If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
като в оня виц;
нанесли се двама приятели в съседни апартаменти в панелен блок
единя решил да тества шумоизолацията и се провикнал
- ой, вуте!
- вуте бре!
- вууутееее!
и точно да заключи, че има шумоизолация чул глас. сякаш до ухото си. гласът шепнел....:
- какво се дереш. бре, я направо те видим
То в такива блокове някой мъж може бързо да стане популярен сред жените в блока,дори без да каже и дума.
Ти нали предлагаш квартири?Имат ли добра шумоизолация?Щото с тия последните събития нищо чудно съседите да викнат полиция като чуят силни женски викове.
нямат
моите са бъджет и строителя е пестил
като в оня виц;
нанесли се двама приятели в съседни апартаменти в панелен блок
единя решил да тества шумоизолацията и се провикнал
- ой, вуте!
- вуте бре!
- вууутееее!
и точно да заключи, че има шумоизолация чул глас. сякаш до ухото си. гласът шепнел....:
- какво се дереш. бре, я направо те видим
само съм чувал
никога не съм се къпал в тия топли води
Един познат разказа,че се бил нагласил да доставя ласки с език на една дама,но като бликнал гейзера и се отказал завинаги да прави подобни изпълнения.
Прякорът му беше Пичето.
тук вече ми се навлажнихаочите от смях
няма мъж във форума, на когото арианка да е отделила толкова внимание.
може да е дошло време да наемаш втора квартира... добре е да е на теракот, че от влагата...
Ти нали предлагаш квартири?Имат ли добра шумоизолация?Щото с тия последните събития нищо чудно съседите да викнат полиция като чуят силни женски викове.
Не е така.Почвата би й се навлажнила единствено след посещение на опера,вечеря на свещи в изискан ресторант ,съзерцаване на изгрева,държане за ръце. И то на петата среща.
Такива дълбокопровинциални номера като моите нея не я впечатляват.
тук вече ми се навлажнихаочите от смях
няма мъж във форума, на когото арианка да е отделила толкова внимание.
може да е дошло време да наемаш втора квартира... добре е да е на теракот, че от влагата...
Не е така.Почвата би й се навлажнила единствено след посещение на опера,вечеря на свещи в изискан ресторант ,съзерцаване на изгрева,държане за ръце. И то на петата среща.
Такива дълбокопровинциални номера като моите нея не я впечатляват.
Коментар