If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да прави ли евго баницата или чак на следващата сутрин
ратко, земете та се уговорете сега докато сте там на место да го поотракаш малко наш Евго, че целата тема вече е на нокти кога ще си намери нафталинова мома като за него.Па да те черпи една топла баница с айрян после.
Казвал съм ти тактиката и преди. Отивате като братче и сестриче. Вечерта пускаш Шаде или нещо от сорта, каниш я да потанцувате, трескаш и яка целувка докато и омекнат колената.... и тн... и се връщате вече не като братче и сестриче. Не е важно като какви ще отидете, а като какви ще се върнете.
да прави ли евго баницата или чак на следващата сутрин
Казвал съм ти тактиката и преди. Отивате като братче и сестриче. Вечерта пускаш Шаде или нещо от сорта, каниш я да потанцувате, трескаш и яка целувка докато и омекнат колената.... и тн... и се връщате вече не като братче и сестриче. Не е важно като какви ще отидете, а като какви ще се върнете.
Евгооооооо, Евго!!! Нема да ти дойде акъл в главата! Ти какво очакваш да ти каже: "Хайде да ходим да се скъсаме от кекс." Това ли чакаш? Я вземи та завърти една баница на ратко и го помоли да те научи на акъл и обноски с дамите.
Не канете странични хора, а само вашето семейство.
Мъжете ще пекат пържолите, жената ще пържи картофи и ще направи салата, а децата ще сервират и има разделение на труда,
Наскоро, една кифличка ми предложи да идем на море, но не като гаджета (защото била консервативна), а като братче и сестриче.
Естествено й отказах,
Евгооооооо, Евго!!! Нема да ти дойде акъл в главата! Ти какво очакваш да ти каже: "Хайде да ходим да се скъсаме от кекс." Това ли чакаш? Я вземи та завърти една баница на ратко и го помоли да те научи на акъл и обноски с дамите.
Евго, за мен почивката на вилата на Албена въобще не е почивка. Вярно, събираме се всички братчеди и братчедки от близо и далеч. Ама да готвя, да мия посуда и да чистя ... Че каква е разликата от ежедневието ми у хабитатя!? С изключение на хубавата гледка, естествено.
Затова - никакви вили, къщи за гости, бунгала и кемпери. Хотел и ресторант, с възможност за прием на домашни любимци.
Наздраве!
Не канете странични хора, а само вашето семейство.
Мъжете ще пекат пържолите, жената ще пържи картофи и ще направи салата, а децата ще сервират и има разделение на труда,
Наскоро, една кифличка ми предложи да идем на море, но не като гаджета (защото била консервативна), а като братче и сестриче.
Коментар