IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Добро утро,

да ти кажа, че изобщо не страдам.

Няма кой да ми набива канчето, няма кой да ме дразни и да ме командва. Каквото си реша, това правя.

Днес в метрото се загледах в жената до мен - беше издокарана и приветлива, обаче панталонът й не беше изгладен хубаво, освен това не беше подкъсен и беше един номер по-голям от нейния номер, Както и да е.

Имам един познат от провинцията, от Габрово. Търси половинка 12-15 години и не може да намери. Спортува и изглежда почти като Киро Скалата и е по-млад от него.

Какво ще стане утре и в бъдеще, никой не може да каже. Така че бъдете по-смирени и по-толерантни.
    Леле, Евгич, един мъж ако се загледа в една жена, последното нещо, което ще гледа, е дали подгъвът на панталона й е с един номер по-голям или по-крив от носа на този, който седи до нея. Тук играе роля обменът на енергии, а не шивачът в теб. Ако си се бил фокусирал върху това, да й беше свалил панталона в мотрисата и да й го подгънеш едно убаво, докато дойде нейната спирка. Ще обясниш на околните, че не питаеш някакви сексуални намерения, а просто искаш да довършиш нескопосаната работа на шивача. Ей така се става стар ергенин, това е истинската формула - когато гледаш една жена и последна грижа ти е да я онодиш.

Коментар

Днес в метрото се загледах в жената до мен - беше издокарана и приветлива, обаче панталонът й не беше изгладен хубаво, освен това не беше подкъсен и беше един номер по-голям от нейния номер, Както и да е.

........
      -"Както и да е!" (цитирам Евго).

По какво се разбира, че съм безвъзвратно остарял? Мисля напрегнато...

Днес в метрото се загледах в добре заоблени дупета, изящни крака, хубави талии, а за гърдите не ми се споменава. Коси - фантазия и красота - ненагледна...

Нито една лоша кройка не видях! Остарявам!

Минавах от тук... .. Нищо лично!

Коментар

Добро утро,

Няма кой да ми набива канчето, няма кой да ме дразни и да ме командва. Каквото си реша, това правя.

Имам един познат от провинцията, от Габрово. Търси половинка 12-15 години и не може да намери. Спортува и изглежда почти като Киро Скалата и е по-млад от него.

Какво ще стане утре и в бъдеще, никой не може да каже. Така че бъдете по-смирени и по-толерантни.
        Ясно, ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq2 Разгледай мнение

Първичен пазар ?
          да

Коментар

Тъй ли?! Сега пък аз се обърках. Щото имам спомени , разказите ти за род, избор на булки, еснаф, селективна генетика...

Ма може паметта ми да бърка. Все пак не съм първа младост
            Не се бъркаш. Само че, тогава времената и нравите са били други. А и то, въобще не е било търговия. Бабите от различните родове, още при раждането на момичето са знаели за кое момче ще я задомят. Инак - инбридинг . Вярно, имали са право на избор от 2 до 3 момичета и нашите винаги са избирали бели и светлооки, та затова сега почти всички жени от моя род сме болни от анемия, но това са рисковете на селекцията.
            Наздраве, Lelq!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Съвсем се забърках. На Капалъ Чарши го обърнахте брака.
              Наздраве!
              Тъй ли?! Сега пък аз се обърках. Щото имам спомени , разказите ти за род, избор на булки, еснаф, селективна генетика...

Ма може паметта ми да бърка. Все пак не съм първа младост

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Aaaa това вече зависи от индивидуалните критерии на всеки “пазаруващ”.

Когато и двете страни добавят стойност е съвсем друга бира.

Но разговорът тръгна от Страданията на младия Евго, а там си е чист вторичен пазар с нереалистични прогнози за бъдещ растеж .

Добро утро,

Коментар

Решила съм да накарам по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието пак да чете форума. И най-вече Евго, че да знае какво може да му се случи, ако вземе да прекалява с претенциите.
                  Наздраве!
                  Една жена трябва да научена от майка и да прави мусака и 69. Всичко друго е поправимо
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Решила съм да накарам по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието пак да чете форума. И най-вече Евго, че да знае какво може да му се случи, ако вземе да прекалява с претенциите.
                    Наздраве!
                    Той и да чете му трябва социален запис. Социален запис се придобива най-добре при полагане на труд и социализация. Иначе не е лоша идеята.

Коментар

Наздраве!
                      Ти верно ли го анатемосваш със кандилото от левия бряг ?

Коментар

Снощи бях на елегантна вечеря. По горещите иберийски земи наблюдавам феномена на късното идване освен на мъжкия и на женския акъл. Вечерята бе, за да се връчат поканите за бъдеща сватба. Дай боже всекиму. Гостите ги познавам от точно 15 години. Едната дама се жени на 55 след шестгодишна връзка с …. Второ издание ерген с две направени деца. Когато бе млада и хубава ми разправяше, че нямала майчински инстинкт. Друга дама на масата пак около 55 годишна току що се бе оженила след …11 годишна връзка. Третата, най-злата, беше с деца и 26 годишен брак. И още три кукувици. От добри семейства, но разглезени до безобразие. Всите иберийки. Защо го разказвам. Не е само Евго. Има и от другата страна неориентиран материал. Доста.

Принцът/прицесата се чака до време. После на вторичния пазар се взема каквото е останало и то ако имаш солидна зестра

Почти като на аутлет разпродажба на старите колекции.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Не ме разбра. Но и така става .
                          И двете страни добавят стойност.
                          А на пазара , единят плаща обявената цена . Е, може да се спазари и за дискаунт. Ма това не значи ли, че просто се задоволява с каквото има ? И му дреме дали няма да има дефект. Щото нали , после ще си купи пак евтино на вторичен, например ?
                          Съвсем се забърках. На Капалъ Чарши го обърнахте брака.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

А на пазара , единят плаща обявената цена . Е, може да се спазари и за дискаунт. Ма това не значи ли, че просто се задоволява с каквото има ? И му дреме дали няма да има дефект. Щото нали , после ще си купи пак евтино на вторичен, например ?
                            Aaaa това вече зависи от индивидуалните критерии на всеки “пазаруващ”.

Когато и двете страни добавят стойност е съвсем друга бира.

Но разговорът тръгна от Страданията на младия Евго, а там си е чист вторичен пазар с нереалистични прогнози за бъдещ растеж .

Коментар

И спечелиха ли те или ти спечели … стойност?

Коментар

Ми аз не си падам по шопинга . Предпочитам да ме спечелят или да спечеля аз.
                                В единя случай има цена, в другият-стойност.
                                И спечелиха ли те или ти спечели … стойност?

Коментар

Working...
                                X