Първоначално изпратено от Асо Пика
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
...Няма нищо безнаказано на тоя свят няма
Може би затова в нашия разглезен консуматорски свят няма много истински щастливи хора.
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Коригирах поста.
Изискванията на Петър и моите са: да може да ражда и да не ме излага.
Искаш жената с която ще живееш да ти е вярна и да те гледа в очите и да не ти изневерява и да не те излага. Ти обаче имаш някъв страх дълбоко в теб че жената с която ще живееш ще ти изневерява. Какъвто и да си, квото и да правиш и на какъвто и да се правиш тя ще ти изневерява. И си убеден и сигурен че няма жена дето да не изневерява на мъжа си. Затова мисля че за теб е най- добре да приемеш исляма. Приемеш ли исляма ще си намериш жената мечта която търсиш. Има невероятни кадъни и туркини братле, ще ти отекат очите по тях, модерно се обличат и носят, културни са, възпитани, никога няма да те изложат пред други хоря, гледат си децата,, НО трябва да си от тяхната вяра. Жена мюсюлманка НЕ изневерява на мъжа си и му е вярна до гроб. Знаеш тва и нищо ново не казвам, просто тяхната религия, култура, ценностна система, възпитание и други фактори тва не го позволява, за тях тва е направо немислимо. Ще ти е вярна и няма да ти изневерява. Е в всяко стадо дет се вика има по 1 черна овца може на 10 000 туркини 1 да изневерява на мъжа си,, но не вярвам да си чак такъв карък че да изтеглиш късата клечка и точно на нея да налетиш…..
Ся и другото важно за теб – да ражда, ами че те туркините раждат братле без никакъв проблем, раждат си по естествен начин и религията негласно ги задължава да имат поне по 2 деца най- малко. Те да не са кат нашите жени изобщо кат жените от Запада – надути кифлоци, еманципирани, фригидни, феминистки, раждат с секцио повечето да не ги боли и то по 1 дете отгледано после с зор и мъки, щото майката требва да бачка и да прави кариера баси.
Обмисли варианта пич сериозно ти го казвам тва
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Има много жени в диапазона 25-35, които отговарят на условията ти. И пак може да се окажеш с гора от рога след 2-3 години макс. Евго, познавам жени, дето са перфектни домакини, гледат си семействата и децата, работят, не излагат мъжете си.... и се късат да им изневеряватмъжете им могат само да подозират, но не ги хващат и играта си върви. Жените могат да са много изобретателни, и повярвай, брат, учудвал съм се как жена може да върви към дадена цел и да я постигне без оглед на усилия, средства и време. Малко мъже го могат това.
Но тия жени изневеряват, защото мъжете им са ги прецакали някъде - неуважение, липса на внимание, липса на подкрепа във важен момент за жената и такива неща. Не говоря за неква тъпа изневяра. Истински истории ти разправям, не си ги смуча от пръстите. И то за красиви, свестни, интелигентни и т.н. жени, каквито ти търсиш. Няма да ти е лесен живота с такава, много трябва да дадеш от себе си, абе направо всичко
Жените могат много да прощават, но не си ли вземеш поука навреме, в един момент чашата прелива и връщане назад няма. А жена и вода тръгнат ли, спиране няма
Last edited by national power; 24.12.2020, 11:15.
- 2 Харесвания
Коментар
-
То хубаво суругатни ама може и да си напазарува директно къде че оди до Украйна , пък и дествена и младичка как иска Евго
https://www.youtube.com/watch?v=HD8Tnmeba40Last edited by Todor Sabev; 24.12.2020, 09:58.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
Бах, колко да е скъпо...взимаш една украинка и си готов. Въпреки, че ще се замисля, дали да е сурогатна майка, или да я напълня лично...
Ама ако ти се струват нашенките шавливи, на изток е още по-зле.
А въпросния Петър специално се напънах да го видя, защото всички ме бъзикаха че имам по-млад двойник във ферматаМи прав е човека, но и той цели все греди. Такива, които искаш да не те излагат, няма да ги намериш в чалготеките...а и в хамстера ги няма.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коригирах поста.
мъжете им могат само да подозират, но не ги хващат и играта си върви. Жените могат да са много изобретателни, и повярвай, брат, учудвал съм се как жена може да върви към дадена цел и да я постигне без оглед на усилия, средства и време. Малко мъже го могат това.
Но тия жени изневеряват, защото мъжете им са ги прецакали някъде - неуважение, липса на внимание, липса на подкрепа във важен момент за жената и такива неща. Не говоря за неква тъпа изневяра. Истински истории ти разправям, не си ги смуча от пръстите. И то за красиви, свестни, интелигентни и т.н. жени, каквито ти търсиш. Няма да ти е лесен живота с такава, много трябва да дадеш от себе си, абе направо всичко
Жените могат много да прощават, но не си ли вземеш поука навреме, в един момент чашата прелива и връщане назад няма. А жена и вода тръгнат ли, спиране няма
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 4 Харесвания
Коментар
-
В България не е разрешено, а в чужбина е скъпо, аз съм гледал.
Ти каква информация имаш за това?
Ама ако ти се струват нашенките шавливи, на изток е още по-зле.
А въпросния Петър специално се напънах да го видя, защото всички ме бъзикаха че имам по-млад двойник във ферматаМи прав е човека, но и той цели все греди. Такива, които искаш да не те излагат, няма да ги намериш в чалготеките...а и в хамстера ги няма.
- 2 Харесвания
Коментар
-
До Бате Пешо, за сега не търся мъж, въпреки че ми допадат коментарите на някои колеги тук.
До Ендер,
Имам само 2 изисквания към жената, те са като на Петър от "Фермата", дано сте го гледали. Само 2 изисквания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Първото го може всяка под 30 години и повечето от 30 до 40 години.Второто си зависи от теб.Ако и даваш това което трябва в леглото няма.Ако не и го даваш ще си го потърси на друго място......
Коментар
-
Коригирах поста.
Коментар
-
В България не е разрешено, а в чужбина е скъпо, аз съм гледал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Сурогатна майка отговаря на изискванията. При това не е скъпо...
Със сигурност можеш да си го позволиш.
Коментар
-
Коригирах поста.
Със сигурност можеш да си го позволиш.
- 1 like
Коментар
Коментар