Първоначално изпратено от harpiata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПропущила съм ги тез ценни сведения, та ще си я ползвам по нашенските, хабитатски предназначения - за фъркане,
Наздраве!
Наздраве!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНякъде бях обяснявал аз за метлата...Какво точно символизира и какъв ѝ е произхода.
Когато по-кльощавата 1/3-та беше бебе, редовно го урочасваха. Затова му миех очите с вода с гасени въглени или преминала през метлата над дръжката на входната врата.
Това бяха едни от първите сблъсъци на по-едрата 1/3-та с ритуалите ми. С разбиране се отнесе, не се наложи много да фуча.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Така си е. След фъркането с метлата, някак си по-трудно ни се отдава шофирането
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
моите съвети явно не са най-добрите, щом не работят
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Така си е. След фъркането с метлата, някак си по-трудно ни се отдава шофирането
Наздраве!Какво точно символизира и какъв ѝ е произхода.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
По-добре да не кара,щото при това натоварено движение постоянно ще съм притеснен.Още повече като вози и децата. Просто няма да може да се справи.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз и твоите съвети също ги отчитам. Имаш много хубав бизнес модел.
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
преговаряте ли си материала с миродесчо,
че то се забравя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Контрол фрик си ми ти. На бас, че си ѝ убил всякакво желание да се учи.
Коментар
-
Много ми хареса твоя термин "меката сила на ЕС".
Те на първа среща не пускат, така че няма значение. Но на мен са ми идвали гостенки у нас, след като е имало общо запознаване и сме се видели на камерите, и се решават и идват на гости на първа среща,
Паркирам голям автомобил в гаража си, ама го карам рядко.
Аз съм гледал "Секс образование", Кобилкина и теоретичено съм подготвен. Кобилкина казва, че кахърен Кънчо, работа не върши. Така че бъдете весели и позитивни.
че то се забравяпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
По-добре да не кара,щото при това натоварено движение постоянно ще съм притеснен.Още повече като вози и децата. Просто няма да може да се справи.
Лека вечер гайс.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Стискам палци, ЕвгоВ филма "Ах тази Мери" даваха съвет да не ходиш въоръжен на първа среща. Но не съм сигурен, че това е добър подход, защото когато ходих по срещи бях малък и се разоръжавах редовно, та не мога да преценя дали има разлика. Ако другите имат данни, придобити по емпиричен път, нека споделят.
Те на първа среща не пускат, така че няма значение. Но на мен са ми идвали гостенки у нас, след като е имало общо запознаване и сме се видели на камерите, и се решават и идват на гости на първа среща,
Паркирам голям автомобил в гаража си, ама го карам рядко.
Аз съм гледал "Секс образование", Кобилкина и теоретичено съм подготвен. Кобилкина казва, че кахърен Кънчо, работа не върши. Така че бъдете весели и позитивни.
Коментар
-
Значи ще гледаш еротичните канали.
Скоро ще ходя при Спедиторката.В филма "Ах тази Мери" даваха съвет да не ходиш въоръжен на първа среща. Но не съм сигурен, че това е добър подход, защото когато ходих по срещи бях малък и се разоръжавах редовно, та не мога да преценя дали има разлика. Ако другите имат данни, придобити по емпиричен път, нека споделят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
+1
И аз днес изтръпнах, когато започна да се гримира в движение.... Бяхме до гинеколога. Скоро почваме да действаме. Но той и направи някаква магия и сега ще съм на сухо 30 дни, брат! Вече усещам мазолите.Значи ще гледаш еротичните канали.
Скоро ще ходя при Спедиторката.
Коментар
Коментар