IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Преди малко бях до магазина, че уикенда ще правя кекс и ми трябват продукти.

Пред мен 23-25 годишен мъж си купи храна за гледане на филм (семки, кремчета, Кола, безалкохолно, някакво друго питие) и кутийка Durex,

Ако може, да не си правите шеги за моя сметка. ОК?
    ще пишеш в понеделник, нали

младежа пред теб ако не заложи на твърдото
    ще има резервни гуми до трифон зарезан
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Евгич, ти остави шегите настрана, но този може изобщо да не гледа никакъв филм, а да си е взел семките да ги люпи, докато ползва Durex-а. Ама ти би гледал филм, та затова така си си помислил. Докато гледаш тия филми, убавата жена ще чукне 57.
      Аз не търся каки над 40 г и понякога външните предположения лъжат.

Коментар

Пред мен 23-25 годишен мъж си купи храна за гледане на филм (семки, кремчета, Кола, безалкохолно, някакво друго питие) и кутийка Durex,

Евгич, ти остави шегите настрана, но този може изобщо да не гледа никакъв филм, а да си е взел семките да ги люпи, докато ползва Durex-а. Ама ти би гледал филм, та затова така си си помислил. Докато гледаш тия филми, убавата жена ще чукне 57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ааа не, той хубаво ще ги черпи, ама после друг ще трябва да ги вози по къщите. Нали още не сме го уредили с кола. Та както вика Берти - тука има схема...и не е в полза на плащача

Last edited by Evgo; 05.10.2023, 20:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

да не се каниш да го вмъкнеш в компанията на приятелката ти
            там направо ще го раскъсат. особено ако започне да черпава щедро
            Ааа не, той хубаво ще ги черпи, ама после друг ще трябва да ги вози по къщите. Нали още не сме го уредили с кола. Та както вика Берти - тука има схема...и не е в полза на плащача

Коментар

• Нито едно "Обичам те" не може да се сравни с "Отслабнала си"

Коментар

е, ратко, не го отказвай сега, едвам го навих...

да не се каниш да го вмъкнеш в компанията на приятелката ти
                там направо ще го раскъсат. особено ако започне да черпава щедро
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

само ще ги черпава без гаранция
                  те точно това и чакат
                  е, ратко, не го отказвай сега, едвам го навих...

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Евгич, Евгич, доде се натуткаш, тя ще стане на 57.
                    не прибързвай, пинокчо
                    развиват се нещата
                    това е най-доброто описание и то на жена от евго до момента
                    "Вчера случайно се запознах с чудесна жена, испанист, финна, културна, на 47г и ако се съди по фейсбука й, самотна."
                    препоръка е

Коментар

+1

Прав си. Нямаше да стане нищо. Ама виждате ли, писала е на повече от 10 мъже да я посрещнат и никой не иска. Те селските хитрини не минават на опитните мъже.

Дори да има по заведенията материал, не можеш да закачаш непознати жени когато ти скимне.

Вчера случайно се запознах с чудесна жена, испанист, финна, културна, на 47г и ако се съди по фейсбука й, самотна. Няма снимки на мъж, а на куче и коте. И е хубавичка, на младини би трябвало да се избиват за нея.
                      Евгич, Евгич, доде се натуткаш, тя ще стане на 57.

Коментар

Евгич, гледай сега, тука водим от време оно един неизказан спор с останалите съфорумци. Те винят теб и характера ти, а аз обвинявам средата ти. Помисли върху това, да изградиш подходяща среда. Ето мечката не е най-силното животно, но в съответния ареал, няма кой да се изправи срещу нея и тя командва парада. Така, че действай в насока да "нагодиш" обстоятелствата в твоя полза...демек приготви се да трошиш лев, много лев, после обаче ще ми благодариш.
                        само ще ги черпава без гаранция
                        те точно това и чакат
                        препоръка е

Коментар

Ехх

Познавам мъж и жена на 40+. Те са брат и сестра, изглеждат добре. Още от 16-годишни ходят по заведения, по компании, обичат да празнуват, нямат финансов план и не вярват в него. Имат висше, но не са учили много като мен. Те също нямат половинка (сериозен партньор).
                          Сега мен ли се опитваш да ме убедиш, че така не става, или си търсиш оправдание? Излез от тая комфортна зона най-накрая.

Коментар

Евгич, гледай сега, тука водим от време оно един неизказан спор с останалите съфорумци. Те винят теб и характера ти, а аз обвинявам средата ти. Помисли върху това, да изградиш подходяща среда. Ето мечката не е най-силното животно, но в съответния ареал, няма кой да се изправи срещу нея и тя командва парада. Така, че действай в насока да "нагодиш" обстоятелствата в твоя полза...демек приготви се да трошиш лев, много лев, после обаче ще ми благодариш.
                            Ехх

Познавам мъж и жена на 40+. Те са брат и сестра, изглеждат добре. Още от 16-годишни ходят по заведения, по компании, обичат да празнуват, нямат финансов план и не вярват в него. Имат висше, но не са учили много като мен. Те също нямат половинка (сериозен партньор).

Коментар

+1

Прав си. Нямаше да стане нищо. Ама виждате ли, писала е на повече от 10 мъже да я посрещнат и никой не иска. Те селските хитрини не минават на опитните мъже.

Дори да има по заведенията материал, не можеш да закачаш непознати жени когато ти скимне.

Вчера случайно се запознах с чудесна жена, испанист, финна, културна, на 47г и ако се съди по фейсбука й, самотна. Няма снимки на мъж, а на куче и коте. И е хубавичка, на младини би трябвало да се избиват за нея.
                              Last edited by Bad_Bear; 05.10.2023, 16:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кастинг за гъдуларки ще правим ли или ще се прежалиш на това, което щъка из форума?
                                Наздраве!
                                Хаха, форумните гъдуларки са много силна бира за мечо. Ще му наложат такива ритми, които да го карат да си преплита краката. Трябва си лъвче, да им устои на темпото.

Коментар

Working...
                                X