If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря на всички за качествената дискусия днес! Последните седмици станах свидетел на твърде много помия в темите, които следя тук и бях загубил надежда в хората от форума. Радвам се, че днес всички вие ми върнахте вярата
Мил пърдон. Тогава си е изцяло вярно изначалното ти твърдение. Ти виж само в тази тема колко са различни визиите и характерите и всеки за себе си е прав.
Винаги съм изтъквал, че думите не могат да предадат достатъчно добре мисълта, ако ще и най-добрият им познавач да си. Господ ни е ощетил с това, че не можем да четем мислите си, но от друга страна това е най-голямата благодат предвид чудовищата, които дремат в нас и само чакат да се оригнат.
Не става въпрос изобщо за умишлено причинявана болка, а за сложността на човешките взаимоотношения.
Мил пърдон. Тогава си е изцяло вярно изначалното ти твърдение. Ти виж само в тази тема колко са различни визиите и характерите и всеки за себе си е прав.
+ 1
Никога няма щастливи и успешни деца без любов в семейството. Докато щастливи семейства без деца ,но с много любов помежду им познавам. Любовта е важна
Ами какво им пречи на семействата без деца да са щастливи-джиджи-биджи,муци,купони,никакви ангажименти. А децата предизвикват постоянен стрес за здравето им,грижи, често и напрежение между съпрузите.
От моя скромен опит заради ограниченото житейско време мога само да кажа, че на този свят всеки е готов да ти причини болка. За теб остава да избереш за кого си струва да страдаш.
В момента, в който осъзнаеш, че в повечето случаи не ти причиняват болка умишлено, е по-лесно да я преглътнеш.
Хайде по-сериозно, описаните случаи нямат нищо общо с този.Жена да не иска да роди дете на мъж,който иска дете от нея,обича я,осигурява я финансово и може да осигури материално това дете и нея, си е за гонене отвсякъде. Тук не става въпрос за някаква прищявка, а за това дали тоя мъж ще има потомство или не.Което е най-важното нещо на света.
Естествено ако цялата история не е измислена(сори Цецо ама така ми звучи).Майчинският инстинкт е водещ за жените и те се стремят да станат майки ако намерят подходящ мъж. Невероятно ми се струва жена да не иска да роди при условие, че има финансово осигурен мъж,който я обича,а и тя го харесва.А и още повече твърдиш ,че сте заедно почти 30 години, т.е няма някакви сериозни проблеми във връзката иначе досега щяхте да се разделите,още повече при липсата на деца.Естествено има и много бездетни двойки, ама те имат здравословни проблеми и затова нямат деца. Имам за съжаление такива близки семейства.
Айдеееее, отпрашихме категорично за каспичан пак.
Бах мама му стара, освен черно и бело има цяла палитра други цветове.
От моя скромен опит заради ограниченото житейско време мога само да кажа, че на този свят всеки е готов да ти причини болка. За теб остава да избереш за кого си струва да страдаш.
В подкрепа на Цецо и казаното от теб- винаги ще предпочета ЛЮБОВТА пред децата. ВИНАГИ.
+ 1
Никога няма щастливи и успешни деца без любов в семейството. Докато щастливи семейства без деца ,но с много любов помежду им познавам. Любовта е важна
Лично на мен неговата история ми харесва. Подкрепям го (с дамата му) и им желая да запазят добрите си отношения - нещо, което много рядко се среща днес!
В подкрепа на Цецо и казаното от теб- винаги ще предпочета ЛЮБОВТА пред децата. ВИНАГИ.
Чакай сега, че нещо не е ясно: свестен пич ли е ИЛИ лъже? Или, според теб - може и да те лъжат - което е синоним на свестен?
На мен ми е достатъчно някой да ми излъже, за да го пречисля към ненадеждните (които не влизат е определението ми за свестен човек)
Голяма тирада си написал на тема "Лайковете от непознати и ролята им в нашия живот"..
Лайкът е съгласие с нечие мнение. Опит за разбирането на това мнение В конкретния случай не мисля, че Цецо пише мненията си, за да бъде лайкнат. А ти къде отиде да разсъждаваш за глупости, че се невидя....
Хубава вечер на всички!
И какво ако лъже?Ще ми навреди ли на мен или на теб тази лъжа?Естествено ,че не ни касае по никакъв начин.Така че няма никакво противоречие в това някой да пише нещо невярно, което не вреди на другите хора и да е свестен.
А аз съм се регистрирал във форума, за да казвам това, което мисля,не да получавам лайкове. Ако някой не е съгласен с мен да бъде така добър да ме обори с аргументи.Пък ако не ме харесва няма да свърши светът,не живея за хорското одобрение.
Тук темата заби в много чувствителна посока. В същото време си помислих си за tnm, дето всеки ден чете Кама Сутра само и само да поддържа четенето.
Оказва се, че на индийски (хинди) правилният термин бил не “камасутра”, а “камсутра”, не “акаша”, а “акаш”. Слушам сега една индийка коуч по ютюб и се забавлявам
Коментар