите съм виждал как се самоправи фонтан без пипане - с леко търкане/извиване и с мозъчна самостимулация. А тази жена беше една от най-ТРУДНИТЕ ми - трябваше много усилия да полагам да я докарам до оргазъм.
Това че ИТ/инвеститори сме дървета си е изцяло наш проблем. Аз имах шанс да се докосна до магиите
Moe да сте по добри от мен. По моята статистика са там някъде. Най-лесно става с ръчички, никога не ми се е случвало първо с 3-тия крак. С достатъчно упражнения би трябвало всяка 2-ра поне да може. По разговори жените си мислят че им се ходи по малка нужда и се стискат, а трябва точно обратното да отпуснат фонтаня
Moe да сте по добри от мен. По моята статистика са там някъде. Най-лесно става с ръчички, никога не ми се е случвало първо с 3-тия крак. С достатъчно упражнения би трябвало всяка 2-ра поне да може. По разговори жените си мислят че им се ходи по малка нужда и се стискат, а трябва точно обратното да отпуснат фонтаня
Ще оставиш замислено всяко "лошо момче"...
Всъщност, в забързаното ежедневие всеки опитва да мине "метър" и да спечели някоя минута "спокойствие", което се оказва, че е чиста загуба на емоции и преживявания...
Обикновено Тя опитва да се "нагоди" към неговите 2-3-5 минути, имитирайки "оргазъм" и после веднага заспиват в позиция 96 (гръб в гръб)... Важно е съседите някак да чуят "ох и ах" за поредните 5 минути...
Толкова са елементарни понякога хората в мисленето си, че няма накъде... Не казвам, че егоизмът е най-лошото нещо на света, но.всеки може да преценява какво го стимулира в живота. Смисълът на живота е важен, усещането ни, а не - какво ще каже някой предубеден за нас.
Ние с теб Радко не ги знаем тия работи, щото сме стигнали само до девет жени.
А то всяка десета ги прави.
като в оня виц;
нанесли се двама приятели в съседни апартаменти в панелен блок
единя решил да тества шумоизолацията и се провикнал
- ой, вуте!
- вуте бре!
- вууутееее!
и точно да заключи, че има шумоизолация чул глас. сякаш до ухото си. гласът шепнел....:
- какво се дереш. бре, я направо те видим
То в такива блокове някой мъж може бързо да стане популярен сред жените в блока,дори без да каже и дума.
Коментар