Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Имам 2 зимни и 2 пролетни анцука на Адидас, маратоники също имам.
Както и 2 горнища на Хуго Бос и Томи Хилфигер.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнениеПП: Направих една бърза справка- информацията ти е остаряла. Не е нужно да звъниш на 112, ако ще подписвате двустранен протокол.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Къде пише, че занимават КАТ? Диктуват ти един номер по телефона.
ПП: Направих една бърза справка- информацията ти е остаряла. Не е нужно да звъниш на 112, ако ще подписвате двустранен протокол.Last edited by Kaizen9; 01.06.2023, 14:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Ако са дребни щетите и са се разбрали кой е виновен, защо да звъни на 112? Да занимават КАТ за дребни работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Винаги се обаждаш на 112 за да ти дадат номер, под който се регистрира събитието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПри ПТП с материални щети се прави двустранен протокол ЕДИНСТВЕНО ако няма спорове чия е вината.В противен случай трябва да се звънне на тел 112 и да дойде КАТ.
А ако колата е по-скъпа трябва да се направи Каско.И заради щетите по вина на собственика и заради кражба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ако времето е хладно,задължително елек тип "грейка".
П.П. Шегуваме се тук ние, но моят син и неговите приятели точно така се размотават надвечер из хабитатя. Тези, които ходят на работа с колелета и тротинетки дори и през деня са декисани с такъв екип.
Както казва Евго, когато са луксозни към е проблемаLast edited by polax; 01.06.2023, 13:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ако единият е от официалните "за сватба", пушка си
Елек нямам, защото ми е малко старческо.
Имам луксозен пуловер на Ралф Лорен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ако единият е от официалните "за сватба", пушка си
П.П. Шегуваме се тук ние, но моят син и неговите приятели точно така се размотават надвечер из хабитатя. Тези, които ходят на работа с колелета и тротинетки дори и през деня са декисани с такъв екип.Last edited by tnm; 01.06.2023, 13:37.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Както и 2 горнища на Хуго Бос и Томи Хилфигер.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Трябва Мирето да ти спретне един инструктаж за употреба. С такова поведение, ще те питат дали лъскавия премиум не е на някой твой познат. В гардероба имаш ли анцузи?
Last edited by Evgo; 01.06.2023, 16:32.
Коментар
-
При ПТП с материални щети се прави двустранен протокол ЕДИНСТВЕНО ако няма спорове чия е вината.В противен случай трябва да се звънне на тел 112 и да дойде КАТ.
А ако колата е по-скъпа трябва да се направи Каско.И заради щетите по вина на собственика и заради кражба.Last edited by mirodes; 01.06.2023, 12:23.
- 1 like
Коментар
-
Говорим за одрани брони и ламарини.
Сигурно си пил повечко снощи,
Коментар
Коментар