Най пък ми се е получавало с третия крак и с търкане на гъделичника с едната ръка- направо си откачат. Но не всяка жена се отпуска, а и не всяка се кефи на това. Иначе то си е жива урина това- на това си мирише. Но определено не става просто да я хванеш от вратата и да очакваш за 5-10 минути да се случат нещата. То е като с подготовката за черноземната почва.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това са излишни скромности
няма по-добър от теб
Това че ИТ/инвеститори сме дървета си е изцяло наш проблем. Аз имах шанс да се докосна до магиитеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Moe да сте по добри от мен. По моята статистика са там някъде. Най-лесно става с ръчички, никога не ми се е случвало първо с 3-тия крак. С достатъчно упражнения би трябвало всяка 2-ра поне да може. По разговори жените си мислят че им се ходи по малка нужда и се стискат, а трябва точно обратното да отпуснат фонтаня
няма по-добър от тебпрепоръка е
Коментар
-
браво, ботчо
и защо ги пазиш тия работи за себе си
Коментар
-
Moe да сте по добри от мен. По моята статистика са там някъде. Най-лесно става с ръчички, никога не ми се е случвало първо с 3-тия крак. С достатъчно упражнения би трябвало всяка 2-ра поне да може. По разговори жените си мислят че им се ходи по малка нужда и се стискат, а трябва точно обратното да отпуснат фонтаня
Ще оставиш замислено всяко "лошо момче"...
Всъщност, в забързаното ежедневие всеки опитва да мине "метър" и да спечели някоя минута "спокойствие", което се оказва, че е чиста загуба на емоции и преживявания...
Обикновено Тя опитва да се "нагоди" към неговите 2-3-5 минути, имитирайки "оргазъм" и после веднага заспиват в позиция 96 (гръб в гръб)... Важно е съседите някак да чуят "ох и ах" за поредните 5 минути...
Толкова са елементарни понякога хората в мисленето си, че няма накъде... Не казвам, че егоизмът е най-лошото нещо на света, но.всеки може да преценява какво го стимулира в живота. Смисълът на живота е важен, усещането ни, а не - какво ще каже някой предубеден за нас.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ние с теб Радко не ги знаем тия работи, щото сме стигнали само до девет жени.
А то всяка десета ги прави.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
браво, ботчо
и защо ги пазиш тия работи за себе си
А то всяка десета ги прави.
- 2 Харесвания
Коментар
-
аматьори - всяка 3-та жена го умее, а всяка десета фонтан прави
и защо ги пазиш тия работи за себе сипрепоръка е
Коментар
-
само съм чувал
никога не съм се къпал в тия топли водиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
особено ако не казва нищо
- 1 like
Коментар
-
То в такива блокове някой мъж може бързо да стане популярен сред жените в блока,дори без да каже и дума.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
нямат
моите са бъджет и строителя е пестил
като в оня виц;
нанесли се двама приятели в съседни апартаменти в панелен блок
единя решил да тества шумоизолацията и се провикнал
- ой, вуте!
- вуте бре!
- вууутееее!
и точно да заключи, че има шумоизолация чул глас. сякаш до ухото си. гласът шепнел....:
- какво се дереш. бре, я направо те видим
Коментар
-
Ти нали предлагаш квартири?Имат ли добра шумоизолация?Щото с тия последните събития нищо чудно съседите да викнат полиция като чуят силни женски викове.
моите са бъджет и строителя е пестил
като в оня виц;
нанесли се двама приятели в съседни апартаменти в панелен блок
единя решил да тества шумоизолацията и се провикнал
- ой, вуте!
- вуте бре!
- вууутееее!
и точно да заключи, че има шумоизолация чул глас. сякаш до ухото си. гласът шепнел....:
- какво се дереш. бре, я направо те видимLast edited by ratten; 03.08.2023, 20:55.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
само съм чувал
никога не съм се къпал в тия топли води
Прякорът му беше Пичето.
- 1 like
Коментар
-
тук вече ми се навлажнихаочите от смях
няма мъж във форума, на когото арианка да е отделила толкова внимание.
може да е дошло време да наемаш втора квартира... добре е да е на теракот, че от влагата...
Коментар
Коментар