Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Няма никакво значение кой какво определя.Важни са отношенията в семейството. Настоящата ситуация мен идеално ме устройва.И при евентуална нова връзка пак ще търся такива отношения.Ако на някоя не й харесва прав й път да си търси някой мъж с престилка.
- 1 like
Коментар
-
Хахаха. Едното семейство е на един мой приятел,който има огромно самочувствие, бройките му са повече отколкото на всички мъже заедно в тоя форум, та той е последният, който ще е несигурен.Не познавам мъж с по-голямо самочувствие. Мога да го представя като моя версия на стероиди.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не знам дали схващаш, че жената е тази, която определя ролята на мъжа в семейството. Ти се биеш в гърдите, че си определил местата в киносалона, но преди теб е минала жената и е сложила номерата на седалките. Нямаш представа колко си назад в познанието на човешката природа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А ти женен ли си? У вас не пее ли петел?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Според твоята интерпретация, която ще извиняваш издава несигурност.Last edited by mirodes; 10.05.2024, 14:31.
Коментар
-
Не знам дали схващаш, че жената е тази, която определя ролята на мъжа в семейството. Ти се биеш в гърдите, че си определил местата в киносалона, но преди теб е минала жената и е сложила номерата на седалките. Нямаш представа колко си назад в познанието на човешката природа.
Коментар
-
Това си е твоя интерпретация за унижаването и избиването на комплекси.Просто всеки си знае мястото в семейството.
Коментар
-
Каквото й да кажа ще намериш причина да се заядеш.
Нямам намерение да влизам в подобни пререкания.
- 1 like
Коментар
-
Твоята мъжка работа каква е? Не я казвай в сантиметри.
Нямам намерение да влизам в подобни пререкания.
Коментар
-
Това си е твоя интерпретация за унижаването и избиването на комплекси.Просто всеки си знае мястото в семейството.
Коментар
-
Двете най-здрави семейства които аз познавам не се занимават с това единия партньор да си избива комплексите върху другия и да го унижава.
Коментар
-
Двете най-здрави семейства,които познавам са тези, в които жената си знае,че е втора цигулка в брака.И се подчинява на мъжа. А и н двата случая става въпрос за красиви жени,а не за грозотии или дебелани, които мъж да не погледне.
Коментар
-
Простачка. Той си я е избрал.
Коментар
-
Подбираш примери е по-точно. Мога да ти дам хиляди обратни примери. Те при известните е борба за пари чрез сензации.
Коментар
Коментар