Първоначално изпратено от ceco666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
По-добре да не кара,щото при това натоварено движение постоянно ще съм притеснен.Още повече като вози и децата. Просто няма да може да се справи.
И аз днес изтръпнах, когато започна да се гримира в движение.... Бяхме до гинеколога. Скоро почваме да действаме. Но той и направи някаква магия и сега ще съм на сухо 30 дни, брат! Вече усещам мазолите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Положиш кански усилия да науча жената да шофира. Много усилия време и пари вложих. Но си заслужава. Пак обича да се глези и аз да я карам, но може да бъде и самостоятелнаКупих и даже кола с автоматични скорости, за да има само два педала. Парктроник, камера за задно виждане, автоматични фарове, дълги, чистачки, асистирано паркиране и т.н. Сега обаче мога да си поркам, докато тя ме кара, въпреки, че пак аз карам по-често.
- 1 like
Коментар
-
Ами това правя ,че въпреки че на 50 м от нас има спирка на градският транспорт аз всеки ден карам и забирам от работа жената,щото нито кола може да кара,нито на автобус й се качва.А за пеша наистина е далеко.Купих и даже кола с автоматични скорости, за да има само два педала. Парктроник, камера за задно виждане, автоматични фарове, дълги, чистачки, асистирано паркиране и т.н. Сега обаче мога да си поркам, докато тя ме кара, въпреки, че пак аз карам по-често.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Аз за близките те питам не се прави на улав
А като гледам съседките в същата ситуация не ги карат мъжете им до работа, ами се качват на автобуса.
Естествено дреболия.Last edited by mirodes; 22.11.2022, 21:49.
- 1 like
Коментар
-
Точно така. Ти какво искаш да правя спрямо жени,които не са ми близки?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНякои - със сигурност.
Лошото е, че жените смятащи мъжете за консуматив някак все успяват да се разминат с Евго като еднополюсни магнити и все не се срещат!Иначе досега да са нафърфорили 3-4 фърфалака.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Днеска пак си извадила големия черпак....да сипвашАма нема си кривим душата, семката си е важна и ако няма наследник, всичко се обезсмисля.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Днеска пак си извадила големия черпак....да сипваш
- 3 Харесвания
Коментар
-
Демек дреболийки.
Коментар
-
Отварям им вратите и им правя път, правя им комплименти, все неща, които им харесват. А спрямо съпругата си изпълнявам желанията й.Все пак съм мъж под чехъл както каза.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСамо че ако детето е вече пълнолетно - може пък и да не е твоя работа да се бъркаш!
Ако и да си родител!
Не си ли се замислял?
Баща ми се има за най най и все дава акъли. Е да ама при големия му син номера на минава. Не си говорихме повече от 3 години с никой от семейството ми. Отделно дето отнесе сума ругатни. Знаят че не се давам, обаче се пробват. Баба ми, вампира, все дрънка че не се меси на никой, а разтури втория брак на вуйчо ми. По семейна линия пробва и при мен. Греда бабче. Нито искам да я чувам, нито да я виждам.Last edited by harpiata; 22.11.2022, 22:03.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТова е "по-малкия проблем"! Да, и това също, но... пак ти казвам жената иска да види, че мъжа ще се грижи за нея и прочее независимо дали има/няма деца.Иначе той инстинкта е повече от ясен!
Стефка Съботинова отдавна го е изпяла:
Любе жали ден до пладне, майка жали чак до гроба!
Айде лека, за тая вечер толкоз.............
- 1 like
Коментар
-
При твоят мироглед, драги ми колега, е разбираемо жената или въобще който и да е да нямат стойност, те и децата “имат” стойност, дотолкова, доколкото продължават безсмъртната ти свръхкачествена генетична линия
Всеки има право на мироглед в края на краищата…Ама нема си кривим душата, семката си е важна и ако няма наследник, всичко се обезсмисля.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар