Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И какъв е извода-принцесите си остават самотни и бездетни дори и да имат принц насреща. И докато жените от простолюдието се радват на деца и внуци,те отглеждат кучета и котки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Тянка е пунктуална и затова сподели, че си има гайд за тая работа. Не обича импровизации, чинно следва предписанията.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Има и изключения. Аз съм неизменна част от простолюдието, но имам и куче и коткаLast edited by mirodes; 19.11.2022, 22:40.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Има и изключения. Аз съм неизменна част от простолюдието, но имам и куче и котка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСега ще дотърчи Тянка, да те апострофира, че е "алкаш".
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И какъв е извода-принцесите си остават самотни и бездетни дори и да имат принц насреща. И докато жените от простолюдието се радват на деца и внуци,те отглеждат кучета и котки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение“В едно далечно кралство, през девет гори в десета, живяла една красива, независима и интелигентна принцеса.(...и явно много скромна)!
Един ден тя седяла на брега на едно живописно езеро в зелената долина близо до замъка си, мислейки за смисъла на животаи изведнъж видяла жаба.
Жабата скочила в скута и и казала:
- Сладко, мило момиче, едно време бях красив принц,но злата вещица ме превърна в жаба.
Ако ме целунеш, пак ще се превърна в принц, а след това, скъпа моя, ще ме заведеш в замъка ти и ще се оженя за теб, а ти ще ми готвиш храна, ще ми чистиш коня, ще ми переш дрехите, ще отгледаш децата ми и аз ще се радвам, че съм те взел за жена.
Същата вечер, след като изяла жабешките бутчета с подправки и в сос от скариди,поливайки ги с чаша бяло вино,
принцесата тихичко си мърморела -
-ДА БЕ, ДА!..."
/Откраднато от нета/
Та, внимавайте, мили принцове
- 1 like
Коментар
-
“В едно далечно кралство, през девет гори в десета, живяла една красива, независима и интелигентна принцеса.(...и явно много скромна)!
Един ден тя седяла на брега на едно живописно езеро в зелената долина близо до замъка си, мислейки за смисъла на животаи изведнъж видяла жаба.
Жабата скочила в скута и и казала:
- Сладко, мило момиче, едно време бях красив принц,но злата вещица ме превърна в жаба.
Ако ме целунеш, пак ще се превърна в принц, а след това, скъпа моя, ще ме заведеш в замъка ти и ще се оженя за теб, а ти ще ми готвиш храна, ще ми чистиш коня, ще ми переш дрехите, ще отгледаш децата ми и аз ще се радвам, че съм те взел за жена.
Същата вечер, след като изяла жабешките бутчета с подправки и в сос от скариди,поливайки ги с чаша бяло вино,
принцесата тихичко си мърморела -
-ДА БЕ, ДА!..."
/Откраднато от нета/
Та, внимавайте, мили принцове
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Мил пърдон. Тогава си е изцяло вярно изначалното ти твърдение. Ти виж само в тази тема колко са различни визиите и характерите и всеки за себе си е прав.Винаги съм изтъквал, че думите не могат да предадат достатъчно добре мисълта, ако ще и най-добрият им познавач да си. Господ ни е ощетил с това, че не можем да четем мислите си, но от друга страна това е най-голямата благодат предвид чудовищата, които дремат в нас и само чакат да се оригнат.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не става въпрос изобщо за умишлено причинявана болка, а за сложността на човешките взаимоотношения.
Затова някои направо си вземат куче/котка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
В момента, в който осъзнаеш, че в повечето случаи не ти причиняват болка умишлено, е по-лесно да я преглътнеш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
+ 1
Никога няма щастливи и успешни деца без любов в семейството. Докато щастливи семейства без деца ,но с много любов помежду им познавам. Любовта е важна
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеОт моя скромен опит заради ограниченото житейско време мога само да кажа, че на този свят всеки е готов да ти причини болка. За теб остава да избереш за кого си струва да страдаш.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар