Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Пресен испански виц:
Умира един испански адвокат по време на командировка в Германия и Св. Петър директно му казва:
Чадо, като адвокат ти си за ада, но предвид обстоятелствата около твоята смърт можем да избираш между германския и испанския ад.
Да го доразкажа ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Какво конкретно са научили от Ванга?Такива като нея има откакто свят светува.Като най-известна е била пророчицата от Делфи. Давала е толкова неясни отговори, че всеки си ги тълкува както му е угодно.И.Ванга така.
И няма никакво значение, че е била неграмотна и сляпа. Умеела е да води разговор ,да извлича информация и да прави внушения.Имай предвид,че повечето хора,които са ходели при нея са били отчаяни и един добър психолог в тази ситуация може да извлече много информация и да прави внушения.
че мене почна да ме фащапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
добре, ама от къде се взимат тия красиви жени?
освен това, аз бих предпочел по-малко динамичен задгробен живот
един ден за риба
другия с мотора
следващите 2 на море в гърция, да речем
петъка, то е ясно подготовка за викенда и евентуално аванс
съчетан с ърли морнинг дринкинг
следващите 2 дни пиенье и яденье
вечерно време, волна програма с убавите женици с неустановен произход
Между другото плъхът е част от Китайския зодиак.Така че има сакрално значение.
Мен си ме устройва всеки ден пир и след това секс.
- 1 like
Коментар
-
Пресен испански виц:
Умира един испански адвокат по време на командировка в Германия и Св. Петър директно му казва:
Чадо, като адвокат ти си за ада, но предвид обстоятелствата около твоята смърт можем да избираш между германския и испанския ад.
Да го доразкажа ли?
и без това е достатъчно смешенпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Как ти се струва неграмотен човек, сляп почти по рождение. Без достъп до информация да знае неща, които дори височайши лица научават от нея? Шарлатани бол, но има и таланти. В нейния случай играта е на някакво енергийно ниво, което е непонятно за нас.
И няма никакво значение, че е била неграмотна и сляпа. Умеела е да води разговор ,да извлича информация и да прави внушения.Имай предвид,че повечето хора,които са ходели при нея са били отчаяни и един добър психолог в тази ситуация може да извлече много информация и да прави внушения.
Коментар
-
От зодията е. Не ти требе и ти си от същата група.
Коментар
-
Е как -щото са много специални.Без тях ще се свърши света, затова и след смъртта им важната им душа обикаля астралното пространство.
Между другото мен най ме кефи представата на викингите за задгробния живот във Валхала. През деня се бият помежду си,вечер сядат на трапезата с ядене и пиене, а през нощта правят секс с красиви жени.
освен това, аз бих предпочел по-малко динамичен задгробен живот
един ден за риба
другия с мотора
следващите 2 на море в гърция, да речем
петъка, то е ясно подготовка за викенда и евентуално аванс
съчетан с ърли морнинг дринкинг
следващите 2 дни пиенье и яденье
вечерно време, волна програма с убавите женици с неустановен произходпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Не знам какво пие, ама искам от неговото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениелипсва ми пачанчо в тоя разговор
и докато не се появи, отказвам да чета всякакви мнения
Коментар
-
Миро в целият му блясък
Коментар
-
Естествено, че има.Щото повечето женски глупости, да не кажа всички идват от нередовен и незадоволителен секс. И като липсва такъв се увличат по религия, мистика и така нататък.
Коментар
-
Е как -щото са много специални.Без тях ще се свърши света, затова и след смъртта им важната им душа обикаля астралното пространство.
Между другото мен най ме кефи представата на викингите за задгробния живот във Валхала. През деня се бият помежду си,вечер сядат на трапезата с ядене и пиене, а през нощта правят секс с красиви жени.
Да го доразкажа ли?
Коментар
-
Естествено, че има.Щото повечето женски глупости, да не кажа всички идват от нередовен и незадоволителен секс. И като липсва такъв се увличат по религия, мистика и така нататък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Това е дарбата - да манипулираш добре. Има и доста спомагателни трикове. Особено като дигнеш нивото, цялата система си работи за теб. В САЩ имат безброй такива. Има и в youtube цели сеанси - с "най-добрите" - интересно е.
- 1 like
Коментар
Коментар