If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Туй дето го цитираш го е писал РУБЛА-та, гледам е редактирал тука.
Все тая, нещата в кокошето царство са прости - снасяте яйца, накрая в тенджерата Според полезността.
Развесели ме таз вечер ти. Чунким петелът не свършва и той в тенджерата на чорба. Чао.
Щото е кокошка, ей-затова Чики рики живот, ама когато и отсреща е чики рики, парите свършват бързо и после оня тръгва за друга чики рики и тая рев Те ти и частната школа.... кокошки без глави
Евго грам не ме вълнува, честно.
Аз какво визирам, ти накъде заби … леллле … нейсе, на Евго му казах каквото имах да му
казвам.
Чакай сега тука, стоп. Въпросът, милорд е, защо и как я е прелъгал и прекарал ....... докато наш Евго получава греда след греда. Тоз ......частна школа следва да отвори
Щото е кокошка, ей-затова Чики рики живот, ама когато и отсреща е чики рики, парите свършват бързо и после оня тръгва за друга чики рики и тая рев Те ти и частната школа .... кокошки без глави
Евго грам не ме вълнува, честно.
Last edited by RUBLA; 06.07.2022, 18:42.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Е тоя не се отказва и затова редува Левислава и Деснислава хахахаха
Кой ти каза че са успешни? Вървят си там някакви сапунки, после като една позната шопкиня ред сълзи ред сополи и развод с мангала, че го беше и довлякла от Куба в София преди това.
Чакай сега тука, стоп. Въпросът, милорд е, защо и как я е прелъгал и прекарал ......., докато наш Евго получава греда след греда. Тоз...... частна школа следва да отвори
Last edited by RUBLA; 06.07.2022, 18:40.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Може приятелка да влезе в ролята, коя обича да гледа как на друга и свалят звезди - докато тя седи на сухо? Но при сестрите конкуренцията е цял живот и върви по мед и масло номера
Ако толкова бързо се отказва, за какво ни е въобще?
После защо латино любовниците били по-успешни. Хайде Холан.
Е тоя не се отказва и затова редува Левислава и Деснислава хахахаха
Кой ти каза че са успешни? Вървят си там някакви сапунки, после като една позната шопкиня ред сълзи ред сополи и развод с мангала, че го беше и довлякла от Куба в София преди това.
Тя сестрата сама ще се нахлузи, само трябва да и позволи в стил "ама аз, ама то не е редно, ох - ми добре, ама никой да не разбере" Конкуренцията е голяма работа!
По изключение се съгласявам с таз позиция, обаче проблемът е, че и към сестрата ако подходът е в стил слон в стъклария, сестрата едва ли ще го допусне до втора бейзболна база.
Тя сестрата сама ще се нахлузи, само трябва да и позволи в стил "ама аз, ама то не е редно, ох - ми добре, ама никой да не разбере" Конкуренцията е голяма работа!
Ами извинявай, но подчертаното е обидно. Отделно, че не е вярно. Не подценявай хората. Някои жени нямат приоритет обезателно да имат деца. А ако искат деца внимателно подбират бащата.
Може просто да не си бил нейн тип. Не е искала да те обиди не ти го е казала направо. Само малките деца реагират толкова агресивно.
Очисти го това съзнание от това кой на колко години е и кой колко пари изкарва.
Коментар