IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

Има половин милион Груйовци в софия и секви тарикати от 'шумен'. Ше ти я опраскат булката в летеж. По-добре не я вземай, за да не си отровиш нервите.
    ха ха
    Те и твоята могат да опраскат, нали?

Тя още от сега ми прави селски номера, с което ме кара да търся друга.
    Last edited by Evgo; 25.12.2020, 19:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение

Варианта Вие да отидете при нея, макар и да изпиете по едно кафе в обедната ѝ почивка, изключен ли е?
      не се бях замислял.

евго ми иди да навестиш тъстовете. да се опознаете.
      все пак у вас ще дойдат да живеят, нали.
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение

Варианта Вие да отидете при нея, макар и да изпиете по едно кафе в обедната ѝ почивка, изключен ли е?
        Да си разменят шапките с баджанаците?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Намерила си е временна работа в супермаркет и все още не знае кой ден ще дойде.

Излъже ли, bye-bye.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение

И след това какво?
            След това ще ти дойде на гости. Ноо след като изпере и изглади завесите
            търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

И не ми е много ОК да се правя на сваляч на продавачките.
              Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
              И каква стана тя... щеш - не щеш, еволюира в сваляч на продавачки.
              Карма се нарича това явление или Немезис
              Last edited by Ender; 25.12.2020, 15:57.

Коментар

Излъже ли, bye-bye.
                И след това какво?

Коментар

Излъже ли, bye-bye.
                  Има половин милион Груйовци в софия и секви тарикати от 'шумен'. Ше ти я опраскат булката в летеж. По-добре не я вземай, за да не си отровиш нервите.
                  ха ха
                  Last edited by shokova terapia; 25.12.2020, 15:46.
                  Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

да не е отказала да идва на гости по празниците?

Излъже ли, bye-bye.

Коментар

• Моята нова жена е много ревнива, което ме забавлява, щото не й давам поводи, напълно съм доволен от нея като половинка във всички аспекти. Питането ми към по-опитните казановци е, дали като е толкова ревнива, също ми е и така вярна?На този въпрос се сетих, че мачовците едва ли са наясно какво са им спретвали подобни половинки зад гърба, ако че се правят на недостижими алфа мъжкари, има и рогати такива Така, че на този въпроас апелирам, призовавам и моля най-учтиво да отговорят тяхно величество ЖЕНИТЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
                        Искаш жената с която ще живееш да ти е вярна и да те гледа в очите и да не ти изневерява и да не те излага. Ти обаче имаш някъв страх дълбоко в теб че жената с която ще живееш ще ти изневерява. Какъвто и да си, квото и да правиш и на какъвто и да се правиш тя ще ти изневерява. И си убеден и сигурен че няма жена дето да не изневерява на мъжа си.
                        Ами да, ако един мъж има този страх, от изневяра, такива жени ще си харесва и ще си избира, подсъзнателно. Или пък, от женска гледна точка, жената си намира мъж, когото да превъзпита, да му писне от изневерите и и да се откаже от този страх.

Коментар

Привет,

съгласен съм с мненията на момчетата (по-долу) и на теб благодаря за приятелството.

Аз съм обяснил на Агата защо мисля, че сегашната ми приятелка е малко лековата и вероятно лесно пристава на мъжете. Дори сега ми прави дребни номера. Както и да е. Здрав съм, прав съм, не съм куц кон, имам си качества, ще отмине пандемията и ще си намеря момиче и без да приемам исляма,

Аз също мога да изневерявам дискретно един ден, ако не ми пускат секс, или е малко секса и не като хората. Че корът е до време.

Поздрави и наздраве,
                          да не е отказала да идва на гости по празниците?
                          препоръка е

Коментар

• [QUOTE=ratten;n3694139]

чакай сега, не се ли ти хвалеше с големи успехи сред помашкия етнос?[/QUOTE]

================================

Мой ..... в грешка неква си попаднал но много лесно ще оправим твоето недоразумение. Ся влизаш в архива на моите коментари и кат намериш тоя мой пост че съм се хвалил за тва в червеното горе ,, го копираш и постваш тука. Моем се хваним на 1 коледно басче, ако намериш такъв пост ти пращам 1 бутилка водка, ако не го намериш ти ми пращаш 1 бутилка водка, вървиш ли мой ?? Водката требва да е между 50 - 100 лв кат цена, вървиш ли мой ??
                            Last edited by Асо Пика; 24.12.2020, 15:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Братле снощи много мислех по твоя случай много мислих човек и виж ся кво измислих, сериозен съм и не се гъбаркам с тебе сериозно ще го кажа.

Искаш жената с която ще живееш да ти е вярна и да те гледа в очите и да не ти изневерява и да не те излага. Ти обаче имаш някъв страх дълбоко в теб че жената с която ще живееш ще ти изневерява. Какъвто и да си, квото и да правиш и на какъвто и да се правиш тя ще ти изневерява. И си убеден и сигурен че няма жена дето да не изневерява на мъжа си. Затова мисля че за теб е най- добре да приемеш исляма. Приемеш ли исляма ще си намериш жената мечта която търсиш. Има невероятни кадъни и туркини братле, ще ти отекат очите по тях, модерно се обличат и носят, културни са, възпитани, никога няма да те изложат пред други хоря, гледат си децата,, НО трябва да си от тяхната вяра. Жена мюсюлманка НЕ изневерява на мъжа си и му е вярна до гроб. Знаеш тва и нищо ново не казвам, просто тяхната религия, култура, ценностна система, възпитание и други фактори тва не го позволява, за тях тва е направо немислимо. Ще ти е вярна и няма да ти изневерява. Е в всяко стадо дет се вика има по 1 черна овца може на 10 000 туркини 1 да изневерява на мъжа си,, но не вярвам да си чак такъв карък че да изтеглиш късата клечка и точно на нея да налетиш…..

Ся и другото важно за теб – да ражда, ами че те туркините раждат братле без никакъв проблем, раждат си по естествен начин и религията негласно ги задължава да имат поне по 2 деца най- малко. Те да не са кат нашите жени изобщо кат жените от Запада – надути кифлоци, еманципирани, фригидни, феминистки, раждат с секцио повечето да не ги боли и то по 1 дете отгледано после с зор и мъки, щото майката требва да бачка и да прави кариера баси.

Обмисли варианта пич сериозно ти го казвам тва
                              Привет,

съгласен съм с мненията на момчетата (по-долу) и на теб благодаря за приятелството.

Аз съм обяснил на Агата защо мисля, че сегашната ми приятелка е малко лековата и вероятно лесно пристава на мъжете. Дори сега ми прави дребни номера. Както и да е. Здрав съм, прав съм, не съм куц кон, имам си качества, ще отмине пандемията и ще си намеря момиче и без да приемам исляма,

Аз също мога да изневерявам дискретно един ден, ако не ми пускат секс, или е малко секса и не като хората. Че корът е до време.

Поздрави и наздраве,

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                                Абе трябва по-малко да се мисли. Дали щала да изневери и т.н. Божа работа. Ама колкото повече се мислят такива неща, толкова повече мисловни бариери се поставят, което пречи нещата да се случват
                                Money, има неща които не могат предварително да се измислят.
                                Има си и лаф по тоя повод - за някаква патка която от многото мислене и накрая се гътнала. Но тука има и някакъв проблем при дефинициите, т.е. те са лишени от принципност и са зависими от типчето на човека - например при Евго дефиницията на "леля" беше: "жена над 35 с дете". Уж добре звучащо за разни маймунеци, но пък какво излиза че Евго се стреми да превърне всяка жена в леля, като преди това я ожени за себе си Щом пък стане леля, значи е анатема - т.е. заложена бомба-противоречие, при това нипричьом, т.е без да е задължен за "промяната". И това е за целия гещалт-симпатизанти на дефиницията, въпреки, че формалната логика не бива да се абсолютизира
                                Еми ако обичаш някой, би трябвало да си щастлив и да даваш, без да е необходимо да правиш сметка. Изобщо пък не си помислям да провокирам дефиницията, която стои зад "обичам някого", явно, че и там има съответни опции за типчетата

Коментар

Working...
                                X