Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Така е,ама ако продължават да са неатрактивни за жените колкото и да опитват все ще ги режат. То наистина не всеки мъж е със самочувствие да заговори някоя жена,ама нищо не им пречи да облекат модерни и лъскави дрехи(жените харесват лустрото)и да си стегнат фигурата . Шансовете се увеличават многократно.
Според мен на мъжа въобще не трябва да му пука и принципно да е общителен, то и за жените важи същото. Да е усмихната и отворена за общуване, а не смотана и без самочувствие.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Именно. Да се научат да приемат отказа и да не се обезкуражават от отказите.
Коментар
-
Тръгват на фитнес, за да направят мускули,обличат модни и лъскави дрешки и обувки,купуват лъскава кола. И като отидат в дискотеката да пият едно-две питиета ,за да им се развърже езика. И като им откаже една жена да не се отказват.Няма мъж, на който да не са отказвали жени.
Коментар
-
Хмм, какъв опит имат да речем гимназистите? Просто успяват по-напористите индивиди. После, за по-плахите мъже знам ли - тук вече съм в небрано лозе как да им се помогне.
Мъже, давайте съвети.
Коментар
-
Хмм, какъв опит имат да речем гимназистите? Просто успяват по-напористите индивиди. После, за по-плахите мъже знам ли - тук вече съм в небрано лозе как да им се помогне.
Мъже, давайте съвети.
На плахите мъже не може да се помогне. Сами трябва да преодолеят страховете си. Които за жалост с времето стават катализатор на комплекси и избиват в цинизъм.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Точно затова не уважавам pick up движенията. Стремежът там е да имитират баланса, а не да го постигнат. Взима се шаблон на успешен човек със самочувствие и се играе роля - Какво би казал успешния човек, какво би направил и т.н., докато "сваляча" тотално не се омота, или така да се вживее в ролята, че вече да не е себе си.
Единственото нещо, с което съм съгласен, е по отношение на опита и порочния кръг. Жените харесват мъже с опит, а на тези без, рядко дават шанс да натрупат. Което води до неравномерното разпределение, както в капитализма - малък процент от хората да притежават голям процент от благата.
Мъже, давайте съвети.
- 1 like
Коментар
-
Значи, има един баланс, който е тънък. Да речем Евго се бори и аз харесвам това негово качество, че не спира да опитва. Но Евго се отказва много рано. В случая с твоя познат, може би “борбата” е продължила малко по-дълго от необходимото.
Въпросът е умееш ли да се справяш психологически с “губенето”?
Можеш ли да падаш, да ставаш и да продължаваш?
Единственото нещо, с което съм съгласен, е по отношение на опита и порочния кръг. Жените харесват мъже с опит, а на тези без, рядко дават шанс да натрупат. Което води до неравномерното разпределение, както в капитализма - малък процент от хората да притежават голям процент от благата.
- 1 like
Коментар
-
Нали пишеш,че не били се борили за жените затова ги отхвърляли. Напротив-в тоя случай пича правеше какво ли не,ама резултат нямаше.
Колкото да жените и мъже,които ги търсят само за секс-ами то и такива жени има.Не всички бързат да сложат булчинска рокля след втората среща.
Човек трябва да знае и да губи. Съгласи се, че е много по-трудно да загубиш дело отколкото да го спечелиш, въпреки че и двамата знаем, че загубата или спечелването на дело не зависи само и изцяло от адвоката.
Въпросът е умееш ли да се справяш психологически с “губенето”?
Можеш ли да падаш, да ставаш и да продължаваш?
Фигуративно говоря не визирам никого конкретно.
За жените, търсени само за секс от мъжете не си разбрал контекста. Няма жена, на която да ѝ е приятно да я ползват като обществена тоалетна.
Тук се отваря дълбоката и дълга тема за днешната “hoockup” култура, за тоталната загуба на ценности и съдържание в една връзка и за нароилите се от съвреченните “бета мъжкари” “pick up masters”.
На тази тема можем да си говорим до зори. За мен е интересна защото е част от работата ми. Не може да си добър хуманитар без непрекъснато да следиш динамиката на социума, който те заобикаля, а непрекъснато изникват нови форми.Last edited by Arana; 09.10.2022, 12:09.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Трябвало е да му светне лампата по-рано. Френдли зоната за мъжете е еквивалентна на фъкбоди зоната за жените - когато си парче месо за някой сульо.
И в двата случая решението е незабавно прекъсване на отношенията и търсене на нов партньор.
Даже като се замисля няма значение дали си мъж или жена. Веднага се махаш от мястото, на което не те зачитат.
Колкото да жените и мъже,които ги търсят само за секс-ами то и такива жени има.Не всички бързат да сложат булчинска рокля след втората среща.
Коментар
-
Точно така ще да е.Единият ходеше с една мадама няколко години и правеше какво ли не,за да й се хареса. Даже записа да учи висше образование заради нея въпреки че изобщо не му трябваше,щото прави достатъчно пари без образование. И аз един път я срещнах, щото отдавна я познавам и й вкарах един два лафа и оная взе да ми се хили. Веднага ми светна червената лампичка,която наричам"п..детектора".След това я поканих да идем уикенда на един спа хотел и оная се нави.И там ,след като редихме пасианси я попитах какво става с нейният приятел да не са скъсали и тя ми вика:"Ходим заедно, ама той ми е най-голямата приятелка ".Просто не го е възприемала като мъж,с който да има сексуална връзка.Вкарала го е във"friendly zone"и каквото и да направи от тази зона трудно се излиза.
И в двата случая решението е незабавно прекъсване на отношенията и търсене на нов партньор.
Даже като се замисля няма значение дали си мъж или жена. Веднага се махаш от мястото, на което не те зачитат.Last edited by Arana; 09.10.2022, 11:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не могат да си намерят жени, защото на 40+ е трудно.
Отделно един колега писа, че от 15-20г няма качествен материал.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Въпросът съдържа в себе си и отговора. Не жените следва да се “бият” за мъжете. Мъжът е активната част от уравнението.
Не ги познавам тези хора, но е възможно просто те да не са се “били” достатъчно за жените.
Криворазбраната еманципация взема жертви …
Ако не са били уверени в себе си е следвало да работят по себе си и да се борят.
Отхвърлили са ги поради липса на борбеност най-вероятно.Last edited by mirodes; 09.10.2022, 11:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не могат да си намерят жени, защото на 40+ е трудно.
Отделно един колега писа, че от 15-20г няма качествен материал. Емигрират, бягат или искат да са сами.Last edited by Arana; 09.10.2022, 11:31.
- 1 like
Коментар
-
Total bullshit!Познавам поне 10 свестни мъже,без пороци, с добри професии, финансово също са добре и биха били прекрасни съпрузи и бащи, но са сами ,щото жените не ги отразяват. Защо не се бият жените за тях?Нито един не е дебел или с бирено шкембе. А за такива като Благо ще се избият.
И той няма дълготрайни връзки,не защото жените му бият шута, а той на тях.
Не ги познавам тези хора, но е възможно просто те да не са се “били” достатъчно за жените.
Криворазбраната еманципация взема жертви …
Ако не са били уверени в себе си е следвало да работят по себе си и да се борят.
Отхвърлили са ги поради липса на борбеност най-вероятно.Last edited by Arana; 09.10.2022, 11:02.
- 1 like
Коментар
Коментар