Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз половинка си търся.
Аз 100 кила, половинка = 50 кила. ЖЕЛЯЗНО ПРАВИЛО
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЛего, ако можеха да пуснат сглобяема жена по избор, и да и вдъхнат живот..
А пък семейните жени си имат заек или делфин, и с него влизат в банята и си пускат нещо на телефона, докато вършат работата.
Не знам при теб как е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеевго, ако ти няма да разказваш истории за моми
ще питам ботчо за някоя от неговите
та да се червят и модераторките и да се почесват там, докато трият с другата ръка
Почнах да си чатя с азиатки. Те са много отзивчиви, за разлика от българките. И го искат.
И си гоня разни други задачи. След малко ще ходя да купувам Лего за подарък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ботльо, Ботльо, не цениш ти хубавите жени. Само да не се обади сега и радио Анкара, че …ще ти се сбъдне бърже мечтата да си партизани, ама не баш
Аз 100 кила, половинка = 50 кила. ЖЕЛЯЗНО ПРАВИЛОНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ама теглите ли ги преди това
провесионалисти
а аз само на око ги преценявам
преди да не ми дадат
Сетих се за една дет я опущих в банята на студентски град. Счупи гърнето (то беше пукнато и се разпадна), кървища ( а само си беше порязала лекинко крака, даже не я шиха)Last edited by bota156; 21.02.2024, 09:16.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
На един приятел е историята.
Една кат на снимката и и вика ко нямаш 100 кила имаме секс. 99 показа кантара мамицата и ...
Аз една така исках с 5 да почват кг и. Беше 68 и стана 62 и си намери друг та се разминах ВРЕМЕННО
- 1 like
Коментар
-
На един приятел е историята.
Една кат на снимката и и вика ко нямаш 100 кила имаме секс. 99 показа кантара мамицата и ...
Аз една така исках с 5 да почват кг и. Беше 68 и стана 62 и си намери друг та се разминах ВРЕМЕННО
провесионалисти
а аз само на око ги преценявам
преди да не ми дадатпрепоръка е
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеевго, ако ти няма да разказваш истории за моми
ще питам ботчо за някоя от неговите
та да се червят и модераторките и да се почесват там, докато трият с другата ръка
Аз една така исках с 5 да почват кг и. Беше 68 и стана 62 и си намери друг та се разминах ВРЕМЕННОНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Днес, 08:12
Ботльо, разбирам, че Гърция те е вдъхновила. Богатството на личността ти се разкрива на пластове напоследък.
ха ха такваз да ма вдъхнови !??!?!
Дай Боже всекиму.
Коментар
-
Ботльо, разбирам, че Гърция те е вдъхновила. Богатството на личността ти се разкрива на пластове напоследък.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Аз не бягам сал се крия кат ПАРТИЗАНИН
Четири международни прост*тутки седнали след работа да фиркат и да измислят ново име на мъжкия полов член.
Англичанката:
- Да го кръстим "Джентълмен".
- Защо? - попитали другите.
- Ами защото като види жена и става!
Французойката:
- Не, по-добре хулиганин, защото ти го милваш, целуваш, разтриваш, а той ти се изплюва на лицето!
Рускинята:
- Ще го кръстим МИР, защото расте и крепне в нашите ръце!
И най накрая Българката казала:
- Най-подходящото име е... ПАРТИЗАНИН, защото ти го чакаш отпред, а той те изненадва отзад!.
- 1 like
Коментар
-
Няма да се пуашиш сега. Недей бега толко бърже
Ботльо от половин час се смея - имай милост.
Четири международни прост*тутки седнали след работа да фиркат и да измислят ново име на мъжкия полов член.
Англичанката:
- Да го кръстим "Джентълмен".
- Защо? - попитали другите.
- Ами защото като види жена и става!
Французойката:
- Не, по-добре хулиганин, защото ти го милваш, целуваш, разтриваш, а той ти се изплюва на лицето!
Рускинята:
- Ще го кръстим МИР, защото расте и крепне в нашите ръце!
И най накрая Българката казала:
- Най-подходящото име е... ПАРТИЗАНИН, защото ти го чакаш отпред, а той те изненадва отзад!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар