If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оная вечер пич играем си с жената в спалнята едни орални игрички такива По едно време викам й абе муци много си отслабнала нещо, ръбиш ми, а тя ми казва : Е като ме храниш само с сперма После се замислих и си викам казвам си аз, гати и вица мое да стане, па го пуснах в темата за вицовете с променени герой
Видях го още вчера Така става, като си оставил жената на храна за космонавти
Евго, с най-добро чувство ти казвам следното (да не се засегнеш):
Мислил ли си да си хванеш гадже - мъж. Ти според мен си 100% гей. Латентен все още. Време е да 'излезеш'. Много ще ти олекне и ще си щастлив.
Пак казвам, не искам да те обидя, а и не е срамно да си гей.
В една пряка на Витошка, но преди това 1г. яко търсене, даже ходих по други градове и паланки, включая на морето, толко луди и различни жени не бях срещал, ама преди това 15г. съжителство и не съм се и оглеждал
В една пряка на Витошка, но преди това 1г. яко търсене, даже ходих по други градове и паланки, включая на морето, толко луди и различни жени не бях срещал, ама преди това 15г. съжителство и не съм се и оглеждал
Навремето, като се появи СПИНа, не спряхме да се опознаваме и да ..., абе всичко, както си му е реда света не спря да се върти, много хора се изпожениха тогава, и аз включително
Оная вечер пич играем си с жената в спалнята едни орални игрички такива По едно време викам й абе муци много си отслабнала нещо, ръбиш ми, а тя ми казва : Е като ме храниш само с сперма После се замислих и си викам казвам си аз, гати и вица мое да стане, па го пуснах в темата за вицовете с променени герой
В момента има пандемия и не може да се направи кой знае какво, хората избягват контакти с непознати.
Мога да дам всичко на мадамата - любов, сигурност, стабилност, уважение, пари и т.н.
Навремето, като се появи СПИНа, не спряхме да се опознаваме и да ..., абе всичко, както си му е реда светът не спря да се върти, много хора се изпожениха тогава, и аз включително
Всичко е късмет, брат. Дори това, дали ще си отвориш очите утре така че, живей днес
Айде да ти разкажа за пандемията и евентуалните усложнения. Преди години, точно около твоята възраст, здрав, прав, през лятото, при 40С, барнах двустранна вирусна бронхопневмония. Как стана, не знам. В болницата, с 40С температура няколко дни. Съкилийниците разправяха, че три дни не съм знаел какво говоря. Аз не ги и помня дните. Два пъти на ден системи с некви лекарства по 4 часа, плюс инжекции в задника с още нещо. Така десетина дни. После си парцал 1 седмица. Отслабнах поне 15 кила, при нормално тегло 75-80. Не го препоръчвам, но се преживява. След около месец си бях ок.
Гледай по-весело на нещата и не се отчайвай
Значи, ако съм красив и по-богат от средностатистически мъж, всяка трябва да иска да е моя (ама само тая, дето аз си избера), да ме гледа в очите, да се поддържа, да й правя деца, да гледа мен и тях, да върти къщата с малко моя помощ, да изкарва и някакви пари (по-малко от мен, за да мога да й набивам канчето) и ако ми е кеф, да й изневерявам (не един път само), ама тя на мен - никога.
Това искаш, кажи дали греша някъде. Какво ще дадеш ти?
Знаеш, че съм на твоя страна, много сме си говорили на лични, казвал съм ти мои грешки, и искрено искам да си намериш половинката и да си щастлив с деца и семейство. Искам да ти помогна.
В момента има пандемия и не може да се направи кой знае какво, хората избягват контакти с непознати.
Мога да дам всичко на мадамата - любов, сигурност, стабилност, уважение, пари и т.н.
Много ценя Груьо, който ме подкрепя на 100% и показва разбиране и мъжкарска солидарност.
Нещата са комплексни, демографска криза, емиграция, нови ценности и дори хубави и реализирани мъже не могат да намерят булка (тук включвам и себе си).
Това е като при фитнес маняците. Ходи редовно на тренировки, прави супер форма и си мисли, че мадамите ще му кажат:
"Enter me", "Give me your seed", но на практика не се случва така. Хората имат нереални представи.
Поздрави
Значи, ако съм красив и по-богат от средностатистически мъж, всяка трябва да иска да е моя (ама само тая, дето аз си избера), да ме гледа в очите, да се поддържа, да й правя деца, да гледа мен и тях, да върти къщата с малко моя помощ, да изкарва и някакви пари (по-малко от мен, за да мога да й набивам канчето) и ако ми е кеф, да й изневерявам (не един път само), ама тя на мен - никога.
Това искаш, кажи дали греша някъде. Какво ще дадеш ти?
Знаеш, че съм на твоя страна, много сме си говорили на лични, казвал съм ти мои грешки, и искрено искам да си намериш половинката и да си щастлив с деца и семейство. Искам да ти помогна.
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Слава Богу след март дойде ноември и си намерих истинското бижу, прекрасна и външно и вътрешно, балансирана жена с която никой разговор не ми е чужд, перфектна домакиня и спестовница. Трудолюбива и скромна чистофайна и не се превзема. Нежна и любеобвилна, иде ми поема да напиша за нея....ааа, забравих нещо важно, отгледана е от баба си.
Маа му стара.... толкова негативизъм вчера тук, не е истина....
Жените виновни за всичко - мърли, меркантилни, не знам кви още, че и кръшкат на всичкото отгоре.
Ние - светци и джентълмени, всичко правим за тях... ама йок - не вървят нещата.
Откачена работа...
Темата залита към "Какво искат мъжете?"
В телеграфен стил - три неща
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар