Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕдва ли. Аз веднъж се запознах с един индиец, който между другото бачкаше в Euroclear, и беше от кастата на брамините. Беше си беше доста, доста тъмен. Не ми се видя и много възвишен. Защото бях на среща с една от големите шефки в Euroclear няколко дни преди това и ми се стори, че ни пробутва булшит. Та го поразпитах този юнак за туй-онуй и той ми каза. После адски се ядоса като разбра защо съм го питалСпоред мене е дребнаво и не-браминско да се ядосваш и да скимтиш
Сега погледнах в интернет. Индийците от някои северни райони на Индия са по-светли. Няма общо с кастата
Та такива ми ти работи за "по-горните касти"
А интересно, Damodaran като е черничък ти какво веднага би си помислила за него? Че е тъп, мързелив и т.н.
Извадил си нещата от контекста.
Ето нещо негово. Мисля, че е шедьовър на етническата авторска музика. А и изпълнителката е страхотна (нали сме в женската тема).
https://youtu.be/ZCkM1wDc880
пп добре си го оправил “брамина”. А откъде си сигурен, че е бил брамин, а не се е представял за такъв?Last edited by Selena; 30.07.2021, 22:18.
- 1 like
Коментар
� -
Едва ли. Аз веднъж се запознах с един индиец, който между другото бачкаше в Euroclear, и беше от кастата на брамините. Беше си беше доста, доста тъмен. Не ми се видя и много възвишен. Защото бях на среща с една от големите шефки в Euroclear няколко дни преди това и ми се стори, че ни пробутва булшит. Та го поразпитах този юнак за туй-онуй и той ми каза. После адски се ядоса като разбра защо съм го питалСпоред мене е дребнаво и не-браминско да се ядосваш и да скимтиш
Сега погледнах в интернет. Индийците от някои северни райони на Индия са по-светли. Няма общо с кастата
Та такива ми ти работи за "по-горните касти"
А интересно, Damodaran като е черничък ти какво веднага би си помислила за него? Че е тъп, мързелив и т.н.
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеПросто е от по-горните касти. Има една много интересна теория, че тези по-горни касти са по-светли, тъй като това са индийци омешани с войните на Александър Македонски, когато в античността достига до ИндияLast edited by Money; 30.07.2021, 21:18.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Имам колежка, чиято дъщеря е омъжена за индиец. Запознаха се в Англия, където тя учеше магистратура. Нещо свързано с компютри.
Момъкът учел за архитект, щото семейство му има строителна фирма в Дубай, та някой трябвало да ръководи там бизнеса.
Момичето е естествена блондинка, бяла кожа, сиви очи. Индиецът е светъл, вероятно самия той е някаква кръстоска. Хубава двойка са.
Наздраве!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Китай и Индия вече внасят рускини. Наздраве!
Момъкът учел за архитект, щото семейство му има строителна фирма в Дубай, та някой трябвало да ръководи там бизнеса.
Момичето е естествена блондинка, бяла кожа, сиви очи. Индиецът е светъл, вероятно самия той е някаква кръстоска. Хубава двойка са.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Вай, вай ... И значи и там предстои внос на булки.
Наздраве!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
И у Индия с ранната диагностика на плода преди раждане и абортирането на женския ембрион. На година не се раждат около 300 000 жени.
Нрави…
Наздраве и весело лято!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Ся ..., жените са по- скоро изчерпаем отколкото възобновяем природен ресурс. Що да не са обект на инвестиция!?
В близко време за тях и войни може да започнат да се водят. Например у Китай.
Наздраве!
Нрави…
Наздраве и весело лято!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
За инвестиция определено е по-подходяо един кон да се вземе, вместо жена.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tany tan Разгледай мнениеКви жени, кви чудесии? Тук нали за инвестиции иде реч? Или жените като инвестиции..., хм нещо на фалит ми намирисва
В близко време за тях и войни може да започнат да се водят. Например у Китай.
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tany tan Разгледай мнениеКви жени, кви чудесии? Тук нали за инвестиции иде реч? Или жените като инвестиции..., хм нещо на фалит ми намирисва
- 1 like
Коментар
� -
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да прави ли евго баницата или чак на следващата сутрин
Коментар
�
Коментар