If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
може и глупости да са.
много народ тука му даваме съвети, които според нас са добри и работят.
аз тия дни се замислих и дори щях да питам евго,
имал ли е сериозно гадже, с което да са живели или поне да са прекарвали много време заедно.
Не ми е ОК да ми ровите нещата и няма да споделям лична информация.
Както казва Миродес, дори е хубаво, че не съм под чехъл.
Има демографски проблем и няма много голям избор. Особено на жени 30+.
Мишо , не се познаваме , ама пишеш глупости . Няма значение на какви налита ,"въпрос на вкус казало кучето и си облизало задника" .Що да не може на всяка да дава . Аз не ти говоря да им преписва имущество . Ми да я заведе там , онам , да плати , да купи някой парцал и те такива , нормални нещица и то когато е във връзка ! А не когато е на дясната ръка . А за да е във връзка нали знаеш кво трябва . Жени недоебани , самотни и прочие бол ! Бол ! Трябва да си адското смотано парче за да стоиш сам .
А наш Евгич гледа мадамата и мисли как деца ще има от нея и го е страх ,че ще му отмъкне имането и междувремено стои на сухо . Ми тва си е диагноза бе , мишок !
може и глупости да са.
много народ тука му даваме съвети, които според нас са добри и работят.
аз тия дни се замислих и дори щях да питам евго,
имал ли е сериозно гадже, с което да са живели или поне да са прекарвали много време заедно.
А за теб колегите бяха писали гадни коментари......да не ги повтарям.
Все едно кой какво , ако кажеш ,че не съм прав и дадеш доводи ок . Приеми го градивно , ако можеш . Ма се насираш с твоите глупости тука . И те ебава целия форум . Ми , право куме в очи пич . Толкоз !
Ако си играч ще имаш 25 г-30 г мацка за жена и ще ти народи поне 2 деца . Ма шанс.........
абе не може евго да вземе на всяка да дава
не виждаш ли на какви налита
от всичките му авантюри само една ми беше харесала,
дето и беше качил снимки тук
другите са някакви гюбрета
Мишо , не се познаваме , ама пишеш глупости . Няма значение на какви налита ,"въпрос на вкус казало кучето и си облизало задника" .Що да не може на всяка да дава . Аз не ти говоря да им преписва имущество . Ми да я заведе там , онам , да плати , да купи някой парцал и те такива , нормални нещица и то когато е във връзка ! А не когато е на дясната ръка . А за да е във връзка нали знаеш кво трябва . Жени недоебани , самотни и прочие бол ! Бол ! Трябва да си адското смотано парче за да стоиш сам .
А наш Евгич гледа мадамата и мисли как деца ще има от нея и го е страх ,че ще му отмъкне имането и междувремено стои на сухо . Ми тва си е диагноза бе , мишок !
Четене с разбиране мишленце , ма виждаш квото мислиш за съжаление . Пиша на Евгича щото е скръндза и тесногръд чичак , та да , отгоре тр да дава мъжкото - възможности , кинти и прочие . Женското и то трябва да дава ма от друго .... Ама като некой е стисняк и само смята коя кво ще му вземе а е станал на почти 50 миии греда , няма секс , простатата не бачка , енергията не въври в правилната посока а началника може да позвъни всеки момент .... смисъл от тая работа 0 .
Наскоро бях на 43 г.
А за теб колегите бяха писали гадни коментари......да не ги повтарям.
Четене с разбиране мишленце , ма виждаш квото мислиш за съжаление . Пиша на Евгича щото е скръндза и тесногръд чичак , та да , отгоре тр да дава мъжкото - възможности , кинти и прочие . Женското и то трябва да дава ма от друго .... Ама като некой е стисняк и само смята коя кво ще му вземе а е станал на почти 50 миии греда , няма секс , простатата не бачка , енергията не въври в правилната посока а началника може да позвъни всеки момент .... смисъл от тая работа 0 .
абе не може евго да вземе на всяка да дава
не виждаш ли на какви налита
от всичките му авантюри само една ми беше харесала,
дето и беше качил снимки тук
другите са някакви гюбрета
май в погрешна посока тръгна пак разговора
мъжът трябвало да дава и то повече
ама като ги научите така....
Чичака трябва да е широкоскроен ,щото не знае кога ще го викне началника . Тия дребни сметки отиват на някой пикльо на 20 на чичак ич ,та нали след некоя др година може и да спре да му става , бахти зора бахти чудото . Евгич за да ти дадЪт трябва и ти да дадеш ! А мъжЪТ ако е такъв а не само льольо с панталони винаги тр да дава отгоре !
Коментар