Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз чух за една дето трябвало да пере чаршафи на тираджии, гости на хана, дето мъжа и уж купил за да върви ипотеката....
та, повъртяла се тя, повъртяла, па се качила у кабината на един тир с измирска регистрация и повече не я видели да шета.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Да не е жена ти, туй са класически б-стански сценарии а-ла Дунав мост
за една шуменска представителка на малцинствата става дума.
живееше с един копанарин на семейни начала и заедно точеха социал за чаветата по швабистан.
ти обаче доста бързо реагира, да не я познаваш?Last edited by ratten; 13.07.2021, 22:56.препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз чух за една дето трябвало да пере чаршафи на тираджии, гости на хана, дето мъжа и уж купил за да върви ипотеката....
та, повъртяла се тя, повъртяла, па се качила у кабината на един тир с измирска регистрация и повече не я видели да шета.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Па как да е, на слугините даже им плащат
та, повъртяла се тя, повъртяла, па се качила у кабината на един тир с измирска регистрация и повече не я видели да шета.препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Жена ми не е слугиня.Нивото ти е много ниско Пускай си чалгата и фъргай бюлетина за Славчо да те оправи.Тебе ще те оправи със сигурност виж за жена ти съм сигурен че няма да може.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Възможно е да съм сгрешил. Очевидно жена ти е със силния характер. Моите съболезнования!
(политиката е друга тема)
Коментар
� -
Жена ми не е слугиня.Нивото ти е много ниско Пускай си чалгата и фъргай бюлетина за Славчо да те оправи.Тебе ще те оправи със сигурност виж за жена ти съм сигурен че няма да може.
Възможно е да съм сгрешил. Очевидно жена ти е със силния характер. Моите съболезнования!
(политиката е друга тема)
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Май тоя път си прав, Пешо: жена ти, когато те остави гладен, без салата, неизпран и без секс за тая вечер - почваш да преосмисляш теорията за твоя "силен" характер..., май...))
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Не мога да се съглася че силният характер винаги надделява))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЕбаси и глупостите, много е просто. Единия винаги е водещ, силния характер винаги надделява. Няма давам не давам. Или приемаш ролята или кой откъде е...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение... Посланието на видеото въобще не за това да се “продадат” за “брак” посланието на видеото е, да не се влага обич и енергия ако не се получава същото от ответната страна. Толкоз...
Видеото не съм го гледал (нямам и намерение), мярнах само това с удебеления шрифт и мога категорично да ти заявя, че ако някаква чернилка дрънка в някакво видео подобни неща - значи или се опитва да манипулира сериозно или най-малкото хал хабер си няма какво е любов (за сметка на това пък явно си е намерил публика, значи е добър търговец - харчи се)!
В любовта няма тънки сметки! Тя не е договор, където да слагаш нещата на кантара или да ги мериш с рулетката. Там няма "аз давам Х, ама ти даваш Y - ааа, няма да я бъде тая!". Човек, който обича истински - изобщо няма идея или мисъл за възвръщаемост! Който лети на крилете на любовта - иска да дава, да дава, да дава... и е щастлив само отсрещната страна да приема. Повече не му е нужно. Любовта е истински дар за тоя, който я изпитва.
Тъй че ако някаква печка дрънка "да не се дава повече, отколкото се получава" - значи слънцето го е напекло, ама сериозно (и не външно)!
p.s.
Да, жените са повече по тънките сметки (по-пресметливи са), ние мъжете сме по-ахмаци в това отношение!
Само че, който прави тънки сметки - той НЕ обича! Това трябва да е ясно.Last edited by Julius_BG; 13.07.2021, 09:30.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМ-да, в едно нормално общество трябва да има институционализирана дискриминация, за да може слабият, глупав и нетворчески мъж да се чувства комфортно
По възможност на жените не трябва да им се позволява да работят. В краен случай - секретаркиА относно мъжкия вид, докато не се научи бой ,еб... и на три смени работа
Коментар
� -
М-да, в едно нормално общество трябва да има институционализирана дискриминация, за да може слабият, глупав и нетворчески мъж да се чувства комфортно
По възможност на жените не трябва да им се позволява да работят. В краен случай - секретарки
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеИскаш цитати ли да ти вадя ? Контекста до минутата до която съм гледал негрото е този . Не ,не съм разведен . Но 99% около мен се разведоха ,кои на 1-ва година,кои на 5-та ,кои на 10-та и т.н. Ако смяташ ,че мъжът живее за да ощастливява една жена си в жестока заблуда .Мъжът трябва да се възпитава да е творец и да покорява светЪт , ЯН и трябва да се възпитава от мъже а не от жени , от тук тръгва проблема в съвременното възпитание ! Отново повтарям, проблема в съвремието относно взаемоотношението на половете се корени в отдалечаването от същността на всеки от половете, аз ги разбирам като два - мъжки ,женски . За джендъри и всякакви други разновидности дори няма да пиша. Съвремения свят е конструиран да подтиква индивида да консумира колкото може повече или с други думи нужни са повече дебили .И тъй като земното калбенце се пренаселва то и тенденциите относно възпитаването на човешкия материал са такива . Семейството не е нужно,върви се към скопяване но не физически а психически .Та така ,темата е адски обширна и такива неслучайно подбрани черни гурута са ми адски противни . На политкорекността бих казал АНАТЕМА !Last edited by Money; 11.07.2021, 16:01.
- 1 like
Коментар
�
Коментар