Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Прекалената скромност прикрива доста тщеславие. Шекспир го бе казал.
Евго го следим двама трима, а книгата, която ще се филмира и сериализира (щото кой ти чете книги в днешно време) ще я консумира планетата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Защо да ставам писател, като самият живот предлага най-доброто четиво. Как по-добре ще обрисувам Евгич от това, което е той самият. Той е жива инсталация, от която няма да остане нито ред. Кристо предлагаше подобен вид изкуство, но субективизирано - слага чадърите, после ги сгъва и си заминава, за да ги разположи някъде другаде. А Евгич е самото обективно и неонтологично творение на природата. Той ще ни разкаже за функцията на къртача на новия си телефон така както никой друг. Героят е жив и можеш да доскоснеш дисплея на смартфона му, на чийто калейдоскоп се изреждат освирепели за секс амазонки, все прехвърлили фертилитета. Очакваме продължението, за което ни е бедно и окъсано въображението.
Евго го следим двама трима, а книгата, която ще се филмира и сериализира (щото кой ти чете книги в днешно време) ще я консумира планетата.
Коментар
-
Пробвал ли си се за писател? Ще туриш Марио Пузо, Буковски и Декамерон в горното си ляво малко джобче
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Сигурно е някакъв секс телефон, който освен вибро функция има и къртач.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
секс тилифон си е купил, работен си има. Няма да смесва работата с удоволствието я
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
секс тилифон си е купил, работен си има. Няма да смесва работата с удоволствието я
Коментар
-
Не е имало достатъчно памет в стария телефон.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Не разбрах връзката между Тиндър и новия ти телефон - или ти само искаш да ни се похвалиш? Ами, честито!
Не съм забелязал новият телефон да ме е направил нито по-преуспял, нито по-умен, по-знаещ, нито пък - по млад или по-красив. (при теб може да е различно)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДа ви кажа, че си купих нов телефон и си направи Тиндър. Дори си изчерпах лайковете за сега.
Но много от мацките са извън репродукцията, над 43 г. Иначе снимките са много нагласени.
Не разбрах връзката между Тиндър и новия ти телефон - или ти само искаш да ни се похвалиш? Ами, честито!
Не съм забелязал новият телефон да ме е направил нито по-преуспял, нито по-умен, по-знаещ, нито пък - по млад или по-красив. (при теб може да е различно)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДа ви кажа, че си купих нов телефон и си направи Тиндър. Дори си изчерпах лайковете за сега.
Но много от мацките са извън репродукцията, над 43 г. Иначе снимките са много нагласени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
женските работи пинокчо ги разбира
аз мога само да спускам по някоя простотия отвреме навреме
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Бай Мишо, може и да греша, но съм останал с впечатлението, че не обичаш "перонците"? Човек може и да се излъже в първоначалната си преценка.
"Чакай на перонЯ!" - не винаги е добра характеристика за един мъж. Същият смисъл влагаме във фразата: "Да очакваш Годо"... (на перонЯ)
Бай Мишо, обясни ако обичаш на твоите познати на достъпен (комичен) език казаното горе. Аз съм затруднен, защото изразните ми средства бледнеят пред твоите: не лъжа, НО дамите не ме приемат сериозно... Очевидно те предпочитат да бъдат лъгани!
Или - поне повече от тях ...
аз мога само да спускам по някоя простотия отвреме навремепрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мислех, че е джентълмен
бай мико, нема се закачаш с аранчето, да не си развАлим отношенията
Бай Мишо, може и да греша, но съм останал с впечатлението, че не обичаш "перонците"? Човек може и да се излъже в първоначалната си преценка.
"Чакай на перонЯ!" - не винаги е добра характеристика за един мъж. Същият смисъл влагаме във фразата: "Да очакваш Годо"... (на перонЯ)
Бай Мишо, обясни ако обичаш на твоите познати на достъпен (комичен) език казаното горе. Аз съм затруднен, защото изразните ми средства бледнеят пред твоите: не лъжа, НО дамите не ме приемат сериозно... Очевидно те предпочитат да бъдат лъгани!
Или - поне повече от тях ...
Коментар
Коментар