If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти кажи да се притесняваме ли днеска от международното положение, че като те дъмне утре некой дрон - край с имотите. И не визирам дронът без глава на Дронамикс.
Аз съм обезпокоена. И притеснена.
Имаш само 20 дена до 3-та световна според едни анализатори.
Нямаш време до август. За великден най-късно . После се не знае
нарочно го казваш това
за да ревнуват ботчо и мирко
Ботич и Мирчо са друга квалификационна група .
Ти кажи да се притесняваме ли днеска от международното положение, че като те дъмне утре некой дрон - край с имотите. И не визирам дронът без глава на Дронамикс.
Коя е перлената ракийка? От едни и същи джанки става една и съща ракия. Всички идиоти във властта са проекция на самите нас. Аз ракия не купувам, правя си я от каквото има по двора. И съм много доволен от това, което ми се открива след употребата й.
Това ще го избистрим през август ако случайно съвпаднем и двамата в София. Ти изчислявай какви са вероятностите .
Затуй от Диогеново време все такъв ни късметът … със съдържанието на парламентарните дестилати и дестилации - една млада перлена ракийка с гърло на нерфертити блесна и взеха, че счупиха стъкленицата …
Коя е перлената ракийка? От едни и същи джанки става една и съща ракия. Всички идиоти във властта са проекция на самите нас. Аз ракия не купувам, правя си я от каквото има по двора. И съм много доволен от това, което ми се открива след употребата й.
а дестилата, най-вероятно е изобретен по нашите земи
като средство за борба с реалността
векове по-късно "развитият" свят успя да създаде аналог - очилата за вр
Нали знаеш какво е казал Хемигуей за дестилата - "Реалността е илюзия, породена от липсата на алкохол". Айнщан пък е казал, че времето е илюзия. Изглежда всичко зависи от това - кой колко носи. Така че, дестилатът не е средство за борба с реалността, а начин да заживееш в нея. Трезвият свят е доста абсурден.
Не знам колко е разумно същество, след като седи отвън и не влезне в парламента да изяде кюфтетата на депутатите.
Изглежда дестилатът е съществувал по диогеново време, защото Диоген е търсел човека в бъчвата. Била е празна, ракията била свършила.
Затуй от Диогеново време все такъв ни късметът … със съдържанието на парламентарните дестилати и дестилации - една млада перлена ракийка с гърло на нерфертити блесна и взеха, че счупиха стъкленицата …
Не знам колко е разумно същество, след като седи отвън и не влезне в парламента да изяде кюфтетата на депутатите.
Изглежда дестилатът е съществувал по диогеново време, защото Диоген е търсел човека в бъчвата. Била е празна, ракията била свършила.
не могат, пинокчо
термично обработени са
а дестилата, най-вероятно е изобретен по нашите земи
като средство за борба с реалността
векове по-късно "развитият" свят успя да създаде аналог - очилата за вр
мисля да го свържа с това, че пак той се явява разумно същество
диоген, трябва да е ползвал факла за да пали свещта
добре, че по него време не е бил открит дестилата и препека
Коментар