Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Чакай и аз да кажа Евго за жените. Съжалявам, че не можеш да си намериш подходяща българка. Не че всичко е наред с тях, уникални същества съм виждал от които трябва да се бяга надалече но обикновено късно се разбира с кого си се свързал. Наскоро се видях с двама приятели, на единия жената заминала с децата при нов мъж, то това и е някакъв модел, не за първи път го прави, и преди да се съберат също, а на другия - зарязала го, заминала с децата и след 2 години се върнала при него та вече само съжителстват. Гледам разни приятелки и познати на жена ми какви проблеми имат, този бил готин, правил невероятен секс ама бил много поживота и несериозен и не искала да си го взема да живеят в нейния апартамент а той напирал, другият пък много работел, имал материална осигуреност ама и бил скучен. Другата само с женени мъже се хваща и чуди защо така се получава. Третата само използва мъжете, намерила си баща за детето, да я издържа до 18г. му възраст и гледа да дърпа каквото може от постоянно сменящите се гаджета, четвъртата еди си как а няколко са без мъже с по някое дете. Общо взето или се примиряваш и действаш или ако много избираш накрая оставаш сам. То това важи и за жените, и те могат да се излъжат лошо.
Коментар