If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Остави. Тая пандемия ми разби психиката. Отивам днес до един търговски център да си купя бански и минавам покрай щанда с бижутерийните фирми …. И ето го там … пръстен с жълт диамант на промоция … като слънце и … не се зарадвах …. Лошо …
Остави. Тая пандемия ми разби психиката. Отивам днес до един търговски център да си купя бански и минавам покрай щанда с бижутерийните фирми …. И ето го там … пръстен с жълт диамант на промоция … като слънце и … не се зарадвах …. Лошо …
Докато не намери подходяща индийка, ще дращи тука Мирослав
Не подценявай индийките. Умни моми са те. С хилядолетна кастова култура. Имам приятел индиец от около 25 години. Влюби се безумно в индийка от по-висша каста. Баща й му каза направо - докато не печелиш Х доходи не давам дъщеря си за жена. Изгърби се от работа, но достигна тези нива на доходи. Сега имат син, който е около 14-15 годишен. Голяма драма беше. То тайни срещи, то любов. Но се спазиха изискванията на тъста.
жинъта требе прай баница - все пак ние повече енергия хабим
Ама ние пък сме по-крехки и деликатни създания. Най-добре е мъжът да притича до близката сладкарница и да купи готова баници и една голяма боза.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар