Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕ, какво се оплакваш?
Написаха ти СВ-то, направиха ти и психо-профил... при това безплатно!
Вече можеш да кандидатстваш за работа, да изкараш шофьорски курс... всички врати пред теб са отворени!
Това е нещо като форумния ГПЧат - пускаш 2 фрази и то ти изплюва хисторито + бъдещето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнениеДа обобщя, че до момента бях Евго, Цецо и фейк профил на жена ми, освен това съм и льольо, не знам какво е ирония и чехльо и жена ми ме командори както си иска.
Написаха ти СВ-то, направиха ти и психо-профил... при това безплатно!
Вече можеш да кандидатстваш за работа, да изкараш шофьорски курс... всички врати пред теб са отворени!
Това е нещо като форумния ГПЧат - пускаш 2 фрази и то ти изплюва хисторито + бъдещето.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Дори и така да е , на наредена среща от майка й няма да отиде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Нали не биеш, че аз съм кондора..
Да обобщя, че до момента бях Евго, Цецо и фейк профил на жена ми, освен това съм и льольо, не знам какво е ирония и чехльо и жена ми ме командори както си иска.Last edited by Arana; 28.02.2023, 19:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Но се тормозела, че няма мъж и деца.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Че ти кво очакваш, майка й да я сватосва?!?
На 35 си е самостоятелен човек, който сам си определя битието. И, ако ме питаш, е права, че да не иска да се срещате.
Коментар
-
Не е гей, но е с много високи критерии и иска тунингована жена. А той гради кариера и също дойде от малък провинциален град. И нямаше пари.
Вторият пич, с леките корекции, е лекар по естетична медицина и си е слагал разни неща малко. Не е грозно, като за Холивуд е,Той по има пари от първия.
Не знам какво да ви кажа, в София няма уважение дори между комшии, хората са се овълчили, както беше писал колегата.
Вчера кавалерствах на една комшийка (студентка, наемател), отворих й с чипа, задъжах вратата, пуснах я тя да мине напред, а тя нарочно не се качи с мен в асансьора. И тръгна по стълбите.
Една лелка искаше да ме жени за дъщеря си......и си контактуваме по ф.б., опознаваме се, иска зет, иска внуче, а дъщеря й е малко "манекенка, моделка, тип уруспъ". Казах й "ОК" (на лелята; дори вчера си писахме), дъщерята сега е в София, но не иска среща с непознат и правила фасони на майка си. Към 35 годишна.
Не ми е проблем да си намеря жена извън репродуктивна възраст, там е по-лесно.
На 35 си е самостоятелен човек, който сам си определя битието. И, ако ме питаш, е права, че да не иска да се срещате.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Баце ,честно , такъв словоред имаш ,че се пляскам по челото като те чета . Хубавият мъж който от години се "оправя" сам и не води хетеросексуален полов живот най вероятно е гей .
Вторият пич, с леките корекции, е лекар по естетична медицина и си е слагал разни неща малко. Не е грозно, като за Холивуд е,Той по има пари от първия.
Не знам какво да ви кажа, в София няма уважение дори между комшии, хората са се овълчили, както беше писал колегата.
Вчера кавалерствах на една комшийка (студентка, наемател), отворих й с чипа, задъжах вратата, пуснах я тя да мине напред, а тя нарочно не се качи с мен в асансьора. И тръгна по стълбите.
Една лелка искаше да ме жени за дъщеря си......и си контактуваме по ф.б., опознаваме се, иска зет, иска внуче, а дъщеря й е малко "манекенка, моделка, тип уруспъ". Казах й "ОК" (на лелята; дори вчера си писахме), дъщерята сега е в София, но не иска среща с непознат и правила фасони на майка си. Към 35 годишна.
Не ми е проблем да си намеря жена извън репродуктивна възраст, там е по-лесно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Има време. Ще те изкарат. Не се впечатлявай много от форумната флора и фауна.
Прочее имаше един екземпляр Кондора. Покри се нейде. Колоритен беше..
Да обобщя, че до момента бях Евго, Цецо и фейк профил на жена ми, освен това съм и льольо, не знам какво е ирония и чехльо и жена ми ме командори както си иска.
Коментар
-
Благодаря ти, че и мен не ме изкара гей, задето мия чинии. Да ме хапе гърмяща змия звучи по-добре.
Прочее имаше един екземпляр Кондора. Покри се нейде. Колоритен беше.
Коментар
-
Благодаря ти, че и мен не ме изкара гей, задето мия чинии. Да ме хапе гърмяща змия звучи по-добре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Баце ,честно , такъв словоред имаш ,че се пляскам по челото като те чета . Хубавият мъж който от години се "оправя" сам и не води хетеросексуален полов живот най вероятно е гей .
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не ги познавам ,та да взема отношение. Но от лекари лично съм чувал, че те чукат, която си поискат лекарка и медицинска сестра(бягай от такива). Та са ми чудни подобни истории.Но хора всякакви.
Коментар
-
Сега има ергени и от новия тип:
познавам двама лекари, наближават 40 г., единят търси тунингована тигрица, която да опитоми от години и ми е казал, че не чука.
Другият има много хубава кариера и е пич (с хубав гардроб, дори има леки корекции по лицето, спортува), обаче няма приятелка и живее с коте сфинкс.
Коментар
Коментар