Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ако знае как да я ушамари така, че да не може да си извади медицинско, едва ли ще го тикнат у кауша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Следва нездравословно количество години затвор, та затуй
Тя остава в къщата, а ти оставаш да изплащаш ипотеката. Нея и децата не ги доближаваш на 500 метра. Такива ми ти работи.
А при развод жената остава в къщата ,а мъжът изплаща ипотеката.
Коментар
-
Тя остава в къщата, а ти оставаш да изплащаш ипотеката. Нея и децата не ги доближаваш на 500 метра. Такива ми ти работи.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
И защо не е здравословно по твоите ширини мъжете да практикуват бой?
Коментар
-
Ти вадиш подобен извод, а всъщност информацията постната от мен има друга структура:
В каспичан не боят жените си. Толкоз.
Откъде от горното твърдение ти вадиш извода, че в дуранкулак ги бият за мен е загадка с рамерите на квадратурата на кръга.
На това му викат мнителност, друже.
Коментар
-
Написа"по моите ширини"не било здравословно мъжът да практикува бой.Значи по някои ширини е здравословно. Естествено тук не дискутираме обществото в Бурунди или Афганистан, а това в България. Така че намекът е ясен.
Ти вадиш подобен извод, а всъщност информацията постната от мен има друга структура:
В каспичан не бият жените си. Толкоз.
Откъде от горното твърдение ти вадиш извода, че в дуранкулак ги бият за мен е загадка с размерите на квадратурата на кръга.
На това му викат мнителност, друже.Last edited by Arana; 28.01.2023, 22:39.
Коментар
-
Ам така де, боя изгражда! Сакън на Хасанчо да не му се отплесне ръката.
Иначе по-голяма част от жените дето отнасят някой шамар си траят.Last edited by aleks262; 29.01.2023, 10:23.
- 1 like
Коментар
-
Ма аз съм го написала. Чети бе човек. Няма някакви странични изводи за България. Аман от твойта мнителност значи.
Коментар
-
Тя друго имаше предвид. Че в Испания не било здравословно мъжете да бият жените си, а едва ли не в България е нещо нормално.Подобни тези ги разпространяват едни грантаджийски НПО с цел да им отпуснат пари да се"борят "с този проблем. Интересно как ще въздействат на Хасан от Столипиново да не налага Айшето?Ам така де, боя изгражда! Сакън на Хасанчо да не му се отплесне ръката.
Иначе по-голяма част от жените дето отнасят някой шамар си траят.
Коментар
-
Ах ниЙ. Ти с тая география му взе акъла. Човека го е страх от разследване...знае ли ква точилка ще му цъфне на вратата
- 1 like
Коментар
-
Шшшшшт уплашихте брокерчето и то се скри. Багабонти такива.
Коментар
-
Изясни се тогава.
Коментар
-
Не ми туряй твоите разсъждения в устата
Коментар
Коментар